Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 14:48)
Keksas mėgsta iššūkius ir išklykius wink.gif

Tai vadinasi as i eile isirasau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 15, 13:50)
Tai vadinasi as i eile  isirasau thumbup.gif

gerai smile.gif artėjant atostogAms aš čia pakliksėsiu, tai kas būsit eteryje, tuo ir užsiimsim smile.gif
Atsakyti
Labuka,

Oj kaip smagu tokios "laisvos" sesijos thumbup.gif čia turėjau tokią vieną nevykusią, su įsipareigojimais, prasikankinau...nežinau, kaip ateity tokių klientų išvengti...na bet buvo kaip buvo, svarbiausia kad po to gerai "pakankinau" Vanilla bigsmile.gif o šiandien lėksiu fotografuoti savo tatuiruotųjų merginų konkurso nugalėtoją drinks_cheers.gif laukiuuuu thumbup.gif po mano nėštuminių hormonų audrų ir nevykusios sesijos, visa tai man kaip skaniausias saldainiukas tongue.gif niam niam čep čep...

Truputį drebinu kynkas ir einu žiūrėti, kad ten gavosi su ta mūsų Vanilla ax.gif

Laukine, tavo leliukas man pasakiškas, kaži, ar galėčiau ką nors ir kritikuoti...ypač šiuo metu blush2.gif

Alabama, surijau tavo knygų princesės sesiją, puiki idėja, nuostabus modelis ir įgyvendinimas drinks_cheers.gif gera buvo akis paganyt bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 15, 14:36)

Va va hihihi.gif
O jus mergos duodat,viskas su jumis normaliai wub.gif
Atsakyti
Gotte, tai jau daug ką parodyti turėsi, liuks smile.gif

Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai smile.gif Dar norėčiau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 14, 22:45)
Merginos - tai darom meetą?????  blush2.gif o tai eisiu i kalvarkės turgų pardavinėti reflektorių  lotuliukas.gif

Darom! Gal pirmadienio vakarą tiktų?
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 14:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:

Nerandu prie ko prikibti. Tiesiog nuostabu thumbup.gif Būčiau šito zuikio mama, tai negaila būtų nei vieno išleisto lito fotosesijai. Šiaip nemėgstų tamsių fonų leliams, bet šitam ir šioje nuotraukoje labai tinka.
Kokią čia diafragmą naudojai?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 14:48)
Keksas mėgsta iššūkius ir išklykius wink.gif

Aš irgi mėgčiau pasimodelinti smile.gif Užrašykite į eilę.
Atsakyti
Akasha..nu kol pasiruošėm vietą, kol lelius valgė, kol keitėsi pampį, tada apsikakojo, vėl prausėsi keitėsi.. Tada laukėm kol užmigs.. Tu manęs su savim nelygink, dar man daug kadrų iki Tavęs padaryt tongue.gif

Gotte, o kas buvo per tą sesiją? Pakraupink mane, ba ir taip kinkas drebinu prieš šios dienos..

Spavota:

user posted image

Vi.Kri- 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 15 birželio 2011 - 14:15
QUOTE(airv @ 2011 06 15, 15:05)
Gotte, tai jau daug ką parodyti turėsi, liuks smile.gif

Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai smile.gif Dar norėčiau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY

nu kaip superrrr thumbup.gif aš irgi noriu pafotkinti mergvakarį bigsmile.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 15, 15:13)
Darom! Gal pirmadienio vakarą tiktų?

nu ok,darom piramdienį,bent viena tada ateis lotuliukas.gif

REFLEKTORIŲ atsiėmimo meetas , pirmadienis 18.30val. ,vieta ta pati,nebent norite kitur - VIngio parko kavinė thumbup.gif gali jungtis kas nori 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 15:14)

Spavota:

Vi.Kri- 2.

nu va,visai kitas reikalas - aš už spalvotas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 15, 14:18)

nu va,visai kitas reikalas  - aš už spalvotas  thumbup.gif  wub.gif

Nu ir man kažkaip norėjosi spalvų...
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 12:31)
Vaiku as neplanavau, bet laukiau, vieno geguziukuose 2006m kito rugsejukuose 2009m

o as keisčiau į BOOKS ARE ALL ABOUT ME wink.gif

Aciu.
As geguzinukuose sedejau su dvynukais
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 12:44)

Labai gerai:)

QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 12:52)
Laba dziena,

Nenervuok.As irgi noriu.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 13:09)

Na paziurejau ir supratau, kad jei as taip mokeciau, tai sedeciau laiminga kaip rublis ir sprogciau is pasididziavimo.Nuostabi nuotrauka.

QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 13:33)
aaaa.a......... nu žinok įmanomas variantas biggrin.gif

Taip-taip-taip, atvaziuok i Kauna, plyyyyyzzzzzz rolleyes.gif As ne problemiska, as gera, balta, pukuota, didelem akim ir visom prasmem teigiama cool.gif

Aciu dar syki uz gera zodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 15 birželio 2011 - 14:21
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 13:44)

Dalyja, degtukai ir 2spalvos atrodo gerai mirksiukas.gif Saunuole,net supavydziu macro jums doh.gif cia su macro ziedais?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 14:09)

nera ko cia guzciotis tongue.gif puikiai susitvarkei su pupsiku wub.gif grazu, svelnu,galetu buti ir sviesus fonas( pati vis fotkinu tamsiame, nes neturiu svieasaus doh.gif , o siame forume visos ir visi skalpuoja uz ji cool.gif ) as mano pirdukui mazam bunant, nenufotkinau taip suraiciusi, suvyniojusi, sukringeliavusi doh.gif tai dabar asta lavista, be sansu schmoll.gif niekaip neuzmigdau, o jei ir uzmiega, priejus arciau ir pakvepavus- vuolia, prabunda doh.gif deja, deja, apie surangymus kalbos ir buti nebegali doh.gif zodziu, pavelavau i traukini isokti doh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 15:14)

grazu.....ir tikrai suprantu ka reiskia laukti, laukti, laukti kol uzmigs modeliukas rolleyes.gif

Alabama, tavo moksliuke wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 15 birželio 2011 - 14:26
nors prisiekiau sau kad nd turiu atlikt pati be jokiu ciaklausimu,, bet lenkiuosi prieš savo principingumą, suglaudžiu ausis ir klausiu...
5 nd su WB. automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb.
jei man leidziama fotkint tik su M programa? ir nera nei vienos programos kad rankiniu leistu viska nusistatyt, visur ISO AUTO....
nu jauciu kad as gal cia i pievas biski... bet padekit, uzveskit ant kelio...
ar nusistatai wb eini pirma i natural sviesa jungi auto ir fotkini? po to eini i M? o po to kur??? nu kazko nepagaunu ryskiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 15 birželio 2011 - 14:35