Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 06 15, 13:29)
sunkiai atsipalaiduoju... nefotogeniška  ax.gif  Taip sakant iššūkis fotografui smile.gif

pasirodyk per AŽ? gal ką sugalvosim. atsipalaiduoju ir aš sunkiai, imu vaipytis. bet yra keli žmonės, kurie mane nufotkino taip, kad patikau sau. gal netyčia aš imsiu ir pataikysiu? ypač, jeigu Tu pati to nori wink.gif pabandyti neskauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 13:32)
pasirodyk per AŽ? gal ką sugalvosim. atsipalaiduoju ir aš sunkiai, imu vaipytis. bet yra keli žmonės, kurie mane nufotkino taip, kad patikau sau. gal netyčia aš imsiu ir pataikysiu? ypač, jeigu Tu pati to nori wink.gif pabandyti neskauda 4u.gif

būtų miela smile.gif tuoj parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 15, 13:31)
Sayonara atvaryk i Kauna plyyyz plyyyz plyyyz ka???

aaaa.a......... nu žinok įmanomas variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 13:33)

bigsmile.gif Super!!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 14:20)

gali ir prašytis biggrin.gif tik pažadėk, kad ką nors pati (bent dalį) sugalvosi, mano galva, tikėtina, neveiks..

ok, pasistengsiu ką nors sumastyti įdomesnio blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 14:22)

Kikirike, vėliau kažką spalvoto įdėsiu. Einu ruoštis kitai sesijai.. Blyn jaučiu grius mano pasaulis po jos..  unsure.gif Nusimato komplikuota ponia ir turbo hyper mergytė.

niekas niekur negrius 4u.gif sėkmės ir lauksim kitų foto thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 15:33)

aha tada ir as jungciaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 15 birželio 2011 - 13:43
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 14:29)
man pavyzdžiui patinka kontastai. JB boto yra šiaip iš esmės kontrastinga

Is esmes tai ne. Internetas ja tokia padare.

Sayonara, jei per atostogas reiks sviesos ir apsaugos- svilptelk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 06 15, 13:45)

o kada Tu grįši iš to ištvirkėlių rojaus? biggrin.gif tikrai švilptelėsiu. galėsim Kikirikę su ta kėde ant tilto šnai..biggrin.gif
p.s. foto jau susilaukė dėmesio ir pasikėsinimų - pasidėjau ant to staliuko, kad visi matytų biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, nu smagi foto... as aisku irgi ryskinciau ta susiraukslejima... Tik va nesuprantu ka tu darei 5 su puse valandos? g.gif As dvynukus per dvi su puse nufotkinau ir tai nebuvo is ramiuju vaiku....

QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 14:33)

As irgi irgi noriu bigsmile.gif Tik as dar labiau problematiska, nei Jolita biggrin.gif Ar nebus tau per daug issukiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 15, 13:46)
As irgi irgi noriu  bigsmile.gif  Tik as dar labiau problematiska, nei Jolita biggrin.gif Ar nebus tau per daug issukiu? smile.gif

Keksas mėgsta iššūkius ir išklykius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 14:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:

Na gražu, miela ir švelnu mirksiukas.gif bet ar man atrodo, bet viskas kaip ir slysta į dešinę ax.gif ir norėtųsi spalvotos nuotraukytės ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 06 15, 14:45)

thumbup.gif beje,labai gražios foto wub.gif jau ir po tavo blogą pasivaikščiojau blush2.gif o klausimas (na aš gi mažai apie ką nors nusimanau,tai nesijuokiam iš manes blush2.gif ) kaip suprantu yra pirkti IR filtrai ant objektyvų , jie duoda tokį patį efektą kaip tavo rodytose fotografijose su juosta? blush2.gif nes ten kaip supratau dedasi kažkokia dar special juosta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 15 birželio 2011 - 13:52