Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lina-linutia @ 2011 06 12, 19:25)
sveikutes ax.gif

labai atsiprasau, kad taip ilindau i Jusu temuke, bet reikia laaaaabai Jusu pagalbos ax.gif , nutariau pasidaryti vestuviu foto, kurios bus sudetos y albuma, formata pasirinkom 10x15 ax.gif , bet dabar reikia pasirinkti ant kokio foto popieriaus daryt: blizgaus ar matinio g.gif . gal galit man patarti, ant kokio popieriaus daryti ax.gif .

as ne i tema, bet negaliu patylet, nes valgant man net valgymo malonumas dingo.. norejau tik pasakyt, nu ot ir baisus jusu avataras..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 12, 22:02)
as ne i tema, bet negaliu patylet, nes valgant man net valgymo malonumas dingo.. norejau tik pasakyt, nu ot ir baisus jusu avataras..

Čia gi iš naša raša žmona teliko maniako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 17:34)
bet juk nebus, kad patiks visos foto 100 proc  rolleyes.gif ir su foto kokybe, stilistika, atlikimu tai ne visada turi bendro...tiesiog žmogus pats sau nepatinka, na tai natūralu  ax.gif

teisingai sakai blush2.gif aj gal per jautriai sureagavau blush2.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 12, 19:42)

žinok labai gerai tave suprantu, po mano paskutines nėštukės sesijos lygiai taip pat pasijutau

4u.gif
Papildyta:
beje,dėkui merginos už kompaniją kas buvo atvykusios,smagu buvo 4u.gif
ir prašom merginos kurios nepasiėmėte refelktorių - atsiliepkite 4u.gif
Atsakyti
Vanilla, gal nematei smile.gif čia
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 15:50)

Aciu.
As labai noreciau kritokos, bet tokios, kuri skatina.O kai as gaunu "na, trecios krikstynos bus geriau" as tik suprantu, kad zmogui nepatiko, o KODEL nepatiko, kas blogai-nezinia.Va aciu laukinei, kuri nepatingejo paaiskint.Suprantu, kad niekas neprivalo man komentuot, bet as gavus neargumentuota kritika irgi turiu teise suirzti:)
QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 16:31)
Dar norėjau pasiklausti dėl nemokamų sesijų (tarkim pačios siūlot kažkam fotografuotis? ar tas žmogus laimėjo konkurse paskelbtam ir pan) kaip tariatės su žmogum..kokios iniciatyvos iš jo tikitės (na ryšium su tuo, kad už jūsų darbą jis nemokės ir plius gaus dar suredaguotas foto visiškai už dyką).

1. Kaip tada derinate dėl drabužių?

As ilgai sau ieskojau modelio, tokio, kuri nebijotu kameros, su kuria as buciau ant tos pacios bangos.Po ilgu bandymu radau tokia, kuri jei reikes atsikels viduri nakties, atvaziuos ten kur reikia, sedes, begios, kabes zemyn galva-darys viska, ko man reikes.Pries fotosesija aptariam rubus-as sakau, ko man reikia, ji iesko, parodo, as atrenku.Del vietos irgi sutariam.Va antradieni varysim i biblioteka fotografuotis moksliuke-labai ilgai derinom, galovojom.Nieko ypatingo nebus, bet man patinka, kad mes jau komanda ir abiems rupi rezultatas-nors viskas nekomerciniu pagrindu.Ta pacia mergaite kisiu i savo vestuvine suknele ir varinesiu po laukus. biggrin.gif Mergaite labai suinteresuota-ji gauna nuotraukas, as noriu modeli.

QUOTE(kristukass @ 2011 06 12, 17:56)
Alabama,  zinok flickre mes drauges, bet krikstynu foto visviena nematau...  mastau.gif

Taigi cia vat yra, bet padariau, kad draugai flikre.
http://www.facebook....183287561721466

Aciu jums:)Uz tai kad spardot i sikna:)As tikrai stengiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 12 birželio 2011 - 22:58
Ech.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 23:05)

Nu kas?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 13, 00:05)

kas tau daros? biggrin.gif
Atsakyti
gyliai kvėpuokim ir nesinervuokim lotuliukas.gif aš jau su merginom pakvėpavau ir nusiraminau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 23:09)

QUOTE(brumbrumai @ 2011 06 12, 23:10)
kas tau daros? biggrin.gif

Dėmesio pritrūkau biggrin.gif

Ai ryt egzas, į kurio dalį jau neatsiskaičiau, tai nežinau kas bus, pirmą kart toks šūdeliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 birželio 2011 - 23:23
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 23:20)
Dėmesio pritrūkau biggrin.gif

Taigi as tave myyyyyyliu:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 23:24)
Taigi as tave myyyyyyliu:)

Gal nori analizę vieną iki ryt parašyt, maldausiu dėstytojos, kad priimtų biggrin.gif
Atsakyti