Sayonara, busiu neuzsiemes ir grizes nuo liepos 7 d.
Del IR trumpai. Jei juosta- tai reikalinga speciali juosta. Su skaitmena, tai nuo aparato priklauso. Tikrinti reikia tamsoje fotografuojant distancini pulteli.
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 11:59)
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 12:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:
QUOTE(airv @ 2011 06 15, 13:05)
Gotte, tai jau daug ką parodyti turėsi, liuks
Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai Dar norėčiau http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY
Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai Dar norėčiau http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY
Smagu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 13:14)
grozis
QUOTE(andriuska @ 2011 06 15, 15:41)
Del IR trumpai. Jei juosta- tai reikalinga speciali juosta. Su skaitmena, tai nuo aparato priklauso. Tikrinti reikia tamsoje fotografuojant distancini pulteli.
ačiū
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 15, 14:13)
Aš irgi mėgčiau pasimodelinti Užrašykite į eilę.
QUOTE(Alabama @ 2011 06 15, 14:20)
Nenervuok.As irgi noriu.
Taip-taip-taip, atvaziuok i Kauna, plyyyyyzzzzzz As ne problemiska, as gera, balta, pukuota, didelem akim ir visom prasmem teigiama
Aciu dar syki uz gera zodi.
Taip-taip-taip, atvaziuok i Kauna, plyyyyyzzzzzz As ne problemiska, as gera, balta, pukuota, didelem akim ir visom prasmem teigiama
Aciu dar syki uz gera zodi.
nu bandysim. aš neįsipareigoju visos Lietuvos apifotkyt, ok? pagal išgales, įkvėpimus ir norus, gerai?
QUOTE(andriuska @ 2011 06 15, 14:41)
Say, aš jau pusę kilogramo numečiau
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 14:54)
Say, aš jau pusę kilogramo numečiau
o, tai nebedaug liko nesuvalgyk savaitgalį to pusantro litro šaltibarščių ir jau būsi gatava
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 14:55)
o, tai nebedaug liko nesuvalgyk savaitgalį to pusantro litro šaltibarščių ir jau būsi gatava
Na, žinai, pavarei tu čia Aš alkana kaip briedis. Mano vyro nėr, tai geriausiu atveju gaučiau anų ryt.
:
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 14:58)
Na, žinai, pavarei tu čia Aš alkana kaip briedis. Mano vyro nėr, tai geriausiu atveju gaučiau anų ryt.
:
:
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 15:08)
Pavalgiau kefyro su batonu, man rods, be reikalo Tamstą kibinau
Iki, merginos ( )
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 00:37)
kad jau tyla tai keliu išsaugotą kadrą iš sugadintos juostelės....aš taip norėjau kad jis būtų išėjes,ir ačiū D kad jis išliko
grazhu. bet man nedera tos 2 foto i koliazha, skyriasi ryshkumu, spalvomis. bet fotos super, ypac, kad taip norejai ir ishliko
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 14:06)
Alabama, nežaliuoja Bažnyčios foto?
baznycios foto geros, bet man bishki wb zaliuoja.
del stiliaus pritariu laukinei.
bet is esmes susitvarkyta puse velnio. o tas jau gerai.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 14:50)
čia dėl mokslų sėdi prie kompo ? užuojauta beje,aš tvarkiau foto ir beveik visą dieną sėdėjau prie kompo - mano kojos buvo vakare ištynusios ir kvadratinės
jautruoles as darbe pastoviai sedziu, namie sedziu, nei akiu neskauda, nei kojos tinsta. nu as totally pc addict
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 16:39)
grazhu. bet man nedera tos 2 foto i koliazha, skyriasi ryshkumu, spalvomis. bet fotos super, ypac, kad taip norejai ir ishliko
Papildyta:
Papildyta:
na ištikro visaip bandžiau stumdyti ten color ir visaip kitaip ,kad būtų panašiai, bet nu nesigavo, nors tu ką ačiū už komentarą
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 16:41)
jautruoles as darbe pastoviai sedziu, namie sedziu, nei akiu neskauda, nei kojos tinsta. nu as totally pc addict
akių tai kaip ir neskauda, ir šiaip iki vaikų mano darbas buvo visą dieną prie kompo,bet matyt atpratau na nieko,vėl matau ,kad pratinuosi
QUOTE(Maggie @ 2011 06 15, 15:41)
baznycios foto geros, bet man bishki wb zaliuoja.
del stiliaus pritariu laukinei.
bet is esmes susitvarkyta puse velnio. o tas jau gerai.
Papildyta:
Ne nu kokia ziauriiiiii Pazadu kita karta bus geriau.