Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 14, 16:15)
nu tu kieta  smile.gif  thumbup.gif

blush2.gif užsikčialinau su tais reflektoriais lotuliukas.gif kai atėjau su lapukais į paštą tai paštininkė iškart sako : o jūs bent maišą turite? lotuliukas.gif
Atsakyti
VikaPika, ar tavo objektyvas fix'as ar nefiksuoto židinio? Gal taviškis apskritai nezūmina?
Ir patikrink ar fokusas automatinis (turi būti šone AF ir MF (gali ir būti truputį kitaip), tai paspausk ant AF. Kartais nusispaudžia netyčia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 15:24
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 17:24)
VikaPika, ar tavo objektyvas fix'as ar nefiksuoto židinio? Gal taviškis apskritai nezūmina?
Ir patikrink ar fokusas automatinis (turi būti šone AF ir MF (gali ir būti truputį kitaip), tai paspausk ant AF. Kartais nusispaudžia netyčia

Nikon 50mm baisiausia,kad as tik vakar nikona i rankas psiemiau. pries tai su cannonu fotkinau ir ne veidrodiniu... tamsus man miskas doh.gif bet as nepasiduodu... vistiek kaip nors iveiksiu sita Daikta doh.gif
aciu uz neabejinguma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 14, 16:45)
Nikon 50mm baisiausia,kad as tik vakar nikona i rankas psiemiau. pries tai su cannonu fotkinau ir ne veidrodiniu... tamsus man miskas  doh.gif   bet as nepasiduodu... vistiek kaip nors iveiksiu sita Daikta  doh.gif
aciu uz neabejinguma  4u.gif

Na, tai viskas aišku, zūminti negali. Tai tada iškart prie 4 namų darbų reikia eiti, kur kojom priartėti iš trijų atstumų - toliausiai, arčiau ir arčiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 17:10
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 11:55)
Mergaitės, gi esu fotkinus vestuves  lotuliukas.gif  Buvau vienintelė "fotografė" biggrin.gif Šiaip, pasidalinimui čia biggrin.gif

Gal nori draugauti su manim? ax.gif Noriu pamatyti nuotraukėles.

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 14, 15:03)
kuri ten užsakinėjo reflektorius? smile.gif aš aišku labai pavėluotai, bet tai gal netyčia kaip nors dar kartą užsakinės? tada gal ir aš prigriebčiau.  g.gif

Man irgi būtų įdomu ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 14, 15:20)
aš manau ,kad dar užsakinėsiu sesei,dar kažkas prašė manes,tai žodžiu pasakysiu kas kaip ir kur...

O gal galima kokią nuorodą apie tuos reflektorius ir kainą? blush2.gif

Gal kas užmatėt kur nors Canon 550 instrukciją lietuvių kalba? Arba bent jau 500. Dėkui iš anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 14 birželio 2011 - 17:44
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 14, 18:39)
Gal nori draugauti su manim? ax.gif Noriu pamatyti nuotraukėles.
Man irgi būtų įdomu ax.gif
O gal galima kokią nuorodą apie tuos reflektorius ir kainą? blush2.gif

http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 14, 18:39)
Gal kas užmatėt kur nors Canon 550 instrukciją lietuvių kalba? Arba bent jau 500. Dėkui iš anksto.

čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 19:07)
Na, tai viskas aišku, zūminti negali. Tai tada iškart prie 4 namų darbų reikia eiti, kur kojom priartėti iš trijų atstumų - toliausiai, arčiau ir arčiausiai.

ziauriai aciu lotuliukas.gif as visa diena parinuos kad nesusikalbu su fotiku ir nezinau kaip jo prasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
isgelbejai mano nervu lasteles biggrin.gif
Atsakyti
1pamoka
user posted image
user posted image
user posted image

2pamoka
user posted image
user posted image
user posted image

3pamoka
user posted image
user posted image
user posted image

kaip dabar unsure.gif
Papildyta:
4 pamoka
user posted image
user posted image
user posted image

5pamoka
naturali sviesa

user posted image auto
user posted image lempute
user posted imagecustom

dirbtine sviesa
user posted image auto
user posted image lempute
user posted image custom
Atsakyti
Dėl ND tau kitos pasakys, bet kodėl tokia prasta kokybė? gal ISO esi labai užkėlus? Stenkis kuo mažesnį dėti
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 21:33)
Dėl ND tau kitos pasakys, bet kodėl tokia prasta kokybė? gal ISO esi labai užkėlus?  Stenkis kuo mažesnį dėti

matyt reguliuoju vis dar aparata nagrineju kas kur kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 14, 20:29)

o, sveika atvykus thumbup.gif

o kodėl uštrini nuotraukas? nespėjam net pakomentuot smile.gif
Atsakyti