Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 12, 23:26)
Gal nori analizę vieną iki ryt parašyt, maldausiu dėstytojos, kad priimtų biggrin.gif

.......

Vajei, iskart isnaudoja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 13, 00:26)
Gal nori analizę vieną iki ryt parašyt, maldausiu dėstytojos, kad priimtų biggrin.gif

sekmės 4u.gif

paskaičiau čia kaip susirandat tokias merginas kurios vidury nakties atsikeltų, ir aš užsimaniau tokios lotuliukas.gif nu reiks pasieiškoti ir savo mūzos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 23:31)
sekmės  4u.gif

paskaičiau čia kaip susirandat tokias merginas kurios vidury nakties atsikeltų, ir aš užsimaniau tokios  lotuliukas.gif nu reiks pasieiškoti ir savo mūzos  ax.gif

As savo atsitiktinai radau:)Bet ieskojau ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 23:30)
.......
Vajei, iskart isnaudoja. unsure.gif

Aš Tave tikrinau, ar viskam pasiryžus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 23:37)
Aš Tave tikrinau, ar viskam pasiryžus biggrin.gif

Na jei tau reik mano analizu....Prasau, imk...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 23:46)
Na jei tau reik mano analizu....Prasau, imk...

biggrin.gif olrait biggrin.gif greičiau baigtųsi tas birželis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 18:53)
Ačiū už atsakymus  4u.gif
Na ir dar yra buvę panašių variantų, kad čiut ne viską suderini, o tada paaiškėja, kad žmogus nevažiuos į fotosesijos veitą (mano pasirinktą) dėl to, kad nėra kaip atvažiuot...o man ten, kur jis gali fotografuotis - tiesiog netinka  g.gif ar man tokiu atveju trenktis į netolimą užmiestį paimti, nusivežti, kur man reikia ir po to vėl parvežti?  g.gif bet kai paskaičiuoju fotosesijos kainą tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme, turint omenyje tai kad aš pati 8 mėnesy laukiuosi...na nėr taip paprasta  blush2.gif

ir ką tokiais atvejais daryt? g.gif

Na ir nesiversk per galva, jei zmogus ne super duper nori ir pats nesistengia.... Gi tikrai sunku viska derinti, kai paciam zmogui nelabai idomu... Dazniausiai ir nuotraukos atitinkamai nelabai smagios... Ir per fotosesija su tokiu bus daug sunkiau susitarti, ka daryt ir ko nedaryt.....

Del pasiemimo, tai as pati nevairuoju, tai gaunasi, kad mane pasiima per tokias sesijas blush2.gif ... Bet cia jau kazkaip naturaliai gaunasi...

QUOTE(vienintelė @ 2011 06 12, 19:42)
Akasha jau flickr rašiua bet pasikartosiu man ji labai labai wub.gif
ir dar nematau aš tos tik draugams

As tai kazkaip daug ko draugais nepazymejus, bet dabar jau pazymejau ir tave wink.gif

Beje dekui mergytems uz meet'uka smile.gif Buvo smagu dar keleta nauju veidu pamatyti... Tik va galvoju ar neperdaug mes ten su Kriste tarskejom blush2.gif Tikiuosi nieko neisgazdinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 22:56)
As ilgai sau ieskojau modelio, tokio, kuri nebijotu kameros, su kuria as buciau ant tos pacios bangos.

Eik tu sau kaip aš tau pavydžiuuuu.... bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 23:36)
As savo atsitiktinai radau:)Bet ieskojau ilgai.

Kai aš nėščia, tai manęs tas neguodžia...kartais tai noriu fotkinti čia ir dabar blush2.gif
po gimdymo laukia kraustymasis, plius reikės taikytis prie pasikeitusių aplinkybių...mažo leliuko, tad aš turiu nebe tiek daug laikooooo doh.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 06 13, 06:39)
Na ir nesiversk per galva, jei zmogus ne super duper nori ir pats nesistengia....

Del pasiėmimo, tai aš pati nevairuoju, tai gaunasi, kad mane pasiima per tokias sesijas  blush2.gif ... Bet cia jau kazkaip naturaliai gaunasi...
As tai kazkaip daug ko draugais nepazymejus, bet dabar jau pazymejau ir tave wink.gif

tai va taip ir mąstau... g.gif

na tavo situacija suprantama 4u.gif bet kai matai, kad žmogus šiaip jau visur varinėja, keliauja, o iki sesijos vietos kai reikia atvažiuoti, tai jam kažkoks stopas įsijungia, tai tai tada jau ir man norisi pasakyt...ei eik...kas čia dabar? g.gif

einu ieškot Vanillos biggrin.gif noriu fotkint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 13 birželio 2011 - 07:21
Man labiau patinka su savo mašina, viską sumeti sau ramiai. Nors su viena blondine važiavom su jos mašina, ji primygtinai siūlė su jos mašina, vežiojo kur reikėjo ir dar atsidėkojo, nors nesitarėm (aš ir nesipriešinau). Taigi, čia nuo žmogaus principų priklauso, net neabejoju, vienas suvokia, kad dirbi ir, kad kuras šiaip sau neatsiranda, kitas nepagalvoja apie tai.

Aš tai turui tų modelių, nesiskundžiu, eilutė susidariusi, ieškoti nereikia. Bet visiems sakau - nuo liepos nuo liepos biggrin.gif Aišku, jei taip fotografuoti kasdien kaip Jūs kai kurios varot, tai gal ir man pritrūktų biggrin.gif Nors dvi sakė bet kada ir bet kiek biggrin.gif ai na, žiūrėsiu, kol kas neturiu tokių problemų, ateity žiūrėsiu smile.gif

gotte, nebūtinai ji nenori. Gal ji "socialiai neraštinga" ir tiek. Nekalbėčiau taip, bet turiu artimą žmogų, kuris nelabai moka su žmonėmis bendrauti ir apskritai daug ko nesupranta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 birželio 2011 - 07:46
QUOTE(Akasha @ 2011 06 13, 07:39)

Beje dekui mergytems uz meet'uka smile.gif Buvo smagu dar keleta nauju veidu pamatyti... Tik va galvoju ar neperdaug mes ten su Kriste tarskejom  blush2.gif  Tikiuosi nieko neisgazdinom  biggrin.gif

nu tikrai,ar mes ten neperdaug pelpėjom ? blush2.gif psio,reik man užsirišti burną lotuliukas.gif merginos ,kitą kartą tyldikite blush2.gif
Atsakyti
he he ...užkišau greit fotografavimo badą...ryt varom su Vanilla sesiją daryt tongue.gif dar nuo mano nėštumo derinom, bet nieko taip ir nesuiderinom, o dabar šast ir yra tongue.gif pavydėkit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 13, 07:39)

Beje dekui mergytems uz meet'uka smile.gif Buvo smagu dar keleta nauju veidu pamatyti... Tik va galvoju ar neperdaug mes ten su Kriste tarskejom  blush2.gif  Tikiuosi nieko neisgazdinom  biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 13, 08:53)
nu tikrai,ar mes ten neperdaug pelpėjom ?  blush2.gif psio,reik man užsirišti burną  lotuliukas.gif merginos ,kitą kartą tyldikite  blush2.gif

Aciu jums uz meetuka, uz tarskejima ir siaip idomu vakara 4u.gif Tikrai neisgasdinot, smagu buvo paklausyti biggrin.gif
Atsakyti