Laukine, nenoriu labai pasakot apie sesiją (paskutiniu metu sekama jaučiuos arba čia kažkokia keista nėštuminė paranoja) galiu tik pasakyt vieną žodį - Gariūnai..o toliau pasitelk vaizduotę ...
Airv mergvakaris man jau FB žiūrėjau.
Laisvos sesijos yra gėris, bet kaip nervina, kai nėra laiko prisėsti prie foto o nagai niežti...šakės... nu psio, važiuoju konkursantės fotkinti
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 15:49)
Laukine, nenoriu labai pasakot apie sesiją (paskutiniu metu sekama jaučiuos arba čia kažkokia keista nėštuminė paranoja) galiu tik pasakyt vieną žodį - Gariūnai..o toliau pasitelk vaizduotę ...
Aaa, nu to tak pani, razumiem razumiem taki sesiji
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 15:51)
Aaa, nu to tak pani, razumiem razumiem taki sesiji
Geriau duokit kas patarimų, ką tokiais atvejais daryt? jei prieš tai su žmogum tik virtualiai bendravom...
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 15:41)
jautruoles as darbe pastoviai sedziu, namie sedziu, nei akiu neskauda, nei kojos tinsta. nu as totally pc addict
Nu aš irgi, bet va tokiais momentais kaip dabar per sesiją, atsitrauki tik tada kai eini kefyro atsigert ir į lovą, oi pasijunta Aš gi jau mažiausiai mėnesį taip, natūralu, kad atsiliepia (ar... Nejaugi senatvė? )Užtatai šįvakar turėsiu laisvą vakarą reiks daiktus praspardyt
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 15:53)
Geriau duokit kas patarimų, ką tokiais atvejais daryt? jei prieš tai su žmogum tik virtualiai bendravom...
Aga, rimtai, ka daryt?As kartais uzsiraunu ant tokio.Tai tesiog atfotkinu, atiduodu ir niekam nedemonstruoju.
O dar galetu bijunai su alyvom zydeti visus metus.Ar bent nuo geguzes iki spalio:)
kartojuos...
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 16:34)
5 nd su WB. automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb.
jei man leidziama fotkint tik su M programa? ir nera nei vienos programos kad rankiniu leistu viska nusistatyt, visur ISO AUTO....
nu jauciu kad as gal cia i pievas biski... bet padekit, uzveskit ant kelio...
ar nusistatai wb eini pirma i natural sviesa jungi auto ir fotkini? po to eini i M? o po to kur??? nu kazko nepagaunu ryskiai
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 15:53)
nu bandysim. aš neįsipareigoju visos Lietuvos apifotkyt, ok?
uoj, prisiprasei Va, matai kiek norinsiu is karto...gaila as toli toli nuo taves, tai brauciausi irgi i eile
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 16:41)
nu as totally pc addict
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 16:49)
Laisvos sesijos yra gėris, bet kaip nervina, kai nėra laiko prisėsti prie foto o nagai niežti...šakės... nu psio, važiuoju konkursantės fotkinti
Sekmes, moteryt Prisiprasei tu cia tu fotosesiju urmu
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 16:53)
Hmmmm....gal Jack Daniels pagelbetu
Papildyta:
Perziurejau savo archyvus...sumaniau uzdeti textura....ka manot?
Frederica, ir kitos mergaites ismanancios apie texturas..turiu klausimuka Gal zinot kodel kai kuriose texturose negaliu nutrinti jos? Na jei nenoriu,kad butu ant veido,ranku, koju,medzio? Kai uzdedu textura, paimu brush, pasidarau mode: normal, opacity pasireguliuoju, ale netrina kame bajeris? Va, parodau jums:
dar kelios flickr
Blem kokios Jūs protingos, tekstūros, bla bla. Bet nieko, artėju prie šito reikalo Dabar mano dienotvarkė iki liepos uh sudėliota (bet ir pramogos tuo pačiu )
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 15:09)
nu va.. sociofobija kefirskaja
QUOTE(pandre @ 2011 06 15, 17:16)
uoj, prisiprasei Va, matai kiek norinsiu is karto...gaila as toli toli nuo taves, tai brauciausi irgi i eile
būsi mano kraštuos, skambyk
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 16:24)
kartojuos...
Daryk viską ant M, o ISO reguliuojasi ne vienu būdu, ieškok kito būdo, ant M kaip tik turi viskas reguliuotis (M - rankinis). Pas mane ant fotoaparato yra užrašyti skaičiukai ISO, šiaip manau pas visus būna užrašyta, net ant muilinių rašo. Varinėk į šonus, turi reguliuotis. Net nežinau ar yra toks režimas, kuriame neleistų ISO reguliuoti (aš 90 proc. atvejų laikau ant 200)
Tiesa, o prie ko čia WB ir režimas bei ISO...
Tu nori daiktą fotografuoti ant trijų skirtingų režimų? T.y. tu sukinėji panašų į šį Daiktą?
Ne Daiktą reikia keisti, o WB nustatymus. Tai reiškia, kad Tą Daiktą palieki ant M, spaudi ant WB nustatymų (būna irgi išorinis mygtukas), ten fotografuoji:
*natūralus - 3 nuotraukos
1. WB auto;
2. WB pusiau auto (debesėlis pvz, arba saulutė);
3. WB manual (arba dar vienas žodis gali būti).
*dirbtinis - 3 nuotraukos
1. WB auto;
2. WB pusiau auto (lemputė);
3. WB manual.
Ir dirbtinio, ir natūralaus svarbiausi kadrai, pažymėti numeriu 3. Kaip kiti rodo nelabai svarbu.
Papildyta:
Pas mane yra šitaip, bet aš gi tai su Pentax'u, o Tu tikriausiai su kokiu eiliniu Canonu ar tai Nikonu, geriausiu atveju :
Na, susiradau, kad su Nikon 90. Na, juk viskas, ten labai gražiai matosi
http://clip2net.com/...2-clip-35kb.jpg