Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 16:34)
bet juk nebus, kad patiks visos foto 100 proc  rolleyes.gif ir su foto kokybe, stilistika, atlikimu tai ne visada turi bendro...tiesiog žmogus pats sau nepatinka, na tai natūralu  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif žmogus pats į save kitaip žiūri nei kad fotografas į nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Visokių žmonių yra, aš gyvenime nesakyčiau, kad man nepatinka darbas, jei yra ne vienas, kurį galima pasirinkti. O kitam tai natūralu ir gal nustebtų pamatęs tokias diskusijas smile.gif
Atsakyti
Akasha, graži nuotraukėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 17:31)
Dar norėjau pasiklausti dėl nemokamų sesijų (tarkim pačios siūlot kažkam fotografuotis? ar tas žmogus laimėjo konkurse paskelbtam ir pan) kaip tariatės su žmogum..kokios iniciatyvos iš jo tikitės (na ryšium su tuo, kad už jūsų darbą jis nemokės ir plius gaus dar suredaguotas foto visiškai už dyką).[b]

Cia toks idomus klausimas smile.gif Priklauso nuo to kiek tu pati nori ta sesija gera padaryti... Tarkim pas mane zmones vidury zimos laimejo fotosesija, ju pageidavimas buvo nukelti velesniam laikui, kad vaikutis paaugtu... taigi apsireiske tik neseniai ir praejusi savaitgali fotkinom... del vietos taremes bendrai kur visiems butu patogu... sereikiskese, nors ir daugoka zmoniu savaitgali, bet susitvarkem ir radom ramesniu vieteliu smile.gif, del rubu tiesiog pasakiau, kad susiderintu tarpusavyje... kad spalvos nesipjautu... del spalvu viskas buvo ok, tik nelabai man patiko per daug laisvalaikiskas stiliukas teveliu.. bet ka jau padarysi, nepaderinau daugiau, pati kalta... Mane kiek neigiamai paveike, kad tiek ilgai zmones tempe guma ir tik dabar(kai jau fotografuoju su juosta) apsireiske...
Tai va, jei butu kitokia situacija tai gal ir labiau buciau viska derinus ir prie ju derinusi tiek laika tiek vieta tiek del rubu labiau apsitarus...

QUOTE(je t'aime @ 2011 06 12, 17:32)
aš dėjau tą nuorodą...  ax.gif
ei, tai jūs kai saugot sRGB profiliu, tai ir sau tuo pačiu profiliu saugot ar tik tada kai nuotraukas ruošiat internetui? smile.gif

Alabama, man visai patiko. ypač jb nuotraukos. smile.gif

ai dar Akashos jb patiko su išsiplaiksčiusiais plaukais.

As visada saugau tik srgb profiliu, nes kitaip ir spauzdinant foto gali kilti problemu... taigi net nebandau zaisti sioje situacijoje...

Beje dekui visoms uz laikus smile.gif Ir rG nera cia uz ka dekoti wink.gif siaip dalinuosi sau patikusiom fotkem...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 12, 17:31)
Dar norėjau pasiklausti dėl nemokamų sesijų

cia kaip supratau labiau klausimas, jei nemokama sesija, kiek kiekvienas turi stengtis? is tikro pas mane per kiekviena nemokama fotosesija budavo skirtingai.. seniau labiau as stengdavausi, nes turedavau konkretu vaizda ko noriu. todel ir organizuodavau nuo iki as pati. kazkada kai pasiskelbiau, kad ieskau merginu del praktikos, tai tokias fotkindavau labiau be minties.. kad ir uzvakar kur ejau, is esmes nesiruosus.. tik ka pakeliui nugriebiau ir bijunu nusipirkau laukdama. nieko nederinom su mergina. todel net nezinojau kaip ji apsirengs.. ir buvo super biggrin.gif o buna ir ne super.. arba grazioji musu Olga smile.gif ja irgi nesiruosus fotkinau. o ji labai labai pasitenge ir su makiazu, ir drabuziais, ir dar su pozavimu, ir vietu parodymais..
Atsakyti
Čia turbūt man tas negalioja, nes ir mokamai nefotografuoju, o ir kai esu žalia visai, tai kitaip neįmanoma matyt (stengtis ar ne) arba klausimo nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 birželio 2011 - 17:03
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kadangi foto turik tik 1 savaite bandau dar su juo susidraugaut blush2.gif tai pirmieji mano bandymai unsure.gif

Atsakyti
O kur namų darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 18:49)
O kur namų darbai smile.gif

bandau bandau neiseina dar blush2.gif skaitineju kaip padaryt gerai, nesilieja man antras planas tai vis bandau
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif

Čia pas mane vienas variantas, kad pakviečiau merginą fotografuotis vien dėl praktikos, dėl to, kad įdomesnė asmenybė, patiko stilius ir bruožai, ir pan...bet niekaip nesusiderinam nei dėl laiko, nei dėl vietos, nei drabužių, jauna panelė, kad neturi tų pasiplanavimo įgūdžių, fotografuotis noras yra didelis, entuziasmas ir pan, bet ilgiausiai į laiškus neatrašo, nieko negalima suderinti...man juk reikia irgi savo laiką planuotis... galų gale vietą parinkiau, kur jai patogu būtų, pati trenksiuos per pačius kamščius su mašina toliausiai, mokėsiu už parkingą... derinsiuos su vyru, kad vaiką pažiūrėtų ir t.t.t...) parašiau, kad aprangą tegul renkasi, kokią nori ir pan...žodžiu, pamąsčiau, kad bus kaip ir man pačiai išbandymas ir patirtis..toks žavus ekspromtas...fotografuot turėtume jau ant dienų, vėl atsakymo nėr...nu siutas ima tiegiog doh.gif ar čia nusispjauti, ar kantriai palaukti...? Kartais atrodo, na juk dieve, pats žmogus galėtų bent kažkiek didesnę iniciatyvą parodyt, o jei nenori ar laiko nėr... - parašyt tiesiog.

Na ir dar yra buvę panašių variantų, kad čiut ne viską suderini, o tada paaiškėja, kad žmogus nevažiuos į fotosesijos veitą (mano pasirinktą) dėl to, kad nėra kaip atvažiuot...o man ten, kur jis gali fotografuotis - tiesiog netinka g.gif ar man tokiu atveju trenktis į netolimą užmiestį paimti, nusivežti, kur man reikia ir po to vėl parvežti? g.gif bet kai paskaičiuoju fotosesijos kainą tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme, turint omenyje tai kad aš pati 8 mėnesy laukiuosi...na nėr taip paprasta blush2.gif

ir ką tokiais atvejais daryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 12 birželio 2011 - 17:58
Alabama, zinok flickre mes drauges, bet krikstynu foto visviena nematau... mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,
Alabama, Kikirike jūsiškės foto man patiko, kai kurios net labai wub.gif
O la la ačiū už pastabą 4u.gif
čia dar kelios Inesos foto kritikai. Nereali mergytė wub.gif wub.gif atsirinkau 90 nuotraukų ir jaučiu atiduosiu mamai visas, tegu pati išsitrina doh.gif
Atsakyti