Ačiū už atsakymus
Čia pas mane vienas variantas, kad pakviečiau merginą fotografuotis vien dėl praktikos, dėl to, kad įdomesnė asmenybė, patiko stilius ir bruožai, ir pan...bet niekaip nesusiderinam nei dėl laiko, nei dėl vietos, nei drabužių, jauna panelė, kad neturi tų pasiplanavimo įgūdžių, fotografuotis noras yra didelis, entuziasmas ir pan, bet ilgiausiai į laiškus neatrašo, nieko negalima suderinti...man juk reikia irgi savo laiką planuotis... galų gale vietą parinkiau, kur jai patogu būtų, pati trenksiuos per pačius kamščius su mašina toliausiai, mokėsiu už parkingą... derinsiuos su vyru, kad vaiką pažiūrėtų ir t.t.t...) parašiau, kad aprangą tegul renkasi, kokią nori ir pan...žodžiu, pamąsčiau, kad bus kaip ir man pačiai išbandymas ir patirtis..toks žavus ekspromtas...fotografuot turėtume jau ant dienų, vėl atsakymo nėr...nu siutas ima tiegiog
ar čia nusispjauti, ar kantriai palaukti...? Kartais atrodo, na juk dieve, pats žmogus galėtų bent kažkiek didesnę iniciatyvą parodyt, o jei nenori ar laiko nėr... - parašyt tiesiog.
Na ir dar yra buvę panašių variantų, kad čiut ne viską suderini, o tada paaiškėja, kad žmogus nevažiuos į fotosesijos veitą (mano pasirinktą) dėl to, kad nėra kaip atvažiuot...o man ten, kur jis gali fotografuotis - tiesiog netinka
ar man tokiu atveju trenktis į netolimą užmiestį paimti, nusivežti, kur man reikia ir po to vėl parvežti?
bet kai paskaičiuoju fotosesijos kainą tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme, turint omenyje tai kad aš pati 8 mėnesy laukiuosi...na nėr taip paprasta
ir ką tokiais atvejais daryt?
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson