Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 06 13, 10:41)
Aciu jums uz meetuka, uz tarskejima ir siaip idomu vakara  4u.gif Tikrai neisgasdinot, smagu buvo paklausyti  biggrin.gif

Tikrai smagu buvo Jus visas pamatyt smile.gif Ačiū organizatorei už meetuką ir už reflektorių biggrin.gif Iki kitų susimatymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 13, 09:33)
he he ...užkišau greit fotografavimo badą...ryt varom su Vanilla sesiją daryt  tongue.gif dar nuo mano nėštumo derinom, bet nieko taip ir nesuiderinom, o dabar šast ir yra  tongue.gif pavydėkit tongue.gif

as tai kai kuria nufotkinu, paskui ziauriai pavydziu, kad ima mano modeli biggrin.gif tai dabar Vanillos pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 12, 19:43)
as asmeniskai  daryciau blizgaus,jei i remeli deciau matini  mirksiukas.gif

aciu uz patarima 4u.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 06 12, 22:55)
vestuvines daryciau isskirtinai TIK ant SILK popieriaus smile.gif ciut brangesnis, bet vaizdas zymiai geresnis uz tuos abu variantus.

as foto darysiu per interneto svetaine, o ten daro tik ant blizgaus ir matinio pavirsiaus smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 12, 23:02)
as ne i tema, bet negaliu patylet, nes valgant man net valgymo malonumas dingo.. norejau tik pasakyt, nu ot ir baisus jusu avataras..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uz tai gerai veikia naktinius valgymus lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 12, 23:09)
Čia gi iš naša raša žmona teliko maniako  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
maciau, kad turiu padaryt pratesima, atsiprasau, kad tempiu, bet man sesija ir siaip visokie reikalai, tai niekaip neisejo. Db turiu kelias dienas laisvesnes, o po to isvaziuoju, tai pasistengsiu lb kazka per sia savaite padaryt.

Gotte, brumbrumai smile.gif* cia man pavydi, kad isiprasau i modelius tokioms saunioms fotografems smile.gif
Atsakyti
labuka,
Šimtas metų ax.gif Priglausit paklydėlę ax.gif
Laiko stoka nežmoniška... Bet stebiu jus flickr'e, blogus skaitinėju, į asmeninius tinklapius užsuku lens.gif Gražiai darbuojatės 4u.gif Flickr'e tai pakmentuoju, kitur gi prie kokios facebook'e reik jungtis, o aš neprisijungus hihihi.gif
Atsakyti
atlikau namu darbus jau karsta.gif kelt per img ar per fotki g.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 13, 12:20)
atlikau namu darbus jau  karsta.gif  kelt per img ar per fotki  g.gif

Kelk, kad matytume čia foto, o ne nuorodas smile.gif
Atsakyti
Nu jooo...gerai čia pavariau, vos tik susitariau su Vanilla dėl sesijos, kažkaip susiplanavo dar dvi sesijos viena po kitos biggrin.gif o po to dar paaiškėjo, kad ryt man pas gydytoją, nors aš tuo metu fotografuosiu biggrin.gif

vadinasi...neturėjo gotte ką fotografuot lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 13, 14:32)
Nu jooo...gerai čia pavariau, vos tik susitariau su Vanilla dėl sesijos, kažkaip susiplanavo dar dvi sesijos viena po kitos  biggrin.gif o po to dar paaiškėjo, kad ryt man pas gydytoją, nors aš tuo metu fotografuosiu  biggrin.gif

vadinasi...neturėjo gotte ką fotografuot  lotuliukas.gif  doh.gif

nu va, amzinos problemos, kaip visad viskas urmu laugh.gif
Atsakyti
Et, kaip gaila, pražiopsojau meet'ą verysad.gif Kikirike, ar dar daug neatsimėmusių? Bus dar meetukas ar reikia atskirai dabar atsiiminėt?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 13, 14:32)
vadinasi...neturėjo gotte ką fotografuot  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif

Sveikos,
mėginau atviliot pas mus porą mergiču neseniai įsigijusių fotikus, bet jos kažko nedrįsta mirksiukas.gif
Bet už tai aš šiandien išdrįsau ir pasiūliau vienai mamai savo paslaugas blush2.gif ji buvo su 8 d. leliuku. Ilgai trypčiojau ir nedrįsau doh.gif bet noras fotkint ne vien gėlytes nugalėjo ax.gif
Gal kas kokį patarimą pirmą kart fotkinant tokį zuikį turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 13 birželio 2011 - 15:20
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 06 13, 16:05)
Et, kaip gaila, pražiopsojau meet'ą verysad.gif  Kikirike, ar dar daug neatsimėmusių? Bus dar meetukas ar reikia atskirai dabar atsiiminėt?

tai darom dar vieną meetą thumbup.gif daug dar liko kas nepasiėmė thumbup.gif

Dalyja - šaunuolėėėė thumbup.gif
Atsakyti