Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukine, nenoriu labai pasakot apie sesiją (paskutiniu metu sekama jaučiuos tongue.gif lotuliukas.gif doh.gif arba čia kažkokia keista nėštuminė paranoja) galiu tik pasakyt vieną žodį - Gariūnai..o toliau pasitelk vaizduotę ... biggrin.gif

Airv mergvakaris man thumbup.gif jau FB žiūrėjau.

Laisvos sesijos yra gėris, bet kaip nervina, kai nėra laiko prisėsti prie foto doh.gif o nagai niežti...šakės... doh.gif nu psio, važiuoju konkursantės fotkinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 15:49)
Laukine, nenoriu labai pasakot apie sesiją (paskutiniu metu sekama jaučiuos  tongue.gif  lotuliukas.gif  doh.gif arba čia kažkokia keista nėštuminė paranoja) galiu tik pasakyt vieną žodį - Gariūnai..o toliau pasitelk vaizduotę ... biggrin.gif

Aaa, nu to tak pani, razumiem razumiem taki sesiji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 15:51)
Aaa, nu to tak pani, razumiem razumiem taki sesiji  biggrin.gif

Geriau duokit kas patarimų, ką tokiais atvejais daryt? g.gif jei prieš tai su žmogum tik virtualiai bendravom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 15:41)
jautruoles  biggrin.gif as darbe pastoviai sedziu, namie sedziu, nei akiu neskauda, nei kojos tinsta. nu as totally pc addict lotuliukas.gif
Nu aš irgi, bet va tokiais momentais kaip dabar per sesiją, atsitrauki tik tada kai eini kefyro atsigert ir į lovą, oi pasijunta doh.gif Aš gi jau mažiausiai mėnesį taip, natūralu, kad atsiliepia (ar... Nejaugi senatvė? unsure.gif verysad.gif biggrin.gif )

Užtatai šįvakar turėsiu laisvą vakarą assa.gif reiks daiktus praspardyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 15:53)
Geriau duokit kas patarimų, ką tokiais atvejais daryt?  g.gif jei prieš tai su žmogum tik virtualiai bendravom... g.gif

Aga, rimtai, ka daryt?As kartais uzsiraunu ant tokio.Tai tesiog atfotkinu, atiduodu ir niekam nedemonstruoju.
Atsakyti
hihihi.gif
Atsakyti
O dar galetu bijunai su alyvom zydeti visus metus.Ar bent nuo geguzes iki spalio:)
Atsakyti

kartojuos... 4u.gif 4u.gif
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 16:34)

5 nd su WB. automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb.
jei man leidziama fotkint tik su M programa? ir nera nei vienos programos kad rankiniu leistu viska nusistatyt, visur ISO AUTO....
nu jauciu kad as gal cia i pievas biski... bet padekit, uzveskit ant kelio...
ar nusistatai wb eini pirma i natural sviesa jungi auto ir fotkini? po to eini i M? o po to kur???  nu kazko nepagaunu ryskiai

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 15:53)
nu bandysim. aš neįsipareigoju visos Lietuvos apifotkyt, ok?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uoj, prisiprasei biggrin.gif Va, matai kiek norinsiu is karto...gaila as toli toli nuo taves, tai brauciausi irgi i eile laugh.gif
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 16:41)
nu as totally pc addict

hihihi.gif
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 16:49)
Laisvos sesijos yra gėris, bet kaip nervina, kai nėra laiko prisėsti prie foto doh.gif o nagai niežti...šakės...  doh.gif nu psio, važiuoju konkursantės fotkinti 

Sekmes, moteryt mirksiukas.gif Prisiprasei tu cia tu fotosesiju urmu blink.gif
QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 16:53)
Geriau duokit kas patarimų, ką tokiais atvejais daryt?  jei prieš tai su žmogum tik virtualiai bendravom...

Hmmmm....gal Jack Daniels pagelbetu topsecret.gif hihihi.gif
Papildyta:
Perziurejau savo archyvus...sumaniau uzdeti textura....ka manot?
Frederica, ir kitos mergaites ismanancios apie texturas..turiu klausimuka g.gif Gal zinot kodel kai kuriose texturose negaliu nutrinti jos? Na jei nenoriu,kad butu ant veido,ranku, koju,medzio? Kai uzdedu textura, paimu brush, pasidarau mode: normal, opacity pasireguliuoju, ale netrina blink.gif kame bajeris? Va, parodau jums:

user posted image

dar kelios flickr rolleyes.gif
Atsakyti
Blem kokios Jūs protingos, tekstūros, bla bla. Bet nieko, artėju prie šito reikalo biggrin.gif Dabar mano dienotvarkė iki liepos uh sudėliota (bet ir pramogos tuo pačiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 15:09)
Pavalgiau kefyro su batonu, man rods, be reikalo Tamstą kibinau biggrin.gif

Iki, merginos (biggrin.gif )

nu va.. sociofobija kefirskaja biggrin.gif

QUOTE(pandre @ 2011 06 15, 17:16)
uoj, prisiprasei biggrin.gif Va, matai kiek norinsiu is karto...gaila as toli toli nuo taves, tai brauciausi irgi i eile laugh.gif

Sekmes, moteryt mirksiukas.gif Prisiprasei tu cia tu fotosesiju urmu blink.gif

būsi mano kraštuos, skambyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 16:24)
kartojuos... 4u.gif  4u.gif

Daryk viską ant M, o ISO reguliuojasi ne vienu būdu, ieškok kito būdo, ant M kaip tik turi viskas reguliuotis (M - rankinis). Pas mane ant fotoaparato yra užrašyti skaičiukai ISO, šiaip manau pas visus būna užrašyta, net ant muilinių rašo. Varinėk į šonus, turi reguliuotis. Net nežinau ar yra toks režimas, kuriame neleistų ISO reguliuoti (aš 90 proc. atvejų laikau ant 200)

Tiesa, o prie ko čia WB ir režimas bei ISO...

Tu nori daiktą fotografuoti ant trijų skirtingų režimų? T.y. tu sukinėji panašų į šį Daiktą? user posted image
Ne Daiktą reikia keisti, o WB nustatymus. Tai reiškia, kad Tą Daiktą palieki ant M, spaudi ant WB nustatymų (būna irgi išorinis mygtukas), ten fotografuoji:
*natūralus - 3 nuotraukos
1. WB auto;
2. WB pusiau auto (debesėlis pvz, arba saulutė);
3. WB manual (arba dar vienas žodis gali būti).
*dirbtinis - 3 nuotraukos
1. WB auto;
2. WB pusiau auto (lemputė);
3. WB manual.

Ir dirbtinio, ir natūralaus svarbiausi kadrai, pažymėti numeriu 3. Kaip kiti rodo nelabai svarbu.
Papildyta:
Pas mane yra šitaip, bet aš gi tai su Pentax'u, o Tu tikriausiai su kokiu eiliniu Canonu ar tai Nikonu, geriausiu atveju nail.gif:

user posted image

Na, susiradau, kad su Nikon 90. Na, juk viskas, ten labai gražiai matosi
http://clip2net.com/...2-clip-35kb.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 birželio 2011 - 18:09