Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sayonara, busiu neuzsiemes ir grizes nuo liepos 7 d.

Del IR trumpai. Jei juosta- tai reikalinga speciali juosta. Su skaitmena, tai nuo aparato priklauso. Tikrinti reikia tamsoje fotografuojant distancini pulteli.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 11:59)
Gal pas tave sekso trūkumas  ax.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 12:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:

bigsmile.gif

QUOTE(airv @ 2011 06 15, 13:05)
Gotte, tai jau daug ką parodyti turėsi, liuks smile.gif

Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai smile.gif Dar norėčiau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY

Smagu thumbup.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 13:14)

rolleyes.gif grozis
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 06 15, 15:41)

Del IR trumpai. Jei juosta- tai reikalinga speciali juosta. Su skaitmena, tai nuo aparato priklauso. Tikrinti reikia tamsoje fotografuojant distancini pulteli.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 15, 14:13)
Aš irgi mėgčiau pasimodelinti smile.gif Užrašykite į eilę.

QUOTE(Alabama @ 2011 06 15, 14:20)
Nenervuok.As irgi noriu.
Taip-taip-taip, atvaziuok i Kauna, plyyyyyzzzzzz rolleyes.gif As ne problemiska, as gera, balta, pukuota, didelem akim ir visom prasmem teigiama cool.gif
Aciu dar syki uz gera zodi.

nu bandysim. aš neįsipareigoju visos Lietuvos apifotkyt, ok? biggrin.gif pagal išgales, įkvėpimus ir norus, gerai? biggrin.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 06 15, 14:41)

4u.gif
Atsakyti
Say, aš jau pusę kilogramo numečiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 14:54)
Say, aš jau pusę kilogramo numečiau biggrin.gif

o, tai nebedaug liko biggrin.gif nesuvalgyk savaitgalį to pusantro litro šaltibarščių ir jau būsi gatava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 14:55)
o, tai nebedaug liko biggrin.gif nesuvalgyk savaitgalį to pusantro litro šaltibarščių ir jau būsi gatava smile.gif

Na, žinai, pavarei tu čia biggrin.gif Aš alkana kaip briedis. Mano vyro nėr, tai geriausiu atveju gaučiau anų ryt.

:
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 14:58)
Na, žinai, pavarei tu čia biggrin.gif Aš alkana kaip briedis.  Mano vyro nėr, tai geriausiu atveju gaučiau anų ryt.

:

biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 15:08)

Pavalgiau kefyro su batonu, man rods, be reikalo Tamstą kibinau biggrin.gif

Iki, merginos (biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 00:37)
kad jau tyla tai keliu išsaugotą kadrą iš sugadintos juostelės....aš taip norėjau kad jis būtų išėjes,ir ačiū D kad jis išliko  blush2.gif

grazhu. bet man nedera tos 2 foto i koliazha, skyriasi ryshkumu, spalvomis. bet fotos super, ypac, kad taip norejai ir ishliko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 14:06)
Alabama, nežaliuoja Bažnyčios foto? g.gif

baznycios foto geros, bet man bishki wb zaliuoja.
del stiliaus pritariu laukinei.
bet is esmes susitvarkyta puse velnio. o tas jau gerai.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 14:50)
čia dėl mokslų sėdi prie kompo ?  unsure.gif užuojauta  verysad.gif beje,aš tvarkiau foto ir beveik visą dieną sėdėjau prie kompo - mano kojos buvo vakare ištynusios ir kvadratinės  doh.gif

jautruoles biggrin.gif as darbe pastoviai sedziu, namie sedziu, nei akiu neskauda, nei kojos tinsta. nu as totally pc addict lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 16:39)
grazhu. bet man nedera tos 2 foto i koliazha, skyriasi ryshkumu, spalvomis. bet fotos super, ypac, kad taip norejai ir ishliko 4u.gif
Papildyta:

na ištikro visaip bandžiau stumdyti ten color ir visaip kitaip ,kad būtų panašiai, bet nu nesigavo, nors tu ką doh.gif ačiū už komentarą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 16:41)

jautruoles  biggrin.gif as darbe pastoviai sedziu, namie sedziu, nei akiu neskauda, nei kojos tinsta. nu as totally pc addict lotuliukas.gif

akių tai kaip ir neskauda, ir šiaip iki vaikų mano darbas buvo visą dieną prie kompo,bet matyt atpratau blush2.gif na nieko,vėl matau ,kad pratinuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 15:41)

baznycios foto geros, bet man bishki wb zaliuoja.
del stiliaus pritariu laukinei.
bet is esmes susitvarkyta puse velnio. o tas jau gerai.
Papildyta:

Ne nu kokia ziauriiiiii biggrin.gif Pazadu kita karta bus geriau.
Atsakyti