Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 14, 10:06)
A nu va, užsiėmus, nepastebėjau. Kaip Tau gynimai?

Dėkou smile.gif Pabandžiau, pavyko  biggrin.gif  4u.gif
OT. Dafai, Kikirike, tu nepyksi, jei aš kartais pataisysiu žiaurias klaidas, Tau pačiai į naudą, gerai?  4u.gif klausiai = klausei, gimdimo = gimdymo

o rimtai tiek daug klaidų darau? verysad.gif nu ištikro darau milijoną darbų,matyt man kaip realistei nelenda į akis tos klaidos doh.gif ok, taisyk mane blush2.gif nu dabar gėda man... ai nei fotkint nei rašyt nemoku doh.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 06 14, 13:40)

Kikirike - as vilniete. ar buvo meet'as? ir vel atitrukau nuo temos... kazhkaip praeita savaite vangi tema buvo, tai ir kelias dienas neprisijungiau, ko pasekme - siandien darbe uzuot dirbus, skaitau sm  biggrin.gif

darau dar vieną meetą 4u.gif parašykit kur ir kada 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 14, 14:17)
sveikos, aš pikta... smile.gif o jei rimtai tai vis kalbėjot apie antrus fotikus, o aš pasakysiu kad reikia ir antra aukle turėt, nes mano šiandieninė šeimos sesija nuplaukė, nes auklė susirgo sad.gif
beje reflektoria jau pasiekė kauną ir gyvena pas amne namie, alabamai galiu ryt atvešti i mytuka o dar kieno turiu atsiliepkit smile.gif

beje apturėjau smaguma iskleidus reflektorių jį atgal sulankstyt, ačiū dievui yra visagalis youtube thumbup.gif

smagu,kad jau pasiekė reflektoriai 4u.gif dėl sudėjimo, tai pirmą kartą laukiau vyro grįštant iš darbo ,kad sudėtų lotuliukas.gif reikia įgūdžių ,dabar greit ten susuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 14, 13:17)

beje apturėjau smaguma iskleidus reflektorių jį atgal sulankstyt, ačiū dievui yra visagalis youtube thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi tas pats buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 14, 14:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man irgi tas pats buvo  lotuliukas.gif

tai pas tave dar mažesnis, o kai toks dar dičkis tai išvis nusviedžiau kambaryje ir sakiau kad vyras galės aiškintis su juo lotuliukas.gif nu bet nieko,perpratau šitą sistemą lotuliukas.gif
Atsakyti
kuri ten užsakinėjo reflektorius? smile.gif aš aišku labai pavėluotai, bet tai gal netyčia kaip nors dar kartą užsakinės? tada gal ir aš prigriebčiau. g.gif
Atsakyti
Laba, aciu uz reflektorius, as jau vakar dziaugiausi darbe...tik, kaip vienintele sako, kai jau issiskleide... doh.gif gal galima filmuka, nuoroda, ner laiko ieskot, sukisau as ji atgal, bet nezinau kaip...antra karta nemokesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 06 14, 15:03)
kuri ten užsakinėjo reflektorius? smile.gif aš aišku labai pavėluotai, bet tai gal netyčia kaip nors dar kartą užsakinės? tada gal ir aš prigriebčiau.  g.gif

aš manau ,kad dar užsakinėsiu sesei,dar kažkas prašė manes,tai žodžiu pasakysiu kas kaip ir kur...

QUOTE(juratike13 @ 2011 06 14, 15:09)
Laba, aciu uz reflektorius, as jau vakar dziaugiausi darbe...tik, kaip vienintele sako, kai jau issiskleide... doh.gif gal galima filmuka, nuoroda, ner laiko ieskot, sukisau as ji atgal, bet nezinau kaip...antra karta nemokesiu lotuliukas.gif

nu džiugu ,kad jau gavai.. o filmuko nežinau aš ,aš šiaip žinojau kaip suskleisti jį ,tik jėgų neturėjau tiek doh.gif slabakė lotuliukas.gif uoj persiprašau - reikia rašyti silpna aš lotuliukas.gif
Atsakyti
pastrigau ties 3-4 namu darbu... paaiskinkit man ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 14, 12:40)
Alabama, dekuj uz nuorodas. me lajks.

Prasom.Ai laik, nors kartais glamura as irgi laik, bet saikingai.

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 14, 13:17)
alabamai galiu ryt atvešti i mytuka o dar kieno turiu atsiliepkit smile.gif

Buciau labai dekinga:)O jus 18val prie rotuses, ane, ir kur tada trauksit?Nes gali buti, kad as 10-15 min veluosiu, tai kad zinoti, kur eit.
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 14, 14:27)

O kas nutiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 14 birželio 2011 - 14:40
3 namu darbe man visas vaizdas liejasi. as taip suprantu kad vistiek kazkoks fokusas turi islikti, bet neislieka...
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 14, 12:27)

Sie vieni is lengviausiu sakyciau smile.gif . Papasakosiu kaip as dariau. Pasidejau daikta stalo vidury lauke. Stalas stovejo pries plytu siena, bet fonas gali buti bet koks zinoma. Fotoaparata pasidejau ant stalo galo. Na, ir fotkinu ta daikta is kuo toliau pradziai, paskui pazoomini, dar pazoomini ir taip gauni tris foto. O kitas tai grynai pati fotika stumiau link daikto. Tik pradzioj per arti buvau pristumus tai nenorejo fokusuoti. Nezinau as kas aiskiau nuo tokio mano paaiskinimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muggy: 14 birželio 2011 - 15:09
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 14, 14:09)

štai mano dieno atradimas reflektoriaus sulankstymas

QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 14:39)
Prasom.Ai laik, nors kartais glamura as irgi laik, bet saikingai.
Buciau labai dekinga:)O jus 18val prie rotuses, ane, ir kur tada trauksit?Nes gali buti, kad as 10-15 min veluosiu, tai kad zinoti, kur eit.

neturiu žalio supratimo kur keliausim g.gif , tai ok reflektoriu paimsiu
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 13, 21:55)
aš ne iš taves juokiuosi,gi prisiminiau kaip tempiau iš pašto 17reflektorių  doh.gif  lotuliukas.gif

nu tu kieta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti