Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bet jūs!!! Šaunuolės dėl idėjų ir modelių susiradimo ir visko susitarimo. Aš suprantu, kad daug išmokstama per praktiką, bet esu baisi bailė unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gaila, nepamačiau Virdzinijos namų darbų...
Pati niekaip nepasiruošiu jiems...
Šiandien va, jau prisispausdinau teorijos, savaitgalį laukia laaaabai ilga kelionė, tai reiks skaitinėtis ir gal pavyks parvežt vaizdų iš Budapešto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 09:50)
oi čia mano svajonė. Kaip susitarei su biblioteka? Vis bijau prašyt, mąstau, gal kokioj kaimo bibliotekėlėj būtų lengviau

Sutariau taip, lyg cia butu Irano ambasada.Per visa valdzia perejau:)Ir nuotraukas jie gales panaudot savo tikslam, kitaip nebutu leide.
Atsakyti
Mergaitės, gi esu fotkinus vestuves lotuliukas.gif Buvau vienintelė "fotografė" biggrin.gif Šiaip, pasidalinimui čia biggrin.gif

Radau pas save picasoj gmaile, o jau kokybė sad.gif nežinau kaip parsisiųst pas save originalus

QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 10:03)
Sutariau taip, lyg cia butu Irano ambasada.Per visa valdzia perejau:)Ir nuotraukas jie gales panaudot savo tikslam, kitaip nebutu leide.

wacko.gif Prašysiu pažįstamo seniūno kaime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 11:06
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 08:55)
Mergaitės, gi esu fotkinus vestuves  lotuliukas.gif  Buvau vienintelė "fotografė" biggrin.gif Šiaip, pasidalinimui

Visai normaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 06 14, 11:45)
Visai normaliai atrodo smile.gif

Dabar su ta muiline žymiai daugiau kampų surasčiau, bet kaip smagu buvo surasti. truputėlį pašviesinau, paverčiau jb. Sakau broliui, duokč ką turi, patvarkysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 12:08)
šioji- mano mėgstamiausia. Kaip gražiai ant pilvuko šviesa... Puikiai pasisekė, kad iš abiejų pusių buvo langai, apšvietimo sočiai užteko.. O juk galėjo būti tiesiog ligoninės lempos...

man irgi sita wub.gif
as nebuvau ta, kuri priesh gimdymo fotkinima (nors, nenorejau, kad dalyvautu vyras ir nenoresiu ateityje, tas nesikeicia), bet pamacius fotosesija, laukiau kaip ir visos kitos, bet man nelabai.. nezinau kas butent, nes fotkes geros, neshtuke-mama (pasiseke) tikrai labai grazhi, fotogenishka, bet .. patirtis neikainojama, ir anyways, tu sauniai pasidarbavai.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 10:08)
Dabar su ta muiline žymiai daugiau kampų surasčiau, bet kaip smagu buvo surasti. truputėlį pašviesinau, paverčiau jb. Sakau broliui, duokč ką turi, patvarkysiu smile.gif

Nu va, kaip gerai kad atradai. Ir broliui bus atnaujintu nuotrauku, prisiminimai geri sugris smile.gif
Atsakyti
Laukine, fainos nuotraukos wub.gif dabar sėdžiu ir mastau, ar tik nebūsi Lietuvoj pirmoji fotografė, su tokiu reportažu? g.gif spaudžiu dešinę, puikiai pasidarbavai smile.gif

ech, kažkaip seilė nutyso, norėtųsi ir savo tokių nuotraukų, bet... nepasiryžčiau žinokit turbūt g.gif pirmas gimdymas nerealiai ilgas buvo, ir trūko ilgiau nei parą, tai ką vargšui fotografui ištvert reiktų? suprantu, kad palatoj nesedėtų visas valandas, bet namuose juk ramiai irgi nelauktų skambučio, kada kas praneš, kada čia į galą viskas eina.. tai bandžiau įsivaizduot kaip būtų buvę, jei mano gimdyme fotografas būtų dalyvavęs- pralauktų ilgiau nei parą, ir diagnozė- cezaris biggrin.gif doh.gif ir kulminacijos įamžinti neįmanoma tampa sad.gif

taip neapkomentusiu visų, puikių darbų mačiau, šaunuolės visos 4u.gif o aš psio, pasiemiau kūrybinių atostogų neribotam laikui .. tiesiog nebespėju nieko, fotgrafija liko kokiam trečiam, ketvirtam, o gal penktam plane doh.gif iš pradžių parinausi ir bandžiau dar persiplėšti, nu dabar apsiraminau, ir leidžiu smagiai laiką su šeima smile.gif kaip sakant, senatvėj nuveiksiu, tai ko negaliu nuveikti dabar biggrin.gif juokas pro ašaras doh.gif nu dzin smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 10, 13:10)
jo, blin, dar susistumdysim gimdykloj dėl kadro biggrin.gif išversim kokią rūgštį ir t.t. smile.gif

lotuliukas.gif man patinka tavo humoro jausmas biggrin.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 13:33)
Aš jį buvau padariusi.. Su Gladiatoriaus filmo soundtrac'u- Now we are free.

oho, tokia stipri daina, jauciu ir as bliauciau smile.gif

Papildyta:
oi kaip man patiko sita, toks susidomejes biggrin.gif http://www.photoline...95982748?rzd=au

Alabama, dekuj uz nuorodas. me lajks. ne viskas. visdelto man patinka kai grazhiau pateikta, netgi pastebejau kad pastaruoju metu labiau traukia modeliukai glamuriniai negu kaimo mergiotes biggrin.gif but still, megstu tokia fotografija.

Kikirike - as vilniete. ar buvo meet'as? ir vel atitrukau nuo temos... kazhkaip praeita savaite vangi tema buvo, tai ir kelias dienas neprisijungiau, ko pasekme - siandien darbe uzuot dirbus, skaitau sm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 06 14, 13:40)
Kikirike - as vilniete. ar buvo meet'as? ir vel atitrukau nuo temos... kazhkaip praeita savaite vangi tema buvo, tai ir kelias dienas neprisijungiau, ko pasekme - siandien darbe uzuot dirbus, skaitau sm  biggrin.gif

Aga, buvo sekmadienį meetukas.
Sakau gal vėl pasiorganizuojam kokią dieną, a? ax.gif
Atsakyti
sveikos, aš pikta... smile.gif o jei rimtai tai vis kalbėjot apie antrus fotikus, o aš pasakysiu kad reikia ir antra aukle turėt, nes mano šiandieninė šeimos sesija nuplaukė, nes auklė susirgo sad.gif
beje reflektoria jau pasiekė kauną ir gyvena pas amne namie, alabamai galiu ryt atvešti i mytuka o dar kieno turiu atsiliepkit smile.gif

beje apturėjau smaguma iskleidus reflektorių jį atgal sulankstyt, ačiū dievui yra visagalis youtube thumbup.gif
Atsakyti