Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 14, 21:45)
Merginos - tai darom meetą?????  blush2.gif o tai eisiu i kalvarkės turgų pardavinėti reflektorių  lotuliukas.gif
Papildyta:
rG - ar stebi mano kalbą?  g.gif  blush2.gif

unsure.gif Ilgai galvojau ir rodos supratau doh.gif biggrin.gif Tai, kad ne, nestebiu. Kai yra k a ž k a s, tai pasimato be jokių pastangų biggrin.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 14, 21:48)
rG aciu,kad nepatingejai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man irgi aiškindavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 23:04)
unsure.gif  Ilgai galvojau ir rodos supratau  doh.gif  biggrin.gif  Tai, kad ne, nestebiu. Kai yra k a ž k a s, tai  pasimato be jokių pastangų  biggrin.gif

Man irgi aiškindavo  blush2.gif

nu tai sakyk ,kai pradėsiu grybą pjauti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 14, 22:16)
nu tai sakyk ,kai pradėsiu grybą pjauti  lotuliukas.gif  doh.gif

Neturiu aš ką veikt, matai, man pinigus už tai mokėk biggrin.gif lotuliukas.gif

Tik kai jau tikrai yra negerumas, negaliu nutylėt hihihi.gif Kartais sukeliu aplinkinių pyktį, nes labai susireikšmina, tipo aš žmogų kritikuoju, priima asmeniškai, o man vienodai, ar jis man patinka ar ne (nors gal kaip tik nutylėsiu, jei man su juo nemalonu)... Tiesiog pasakau, nes gal nežino, nes man pačiai nesmagu būtų, jei kas nutylėtų mano nemokšiškumą, bendrojo išsilavinimo spragą mirksiukas.gif Duokč penkis, ačiū, kad neįsižeidei, aš labai myliu žmones, kurie bent jau stengiasi nešiukšlinti kalbos. Kai žmogus sako, o man dzin, dėjau aš ant tos tavo kalbos, ji man algos nemoka, durnele, - tai su tokiu asmeniu neturiu ką kalbėt biggrin.gif

Vėl išsiplėčiau, ai ai.
Papildyta:
Ateina brum biggrin.gif reaguokit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 22:30
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 23:22)
Neturiu aš ką veikt, matai, man pinigus už tai mokėk biggrin.gif lotuliukas.gif

Tik kai jau tikrai yra negerumas, negaliu nutylėt hihihi.gif Kartais sukeliu aplinkinių pyktį, nes labai susireikšmina, tipo aš žmogų kritikuoju, priima asmeniškai, o man vienodai, ar jis man patinka ar ne (nors gal kaip tik nutylėsiu, jei jis man nepatinka), o  tiesiog pasakau, nes gal nežino, nes man pačiai nesmagu būtų, jei kas nutylėtų mano nemokšiškumą, bendrojo išsilavinimo spragą  mirksiukas.gif  Duokč penkis, ačiū, kad neįsižeidei, aš labai myliu žmones, kurie bent jau stengiasi nešiukšlinti kalbos. Kai žmogus sako, o man dzin, dėjau aš ant tos tavo kalbos, ji man algos nemoka, durnele, -  tai su tokiu asmeniu neturiu ką kalbėt biggrin.gif

Vėl išsiplėčiau, ai ai.

na aš pati žinau šitą savo spragą unsure.gif ir nėr ko čia pykti (dabar parašiau šitą žodį ir mastau ar tikrai "y" ilgoji doh.gif ) Šiaip tik buvau pikta ant mokytojos savo lietuvių kalbos, kuri nu ištikro buvo užsisėdusi ant manes,net prie egzų nenorėjo prileisti (vis ką nors netaip jai pasakydavau), nu ir kaip nebus pikta - gi laikiau valstybinį ir netgi ne tai kad išlaikiau,o gavau 72balus lotuliukas.gif čia tikrai to nesitikėjau,kai jau man mokytoja sakė ,kad aš net mokyklinio neišlaikyčiau doh.gif
ups...vėl oftopinimas doh.gif
Atsakyti
Man tai matosi visi ND, bet aisku nekomentuosiu. Nu bet jau paaiskinimai kokie blink.gif , cia po blatu muset g.gif . Man nieks taip nesivargino, net nemanau kad as praslydau su savo WB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 14, 22:33)
Nu bet jau paaiskinimai kokie  blink.gif , cia po blatu muset  g.gif .

Tai, kad norėjo praslyst biggrin.gif O aš susiradau darbo, nes rašau atsiskaitymą, o tingiu biggrin.gif Neturiu aš valios anei kiek, graužiu save, nieko negaliu padaryt.
Papildyta:
Be to, virginija avatarą pasikeitė, aš labai dėl šito dalyko nudžiugau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 22:37
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 14, 22:45)
Merginos - tai darom meetą?????  blush2.gif o tai eisiu i kalvarkės turgų pardavinėti reflektorių  lotuliukas.gif
Papildyta:
rG - ar stebi mano kalbą?  g.gif  blush2.gif

Darom, jei mano dar turguj neprakalei biggrin.gif , tai jau šio nebepražiopsosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kikirike, jei jau offtopinam, tai vėl keletas klaidelių biggrin.gif bet ne to mes čia susirinkom biggrin.gif o lietuvių kalbos mokytoja man dar ir dabar košmaruose pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 06 14, 23:39)
Darom, jei mano dar turguj neprakalei biggrin.gif , tai jau šio nebepražiopsosiu bigsmile.gif

na va kadangi jau sureagavo kažkas,tai sakyk kada tu gali 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dziustik @ 2011 06 14, 23:40)
Kikirike, jei jau offtopinam, tai vėl keletas klaidelių  biggrin.gif  bet ne to mes čia susirinkom  biggrin.gif  o lietuvių kalbos mokytoja man dar ir dabar košmaruose pasirodo  lotuliukas.gif

doh.gif
Atsakyti
Juokas juokais, mano mamai 50, o ji tik neseniai nustojo sapnuoti matematikos egzaminą laugh.gif Neturėjau tokių problemų, t. y. manęs gyvenimiški dalykai sapnuose neaplanko smile.gif (bent tiesioginiu pavidalu)

Viskas, baigiau pasirodymą doh.gif gero vakaro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 22:50
Sweikos rodaus ir as smile.gif tikiuosi komentaru smile.gif

pamoka nr 1
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 14, 23:59)
Sweikos rodaus ir as smile.gif tikiuosi komentaru smile.gif

pamoka nr 1

užskaitau 4u.gif