pasirodyk per AŽ? gal ką sugalvosim. atsipalaiduoju ir aš sunkiai, imu vaipytis. bet yra keli žmonės, kurie mane nufotkino taip, kad patikau sau. gal netyčia aš imsiu ir pataikysiu? ypač, jeigu Tu pati to nori pabandyti neskauda
pasirodyk per AŽ? gal ką sugalvosim. atsipalaiduoju ir aš sunkiai, imu vaipytis. bet yra keli žmonės, kurie mane nufotkino taip, kad patikau sau. gal netyčia aš imsiu ir pataikysiu? ypač, jeigu Tu pati to nori pabandyti neskauda
Kikirike, vėliau kažką spalvoto įdėsiu. Einu ruoštis kitai sesijai.. Blyn jaučiu grius mano pasaulis po jos.. Nusimato komplikuota ponia ir turbo hyper mergytė.
o kada Tu grįši iš to ištvirkėlių rojaus? tikrai švilptelėsiu. galėsim Kikirikę su ta kėde ant tilto šnai..
p.s. foto jau susilaukė dėmesio ir pasikėsinimų - pasidėjau ant to staliuko, kad visi matytų
Laukine, nu smagi foto... as aisku irgi ryskinciau ta susiraukslejima... Tik va nesuprantu ka tu darei 5 su puse valandos? As dvynukus per dvi su puse nufotkinau ir tai nebuvo is ramiuju vaiku....
beje,labai gražios foto jau ir po tavo blogą pasivaikščiojau o klausimas (na aš gi mažai apie ką nors nusimanau,tai nesijuokiam iš manes ) kaip suprantu yra pirkti IR filtrai ant objektyvų , jie duoda tokį patį efektą kaip tavo rodytose fotografijose su juosta? nes ten kaip supratau dedasi kažkokia dar special juosta