Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 12:52)
Laba dziena,

Aš nuo liepos 4 d. atostogausiu mieste (Vilniuje), tai gal bus norinčių pasifotkinti? Iš anksto ir itin konkrečiai nieko nesitarkim, ale turėkit galvoje, gal kuriai šaus kas galvon. Tai jei kuri norėsit, rašykit AŽ, kad žinočiau, ar bus norinčių. Gal kas kokių idėjų turit, norit pabandyti pasimodeliauti, turit pvz. ir t.t... 4u.gif

o iki kada atostogausi? smile.gif
Atsakyti
Kartosiu, jei pavyks sesiją, nes matau klaidų nemažai. Bet norėdama pakartoti geriau, noriu dar daugiau nuomonių. Gal aš kažko nematau, arba kaip tik matau tai, ko nėra? sakykit viską, kas šaus ant liežuvio, gal man akis atvers ir kitą kart padarysiu geriau.

Nu jei gražu, irgi galit pasakyt laugh.gif
Atsakyti
Fainuolis mažiukas wub.gif

Aš labai norėčiau kokių savo foto... visai.. bet kad labai sunkus modeliukas esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 13:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:

user posted image

labai gražu, patinka wub.gif
Papildyta:
Laukine, papasakok kokias klaidas pati matai
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 15, 13:12)
labai gražu, patinka  wub.gif

Ar neperšviesta? Kaip spalvos?
Aš vis suku uodegą apie spalvotą, bet va Jolita mane vis sodina ties j/b, tai kai aš tokia neapsisprendusi, mėtausi. Šiaip vaikučio odelė graži, visai tinka spalvota irgi, bet tik reik su tom spalvom susitvarkyt.
Na, centruota. Tas kaip suprantu negerai. Su šviesa kažkaip nesusitvarkiau, apgavo mane LCD ekranėlis. Lyg pažiūriu, nieko, grįžau, išsiėmiau ir nu kažkokie man šešėliai per grubūs. Dar tik pradėjau žiūrėt kas gavosi, tai manau dar kažką įdėsiu. pabandysiu spalvoto kažko, įdomu kaip Jums tai.
Ačiū AirV. Komentuokit drąsiai, nepyksiu tikrai jei ir smarkiau pasakysit. 4u.gif

Kaip dėl juodo fono? Aš pati norėjau kažko ryškaus, nenupastelinto šį kartą, gal gelsvesnio atspalvio su tamsiu fonu. Beje, kai kur kaip foną naudojau reflektorių biggrin.gif Konkrečiai šioj- tiesiog kambarys.. Bet yra ir grynai juodas fonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 15 birželio 2011 - 13:19
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 13:44)
Sveikos,
na man šiandien viena gera mergyna (čia jai user posted image) paprotino ir aš dedu savo nuotrauka spalvų žaidimui  ax.gif

thumbup.gif man patinka 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 13:52)
Laba dziena,

Aš nuo liepos 4 d. atostogausiu mieste (Vilniuje), tai gal bus norinčių pasifotkinti? Iš anksto ir itin konkrečiai nieko nesitarkim, ale turėkit galvoje, gal kuriai šaus kas galvon. Tai jei kuri norėsit, rašykit AŽ, kad žinočiau, ar bus norinčių. Gal kas kokių idėjų turit, norit pabandyti pasimodeliauti, turit pvz. ir t.t... 4u.gif

nu aš jau nesiprašysiu,nes nesibosiu aš tau doh.gif blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 14:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:

o ką čia skalpuoti? man tikrai labai gražu 4u.gif o ne jb galima pamatyti? blush2.gif
Atsakyti
aisku, nepretenduoju i tiesa, nes as nd net neapsigynus biggrin.gif
bet jei jau taip prasai tai man kaip tik kontrasto siek tiek didesnio noretusi, siek tiek ji man asmeniskai per svelni. as truputi psarpinciau...
na bet cia mano asmenine nuomone, nes cia jau skonio reikalai. mano asmenybe matyt tokia smile.gif
bet siaip pridejus ranka prie sirdies pasakysiu- jei cia butu mano vaiko fotosesijos foto likciau ziauriai patenkinta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 15, 13:11)
o iki kada atostogausi? smile.gif

iki liepos 18 d.

QUOTE(paprasta @ 2011 06 15, 13:11)
Aš labai norėčiau kokių savo foto... visai.. bet kad labai sunkus modeliukas esu 

kuo sunkus? smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 15, 13:18)
nu aš jau nesiprašysiu,nes nesibosiu aš tau  doh.gif  blush2.gif
o ką čia skalpuoti? man tikrai labai gražu  4u.gif o ne jb galima pamatyti?  blush2.gif

gali ir prašytis biggrin.gif tik pažadėk, kad ką nors pati (bent dalį) sugalvosi, mano galva, tikėtina, neveiks..
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 13:20)
bet jei jau taip prasai tai man kaip tik kontrasto siek tiek didesnio noretusi

Taikliai Tu čia. Visada dedu kontrasto ar šarpo, bet šį kart kaip tik mažinau, kad švelnėtų veidukas.. Toks tarsi rūkelis lengvas kad būtų, nebūtų tos raukšlytės tokios kapotos. Šitą dariau specialiai, bet maladec kad pastebėjei.

Kikirike, vėliau kažką spalvoto įdėsiu. Einu ruoštis kitai sesijai.. Blyn jaučiu grius mano pasaulis po jos.. unsure.gif Nusimato komplikuota ponia ir turbo hyper mergytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 15 birželio 2011 - 13:24
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 15:22)
Taikliai Tu čia. Visada dedu kontrasto ar šarpo, bet šį kart kaip tik mažinau, kad švelnėtų veidukas.. Toks tarsi rūkelis lengvas kad būtų, nebūtų tos raukšlytės tokios kapotos. Šitą dariau specialiai, bet maladec kad pastebėjei.

man pavyzdžiui patinka kontastai. JB boto yra šiaip iš esmės kontrastinga, naujagimystė irgi- čia toks gležnas, švelnutis vaikelis, bet dar su raukšlėmis, ne putlutis. tik ar tai slėpti ar paryškint tai jau čia, kaip ir minėjau, skonio reikalas...
man tas vaiku amžius tuo ir žavus nes jie susiraukšlėję mažijauni seniukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 15, 15:06)
dedu nd nr.4 lyg ir supratau ko nori is sito nd smile.gif. tik man paciai paskutine nuotrauka nlb patinka. gal siek tiek per arti... taigi jusu teismui smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

pakomentuokit kas... ar eiti nr 5 daryt ar dar sita perdaryt rex blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 15, 13:20)

kuo sunkus? smile.gif

sunkiai atsipalaiduoju... nefotogeniška ax.gif Taip sakant iššūkis fotografui smile.gif
Atsakyti
Faini degtukai mirksiukas.gif
Laukine,man tai patinka kad ji svelni ir neprisharpinta,bent jau man mirksiukas.gif ir dar truputi maziau apacios noretusi ir gal truputi virsaus daugiau,bet virsaus gal ir uztenka.Siaip tai labai fainuolis leliukas.As irgi buciau patenkinta tokiom nuotraukom mirksiukas.gif
Sayonara atvaryk i Kauna plyyyz plyyyz plyyyz ka???
Tas nd su gelytem man tinka mirksiukas.gif
Atsakyti