QUOTE(rG @ 2011 06 14, 10:06)
A nu va, užsiėmus, nepastebėjau. Kaip Tau gynimai?
Dėkou Pabandžiau, pavyko
OT. Dafai, Kikirike, tu nepyksi, jei aš kartais pataisysiu žiaurias klaidas, Tau pačiai į naudą, gerai? klausiai = klausei, gimdimo = gimdymo
Dėkou Pabandžiau, pavyko
OT. Dafai, Kikirike, tu nepyksi, jei aš kartais pataisysiu žiaurias klaidas, Tau pačiai į naudą, gerai? klausiai = klausei, gimdimo = gimdymo
o rimtai tiek daug klaidų darau? nu ištikro darau milijoną darbų,matyt man kaip realistei nelenda į akis tos klaidos ok, taisyk mane nu dabar gėda man... ai nei fotkint nei rašyt nemoku
QUOTE(Maggie @ 2011 06 14, 13:40)
Kikirike - as vilniete. ar buvo meet'as? ir vel atitrukau nuo temos... kazhkaip praeita savaite vangi tema buvo, tai ir kelias dienas neprisijungiau, ko pasekme - siandien darbe uzuot dirbus, skaitau sm
darau dar vieną meetą parašykit kur ir kada
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 14, 14:17)
sveikos, aš pikta... o jei rimtai tai vis kalbėjot apie antrus fotikus, o aš pasakysiu kad reikia ir antra aukle turėt, nes mano šiandieninė šeimos sesija nuplaukė, nes auklė susirgo
beje reflektoria jau pasiekė kauną ir gyvena pas amne namie, alabamai galiu ryt atvešti i mytuka o dar kieno turiu atsiliepkit
beje apturėjau smaguma iskleidus reflektorių jį atgal sulankstyt, ačiū dievui yra visagalis youtube
beje reflektoria jau pasiekė kauną ir gyvena pas amne namie, alabamai galiu ryt atvešti i mytuka o dar kieno turiu atsiliepkit
beje apturėjau smaguma iskleidus reflektorių jį atgal sulankstyt, ačiū dievui yra visagalis youtube
smagu,kad jau pasiekė reflektoriai dėl sudėjimo, tai pirmą kartą laukiau vyro grįštant iš darbo ,kad sudėtų reikia įgūdžių ,dabar greit ten susuku