Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, ir modeliukas, ir nuotraukėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Alabama, man kaip ir visoms pasisakiusioms čia, labai patiko ir nuotraukytės, ir modeliukas 4u.gif puikus darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 14, 23:09)
o čia žaidimui dvi spalvos,ar jis nevyksta????

vyksta vyksta,gražu(bet aš kažkaio galvojua labaiu spalvų reiktų ieškot o ne jb) bet vangiai, negaliu nieko sakyt nes ir pati vis dar nepadariau nuotraukos blush2.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 23:50)
Nu grazu gi:)Vyksta.
O mes su tavim nebuvom kazkur kartu, gal vaikus planavom cia SM?
Papildyta:
Tiesa, pasiautejom mes siandien bibliotekoj.Geris ta mano Sima.

http://www.flickr.co...s/53718309@N03/

kažkas man su akim turbūt smile.gif vietoj sima perskaičiau sigma ir bėgau nuotraukų žiūrėt, o ten visgi supratau savo klaidą doh.gif biggrin.gif
Modeliukas fantastinis, ir tu šauniai pasidarbavai
Čia vis sakom oi koki modeli turim gera ar bloga, o aš jaučiu kad ir kaio noriu savo foto nemokėčiau būt geru modeliu, tai kad Ievuki girdi, mane bu sunku fotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 15 birželio 2011 - 08:36
QUOTE(chimera @ 2011 06 15, 07:26)
Labas rytas,

Ooo, ND idomu man, nes aš dar nestropi mokinė  blush2.gif  (neturiu laiko paimt fotiką sad.gif )

Klausykit, kodėl man antivirusinė klykia, tik atsidarius būtent šią temą ir su kitu PC tas pats, kitos SM temos nieko...  g.gif

Labas rytas...

man tas pats...prasidėjo prieš kelias dienas doh.gif

Alabama, man patikti..., tik antra nuo galo,kur sėdi ant kėdės, man norisi šviesesnio veiduko bigsmile.gif
Atsakyti
Alabama - labai patiko visos nuotraukytes wub.gif Ir modeliukas nepaprasto grozio wub.gif
Atsakyti
Merginos, yra grupinio.lt akcija fotoplakatams, gramatūra pakankama - 220 lyg, skambino vyras (tik paviršiaus neišsiaiškinau). Bet va man įdomu kaip kabinat nuotraukas padariusios rėminat ar kaip? Nenoriu užsakyti kol patirties neišsakysit, o gal esat susidūrę su šituo inSpe
Papildyta:
Ypač domina kabinimo technika, nenoriu jokių rėmų. Labai lauksiu kokių nors nuomonių, valandėlę kitą, nes šiaip rizikuosim jaučiu ir imsim keletą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 birželio 2011 - 09:28
ir as ta pati ziurineju...ir nezinau ka daryt...noretusi, bet butinai reminciau tada...bet del kokybes noretus pasikonsultuoti bigsmile.gif ir man...
Atsakyti
Išsiaiškinau, kad rėminimas man per brangu, taigi tenkinsiuosi pigesniais variantais. Sakykit gal kas rėminot su plastmase (nežinau kas tas yr, bet kas rėminot, tikriausiai žinot smile.gif http://www.foto123.l...ternetu?sub=495
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 birželio 2011 - 09:56
Aciu labai. blush2.gif Su Sima vienas malonumas dirbti.Ir siaip buvo labai faina.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 15, 08:36)
vyksta vyksta,gražu(bet aš kažkaio galvojua labaiu spalvų reiktų ieškot o ne jb) bet vangiai, negaliu nieko sakyt nes ir pati vis dar nepadariau nuotraukos  blush2.gif

sakai g.gif nu žiūrėsiu, kažką tokio stiliaus tada gal su spalvom dar padarysiu, bet neprižadu biggrin.gif bet ale mintis jau sukaliojasi galvoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 21:50)
Tiesa, pasiautejom mes siandien bibliotekoj.Geris ta mano Sima.

http://www.flickr.co...s/53718309@N03/

Labai grazu. Tik prisikabinsiu prie vienos foto paraso apacioje, man regis turetu but - books are all around me ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 15, 10:10)
Labai grazu. Tik prisikabinsiu prie vienos foto paraso apacioje, man regis turetu but - books are all around me  ax.gif

Ups.Jo, tiesa.Pataisiau.Aciu:)
Atsakyti