Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vikaPika @ 2011 06 13, 23:14)
sveiki ar pirma namu darba reikia atlikti auto rezimu?

ne, vienu iš kūrybinių: Av, Tv, M, kad suprastum kaip kas veikia ir be blykstės ax.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip neatkapstau kurios čia šiomis dienomis klausiau flickrėj kaip pakeisti su pro nuotrauką neištrynus.
Ir dar ar galima aplanke kurti aplanką? 4u.gif
Papildyta:
ir kur Zirze dingo?
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 14, 00:14)
sveiki ar pirma namu darba reikia atlikti auto rezimu?

su av dariau 1 pamoka rolleyes.gif reiks kai laiko bus daugiau perdaryt ,nes mazoji demesio reikalauja ner labai kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 09:06)
ir kur Zirze dingo?

jei gerai pamenu, tai lyg persikrausto unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip neatkapstau kurios čia šiomis dienomis klausiau flickrėj  kaip pakeisti su pro nuotrauką neištrynus.
Ir dar ar galima aplanke kurti aplanką?  4u.gif
Papildyta:
ir kur Zirze dingo?

na manes lyg ir klausiai...jei teisingai supratau nori tiesiog pakeisti foto, tai prie foto yra action,tada paspaudi ir yra Replace foto ,jau paspaudi pasirenki kita foto kurią nori įdėti ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 06 14, 08:35)
jei gerai pamenu, tai lyg persikrausto  unsure.gif

A nu va, užsiėmus, nepastebėjau. Kaip Tau gynimai?
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 14, 08:59)
na manes lyg ir klausiai...jei teisingai supratau nori tiesiog pakeisti foto, tai prie foto yra action,tada paspaudi ir yra Replace foto ,jau paspaudi pasirenki kita foto kurią nori įdėti ir viskas

Dėkou smile.gif Pabandžiau, pavyko biggrin.gif 4u.gif
OT. Dafai, Kikirike, tu nepyksi, jei aš kartais pataisysiu žiaurias klaidas, Tau pačiai į naudą, gerai? 4u.gif klausiai = klausei, gimdimo = gimdymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 09:08

O dafai ir as nepyksiu jei tu mano taisysi, nes as visiska beraste:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 09:08)
O dafai ir as nepyksiu jei tu mano taisysi, nes as visiska beraste:)
Nedarai Tu TOKIŲ klaidų. Bet smagu, kai žmogus nori tobulėti.
Tai rašyk lietuviškom raidėm bigsmile.gif Įpratimo reikalas, mano vyras JAU priprato biggrin.gif Dabar sako, - akis bado kai rašo ne LT šriftu smile.gif O jis paprastas miškininkystės inžinierius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 09:11
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 09:09)
Nedarai Tu TOKIŲ klaidų.

Ne na va kodel as rasau be lietuvybes.Tik todel va.Geda man geda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 14, 09:11)
Ne na va kodel as rasau be lietuvybes.Tik todel va.Geda man geda. ax.gif

Papildžiau aukščiau. Tai įpratimo reikalas, kai įpranti, nebegali kitaip smile.gif Man tai su skyryba ne kas biggrin.gif Gėda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 09:12
QUOTE(rG @ 2011 06 14, 10:06)
A nu va, užsiėmus, nepastebėjau. Kaip Tau gynimai?

ačiū, kad pasidomėjai. puikiai, vakar baigiau peklą. tarp kitko į fotografijos temą - kadangi žadam persikraustyt bent jau mėnesiui pas porą, kuri fotografuoja, tai jau užsiprašiau, kad mokytų vizažų menų su muilinke (tą rimtesnį ir sugedusį palieku namie, o maniškiam nėra jokių režimų P, M ir t.t., tai teks paplušėti), bet noro turiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 06 14, 09:13)
ačiū, kad pasidomėjai. puikiai, vakar baigiau peklą. tarp kitko į fotografijos temą - kadangi žadam persikraustyt bent jau mėnesiui pas porą, kuri fotografuoja, tai jau užsiprašiau, kad mokytų vizažų menų su muilinke (tą rimtesnį ir sugedusį palieku namie, o maniškiam nėra jokių režimų P, M ir t.t., tai teks paplušėti), bet noro turiu  bigsmile.gif

A koks skirtumas, kad aš būčiau mokiusis taip kaip dabar, kai muilinę turėjau, tai jau būčiau profas kone biggrin.gif
Ai, sveikinu smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 birželio 2011 - 09:16