Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 06 11, 11:38)
jap  drinks_cheers.gif kol pats nesusiduri su staiga sugedusiu fotiku vidury sesijos, tol atrodo, kad taip nebus... nu bet dabar jau drąsiai varau  thumbup.gif  thumbup.gif

Antrą bodį pirkai? bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 16:21)
na tai kažkaip kitokios reakcijos tikėjausi, o gal ne taip supratau... taip,mano draugė... už tai labai stengiausi ir tikrai labai norėjau ,kad jai patiktų  ax.gif na nesakė kad visai negražu,sakė kad YRA gražių,bet yra ir kur ji pati sau nepatinka  verysad.gif

Na, dažniausiai modeliukai į save labai priekabiai žiūri. Man kartais pasako - foto graži, bet aš pati sau nepatinku. Nesuk dėl to galvos 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 17:53)
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Čia pas mane vienas variantas, kad pakviečiau merginą fotografuotis vien dėl praktikos, dėl to, kad įdomesnė asmenybė, patiko stilius ir bruožai, ir pan...
ir ką tokiais atvejais daryt? g.gif

Spjauti į tą visą reikalą ir ieškotis žmogaus, kuris ne tik sutiks fotografuotis, bet ir bus dėkingas, beigi prisiderins prie tavęs wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 12 birželio 2011 - 18:21
sveikutes ax.gif

labai atsiprasau, kad taip ilindau i Jusu temuke, bet reikia laaaaabai Jusu pagalbos ax.gif , nutariau pasidaryti vestuviu foto, kurios bus sudetos y albuma, formata pasirinkom 10x15 ax.gif , bet dabar reikia pasirinkti ant kokio foto popieriaus daryt: blizgaus ar matinio g.gif . gal galit man patarti, ant kokio popieriaus daryti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 06 12, 18:20)
Antrą bodį pirkai?  bigsmile.gif

Seniau jau turiu 4u.gif
Atsakyti
Akasha jau flickr rašiua bet pasikartosiu man ji labai labai wub.gif
ir dar nematau aš tos tik draugams

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 16:21)
na tai kažkaip kitokios reakcijos tikėjausi, o gal ne taip supratau... taip,mano draugė... už tai labai stengiausi ir tikrai labai norėjau ,kad jai patiktų  ax.gif na nesakė kad visai negražu,sakė kad YRA gražių,bet yra ir kur ji pati sau nepatinka  verysad.gif

žinok labai gerai tave suprantu, po mano paskutines nėštukės sesijos lygiai taip pat pasijutau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 12 birželio 2011 - 18:52
QUOTE(lina-linutia @ 2011 06 12, 19:25)
sveikutes ax.gif

labai atsiprasau, kad taip ilindau i Jusu temuke, bet reikia laaaaabai Jusu pagalbos ax.gif , nutariau pasidaryti vestuviu foto, kurios bus sudetos y albuma, formata pasirinkom 10x15 ax.gif , bet dabar reikia pasirinkti ant kokio foto popieriaus daryt: blizgaus ar matinio g.gif . gal galit man patarti, ant kokio popieriaus daryti ax.gif .

as asmeniskai daryciau blizgaus,jei i remeli deciau matini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 12, 18:39)
Seniau jau turiu 4u.gif

Antrą D700? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 06 12, 19:22)
Antrą D700?  bigsmile.gif

Ne - D7000
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 12, 19:27)
Ne - D7000

Kaip faina smile.gif Patenkinta tu juo?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 06 12, 19:29)
Kaip faina smile.gif Patenkinta tu juo?

Normaliai- aš su juo fotkinau, kol D700 buvo garantiniam... jei nepajutot skirtumo, tai maž ir gerai smile.gif Žinoma, ff nelyginamai geresnis
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Priimkit ir mane į draugus, aš čia 4u.gif O tai dabar kalbat, o apie ką kalba eina, tai nė bumbum, nematau nuotraukų verysad.gif
Praeitą savaitgalį plaukėm ir mes iš Mingės kaimo į Nidą, ale kaip žalia aš dar, tai nelabai turiu ką parodyt verysad.gif Bet bandau, bandau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 11, 23:00)

Ryškiai neesu tavo drauguose g.gif aš čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-linutia @ 2011 06 12, 18:25)
sveikutes ax.gif

vestuvines daryciau isskirtinai TIK ant SILK popieriaus smile.gif ciut brangesnis, bet vaizdas zymiai geresnis uz tuos abu variantus.
Atsakyti