Laba diena,
Gaila, nepamačiau Virdzinijos namų darbų...
Pati niekaip nepasiruošiu jiems...
Šiandien va, jau prisispausdinau teorijos, savaitgalį laukia laaaabai ilga kelionė, tai reiks skaitinėtis ir gal pavyks parvežt vaizdų iš Budapešto
Gaila, nepamačiau Virdzinijos namų darbų...
Pati niekaip nepasiruošiu jiems...
Šiandien va, jau prisispausdinau teorijos, savaitgalį laukia laaaabai ilga kelionė, tai reiks skaitinėtis ir gal pavyks parvežt vaizdų iš Budapešto
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 09:50)
oi čia mano svajonė. Kaip susitarei su biblioteka? Vis bijau prašyt, mąstau, gal kokioj kaimo bibliotekėlėj būtų lengviau
Sutariau taip, lyg cia butu Irano ambasada.Per visa valdzia perejau:)Ir nuotraukas jie gales panaudot savo tikslam, kitaip nebutu leide.
Mergaitės, gi esu fotkinus vestuves Buvau vienintelė "fotografė" Šiaip, pasidalinimui čia
Radau pas save picasoj gmaile, o jau kokybė nežinau kaip parsisiųst pas save originalus
Prašysiu pažįstamo seniūno kaime
Radau pas save picasoj gmaile, o jau kokybė nežinau kaip parsisiųst pas save originalus
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 10:03)
Sutariau taip, lyg cia butu Irano ambasada.Per visa valdzia perejau:)Ir nuotraukas jie gales panaudot savo tikslam, kitaip nebutu leide.
Prašysiu pažįstamo seniūno kaime
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 08:55)
Mergaitės, gi esu fotkinus vestuves Buvau vienintelė "fotografė" Šiaip, pasidalinimui
Visai normaliai atrodo
QUOTE(Muggy @ 2011 06 14, 11:45)
Visai normaliai atrodo
Dabar su ta muiline žymiai daugiau kampų surasčiau, bet kaip smagu buvo surasti. truputėlį pašviesinau, paverčiau jb. Sakau broliui, duokč ką turi, patvarkysiu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 12:08)
šioji- mano mėgstamiausia. Kaip gražiai ant pilvuko šviesa... Puikiai pasisekė, kad iš abiejų pusių buvo langai, apšvietimo sočiai užteko.. O juk galėjo būti tiesiog ligoninės lempos...
man irgi sita
as nebuvau ta, kuri priesh gimdymo fotkinima (nors, nenorejau, kad dalyvautu vyras ir nenoresiu ateityje, tas nesikeicia), bet pamacius fotosesija, laukiau kaip ir visos kitos, bet man nelabai.. nezinau kas butent, nes fotkes geros, neshtuke-mama (pasiseke) tikrai labai grazhi, fotogenishka, bet .. patirtis neikainojama, ir anyways, tu sauniai pasidarbavai.
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 10:08)
Dabar su ta muiline žymiai daugiau kampų surasčiau, bet kaip smagu buvo surasti. truputėlį pašviesinau, paverčiau jb. Sakau broliui, duokč ką turi, patvarkysiu
Nu va, kaip gerai kad atradai. Ir broliui bus atnaujintu nuotrauku, prisiminimai geri sugris
Laukine, fainos nuotraukos dabar sėdžiu ir mastau, ar tik nebūsi Lietuvoj pirmoji fotografė, su tokiu reportažu? spaudžiu dešinę, puikiai pasidarbavai
ech, kažkaip seilė nutyso, norėtųsi ir savo tokių nuotraukų, bet... nepasiryžčiau žinokit turbūt pirmas gimdymas nerealiai ilgas buvo, ir trūko ilgiau nei parą, tai ką vargšui fotografui ištvert reiktų? suprantu, kad palatoj nesedėtų visas valandas, bet namuose juk ramiai irgi nelauktų skambučio, kada kas praneš, kada čia į galą viskas eina.. tai bandžiau įsivaizduot kaip būtų buvę, jei mano gimdyme fotografas būtų dalyvavęs- pralauktų ilgiau nei parą, ir diagnozė- cezaris ir kulminacijos įamžinti neįmanoma tampa
taip neapkomentusiu visų, puikių darbų mačiau, šaunuolės visos o aš psio, pasiemiau kūrybinių atostogų neribotam laikui .. tiesiog nebespėju nieko, fotgrafija liko kokiam trečiam, ketvirtam, o gal penktam plane iš pradžių parinausi ir bandžiau dar persiplėšti, nu dabar apsiraminau, ir leidžiu smagiai laiką su šeima kaip sakant, senatvėj nuveiksiu, tai ko negaliu nuveikti dabar juokas pro ašaras nu dzin
ech, kažkaip seilė nutyso, norėtųsi ir savo tokių nuotraukų, bet... nepasiryžčiau žinokit turbūt pirmas gimdymas nerealiai ilgas buvo, ir trūko ilgiau nei parą, tai ką vargšui fotografui ištvert reiktų? suprantu, kad palatoj nesedėtų visas valandas, bet namuose juk ramiai irgi nelauktų skambučio, kada kas praneš, kada čia į galą viskas eina.. tai bandžiau įsivaizduot kaip būtų buvę, jei mano gimdyme fotografas būtų dalyvavęs- pralauktų ilgiau nei parą, ir diagnozė- cezaris ir kulminacijos įamžinti neįmanoma tampa
taip neapkomentusiu visų, puikių darbų mačiau, šaunuolės visos o aš psio, pasiemiau kūrybinių atostogų neribotam laikui .. tiesiog nebespėju nieko, fotgrafija liko kokiam trečiam, ketvirtam, o gal penktam plane iš pradžių parinausi ir bandžiau dar persiplėšti, nu dabar apsiraminau, ir leidžiu smagiai laiką su šeima kaip sakant, senatvėj nuveiksiu, tai ko negaliu nuveikti dabar juokas pro ašaras nu dzin
QUOTE(sayonara @ 2011 06 10, 13:10)
jo, blin, dar susistumdysim gimdykloj dėl kadro išversim kokią rūgštį ir t.t.
man patinka tavo humoro jausmas
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 13:33)
Aš jį buvau padariusi.. Su Gladiatoriaus filmo soundtrac'u- Now we are free.
oho, tokia stipri daina, jauciu ir as bliauciau
Papildyta:
oi kaip man patiko sita, toks susidomejes http://www.photoline...95982748?rzd=au
Alabama, dekuj uz nuorodas. me lajks. ne viskas. visdelto man patinka kai grazhiau pateikta, netgi pastebejau kad pastaruoju metu labiau traukia modeliukai glamuriniai negu kaimo mergiotes but still, megstu tokia fotografija.
Kikirike - as vilniete. ar buvo meet'as? ir vel atitrukau nuo temos... kazhkaip praeita savaite vangi tema buvo, tai ir kelias dienas neprisijungiau, ko pasekme - siandien darbe uzuot dirbus, skaitau sm
QUOTE(Maggie @ 2011 06 14, 13:40)
Kikirike - as vilniete. ar buvo meet'as? ir vel atitrukau nuo temos... kazhkaip praeita savaite vangi tema buvo, tai ir kelias dienas neprisijungiau, ko pasekme - siandien darbe uzuot dirbus, skaitau sm
Aga, buvo sekmadienį meetukas.
Sakau gal vėl pasiorganizuojam kokią dieną, a?
sveikos, aš pikta... o jei rimtai tai vis kalbėjot apie antrus fotikus, o aš pasakysiu kad reikia ir antra aukle turėt, nes mano šiandieninė šeimos sesija nuplaukė, nes auklė susirgo
beje reflektoria jau pasiekė kauną ir gyvena pas amne namie, alabamai galiu ryt atvešti i mytuka o dar kieno turiu atsiliepkit
beje apturėjau smaguma iskleidus reflektorių jį atgal sulankstyt, ačiū dievui yra visagalis youtube
beje reflektoria jau pasiekė kauną ir gyvena pas amne namie, alabamai galiu ryt atvešti i mytuka o dar kieno turiu atsiliepkit
beje apturėjau smaguma iskleidus reflektorių jį atgal sulankstyt, ačiū dievui yra visagalis youtube