Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 14, 09:12)
Papildžiau aukščiau. Tai įpratimo reikalas, kai įpranti, nebegali kitaip smile.gif Man tai su skyryba ne kas biggrin.gif Gėda biggrin.gif

Tai as ir rasau be, nes as nezinau, kur u ų ū ė ę .Labai grazi kalba, labai ja myliu, bet "negirdziu" gramatikos.Va gimtaja kalba labai gerai moku, bet o kas is to.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 10:15)
A koks skirtumas, kad aš būčiau mokiusis taip kaip dabar, kai muilinę turėjau, tai jau būčiau profas kone biggrin.gif

tai nu bent jau kiek aš suprantu, pvz mano fotikai du akivaizdžiai skiriasi - viename (muilinkėj) net nėra ISO, f nustatymų, yra tik tie visokie scenarijai (tipo portretas, naktinis, peizažų, sporto ir t.t.), yra ISO aukštas automatinis režimas, bet tų reguliuojamų nėra, tai viskas automatika paremta... o kai jau buvau įpratus kažkiek nusireguliuot tuos f ir ISO su geresniuoju, tai skirtumas jaučiu vis tiek bus... unsure.gif nu čia kai būna iš blogesnio aparato į geresnį išeini, tai aš iš geresnio į blogesnį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 09:16)
Tai as ir rasau be, nes as nezinau, kur u ų ū ė ę .Labai grazi kalba, labai ja myliu, bet "negirdziu" gramatikos.Va gimtaja kalba labai gerai moku, bet o kas is to.

aaa. Tu gi ne gryna lietuvė smile.gif Tada nėra ko laužytis, nes nėra taip lengva. Bet vis vien tada šaunuolė, nes žinau rusų (?), kurios labai nejaučia kalbos. Gramatiką Tu girdi (nedarai tokių klaidų kaip mano brolis lietuvis daro - paėmiai? ), tik va su tais ilgaisiais jau kita kalba, ką padarysi.
Kikirikė dabar man plytą ruošia lotuliukas.gif Bet ji, matyt, savo vaikui galės paaiškint pi, sinusus ir kosinusus (net nežinau ar gerai užrašiau lotuliukas.gif ) Kita vertus, ne formulėm kalbame tongue.gif
Papildyta:
Gerai, merginos, darbuojuos, subinė dega, nebedaug liko ir galėsim nuotraukom pakalbėti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 09:21
As vakare turesiu seniai planuota fotosesija.Ilgai planavau, ilgai derinom, kelis kartus teko perkelti.Baisu, kad ir siandien kas nenutiktu.Ir rezultato noretusi..Gal i juosta bandysiu, turiu daug jb.Nervas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 09:31)
As vakare turesiu seniai planuota fotosesija.Ilgai planavau, ilgai derinom, kelis kartus teko perkelti.Baisu, kad ir siandien kas nenutiktu.Ir rezultato noretusi..Gal i juosta bandysiu, turiu daug jb.Nervas ima biggrin.gif

Laikau kumščius, viskas bus gerai, pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 10:31)

eiii, pavyks gi viskas 4u.gif lauksiu rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 10:31)

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit nikon d90 lietuviska instrukcija???
radau pati jei kam pririex https://rs259tl2.rapidshare.com/#!downl...A08857755CA81D7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 14 birželio 2011 - 09:47
Aciu bet bijaaaaaaaauuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 10:39)
Aciu bet bijaaaaaaaauuuuuu biggrin.gif

Kadangi aš nuo visko atsilikusi, tai man smalsu, kas per sesija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 14, 09:44)
Kadangi aš nuo visko atsilikusi, tai man smalsu, kas per sesija ax.gif

Vesiu savo modeli knygu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 09:49)
Vesiu savo modeli knygu skaityt biggrin.gif

oi čia mano svajonė. Kaip susitarei su biblioteka? Vis bijau prašyt, mąstau, gal kokioj kaimo bibliotekėlėj būtų lengviau
Atsakyti