Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 14, 21:48)
o, sveika atvykus  thumbup.gif

o kodėl uštrini nuotraukas? nespėjam net pakomentuot smile.gif

blush2.gif as zalias agurkas visai blush2.gif nu bet mokinsiuos ax.gif

rimtai nesimato ,as visas matau unsure.gif senas tas is flickr istrinu tai matyt cia nebesimato,o dabar visos matos kur ikeliau? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 14 birželio 2011 - 20:56
Viskas matosi man
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 22:00)
Viskas matosi man

tai gerai visas 5pamokas,kazin uzsiskaitys ar kombinuot is naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 14, 21:02)
tai gerai visas 5pamokas,kazin uzsiskaitys ar kombinuot is naujo  biggrin.gif

Nu ok, taip tingėjau biggrin.gif

1 pamoka, man netiktų - reikia iš to paties kampo, nekeisti figūrų ir atstumo (kad lengviau būtų naudok fokusavimo taškus, paieškok instrukcijoj, lengvai rasi). Vėliau išmoksi perkadravimo.

2 pamoka, nežinau ką ten ir kaip keitei, čia Tavo reikalas, nesikabinčiau biggrin.gif

3 pamoka. Turbūt gerai, nors gaila, kad diafragmos neprirašei kokia buvo, nes skirtumas yra, bet jis jau tooks mažass...

4 pamoka. Turbūt gerai, tik reikėjo šviesesnę vietą pasirinkti ir ne prieš langą

5 pamoka - užskaityčiau natūralų, tikrai neužskaityčiau dirbtinio (lyg geltonuoja)

reziumė - jei mano valia, sakyčiau perdaryk pirmą ir WB dirbtinį (sakau iš akies, netikrinau su PS)
Papildyta:
Na, patikrinau, ir WB šviesoje nėra labai tikslus, o dirbtinis visai nuvažiavęs 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 14, 22:02)
tai gerai visas 5pamokas,kazin uzsiskaitys ar kombinuot is naujo  biggrin.gif

uch....greit išėmei, nespėjau pamatyt normaliai, RG gerai viską surašė ax.gif
Atsakyti
Pridedu Tau, kad pasižiūrėtum maždaug

user posted image

Idealiai niekas neprašo, nebent kas nuotaikos neturi, bet siekti kuo arčiau galėtumei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 21:00)
Viskas matosi man

kodėl man nerodo blink.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
O čia abu pašviesinau, matai skirtumą? natūralus lyg ir tiktų visai labai nesikabinėjus, bet dirbtinis visiškai netinka.

Aišku Tau šviesinti su PS nederėtų, verčiau mokykis su nustatymais ir šviesa dirbti.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 14, 21:24)
kodėl man nerodo  blink.gif  g.gif  doh.gif

dedu pirmą, kiti kaip ir dzin
http://clip2net.com/...9-clip-32kb.jpg

http://clip2net.com/...1-clip-35kb.jpg

http://clip2net.com/...8-clip-36kb.jpg

Gal nesimato, nes pasidarius yra, ka rodytų tik draugams? Aš kažkurią naujokę neseniai prisijungiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 21:32
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 21:28)

dedu pirmą, kiti kaip ir dzin

nu šitas negerai, reiktų kad iš to paties taško visos trys nuotraukos būtų nufotografuotos.. įtariu čia fotkinta iš skirtingų taškų, nes nemokėta perkadruot.. Siūlyčiau šitą nd daryt su rankiniu fokusavimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 14, 21:36)
nu šitas negerai, reiktų kad iš to paties taško visos trys nuotraukos būtų nufotografuotos.. įtariu čia fotkinta iš skirtingų taškų, nes nemokėta perkadruot.. Siūlyčiau šitą nd daryt su rankiniu fokusavimu  4u.gif

Pridėsiu biggrin.gif
Rankinis fokusavimas yra kai išjungi mechaniškai fotiko šone iš AF į MF biggrin.gif Ir sukioji tokį žiedą ant objektyvo kol akyse pasidaro ryšku arba supypsi, bet geriau pasitikėti akimis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 21:43
Merginos - tai darom meetą????? blush2.gif o tai eisiu i kalvarkės turgų pardavinėti reflektorių lotuliukas.gif
Papildyta:
rG - ar stebi mano kalbą? g.gif blush2.gif
Atsakyti
rG aciu,kad nepatingejai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

viska supratau ir tvarkysiu ,analizuosiu dar ,nes noriu ismokt ir gerai padaryt 4u.gif

gali but padariau draugams nezinau reik paziuret ka ten prispaudziau biggrin.gif
Atsakyti