Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 06 10, 10:59)
Nieko nuostabiau pas Laukinę nesu mačiusi  smile.gif  Afygiet  cool.gif 
Šiandien pakalbėjom su vyru, abu nusistebėjom, kad kažkas kažkur gali neleist. nesinori varyt, kiekvieno žmogaus reikalas ir apsisprendimas, bet ten išvis nieko nėra nepublikuojamo smile.gif

Rita, kaip jau sakiau, manau čia ne dėl "nepublikuojamų/per atvirų foto" kiek dėl paties fakto- publikuot ar ne.. Ir dėl to, kad vyras nė supratimo neturi kaip viskas ten vyksta... Visus tris gimdymus jo nebuvo, todėl jam pamatyti savo moterį tokią TOKIĄ, kokios jis per savo gyvenimą dar nėra matęs- irgi sukrėtimas...Manau visa tai būtent dėl to, nes kaip ir rašiau, nieko neestetiško, per atviro- nieko to nėra. Nors turiu nuotraukas ir tokias- kur vaikas lenda, kaip gimsta, viską iš priekio... Tai žinoma ne viešam rodymui, net vyras to nematys, bet jai pačiai- prisiminimas lai bus visam gyvenimui.. Mano darbas buvo viską įamžinti, o toliau ką su tom foto daryt, kurias rodyt ar sau pasilikt, nuspręs jau ji pati...
Ačiū visoms už palaikymą. Dabar keistai jaučiuosi, rankos dreba, labai norėjau Jums tai parodyti, ir Jums parodyti leidimą gavau. Beveik nieko daugiau man ir nebereikia. Planas įgyvendintas kaip galėjo- geriausiai.
Atsakyti
laukineatidariau sm kad parašyt kad aš visgi nenorėčiau kad mano gimdymą fotkintu, bet pažiūrėjus tikrai persigalvojau, o tai manau jau pasako kad jos fantastiškos, šaunuolė tu
Atsakyti
šioji- mano mėgstamiausia. Kaip gražiai ant pilvuko šviesa... Puikiai pasisekė, kad iš abiejų pusių buvo langai, apšvietimo sočiai užteko.. O juk galėjo būti tiesiog ligoninės lempos...
Atsakyti
Laukine - nuostabios nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif Zodziu truksta apsakyti tam jausmui, kuri jauti beziurint... Asaros akyse tik kaupiasi... Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Laukine, tave įsimylėti galima, va už tokias fantastiškas nuotraukas. Šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 10:27)

VĖL?? biggrin.gif

p.s. man nerodo, tikriausiai kokia nors nedraugiška esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 10, 11:24)
Laukine, tave įsimylėti galima, va už tokias fantastiškas nuotraukas. Šaunuolė  wub.gif

Tai Alabama jau prisiekinėja meilėj biggrin.gif

Labai noriu, kad gotte tai pamatytų. Kad kūdikip gimimas tai nėra vien taškymąsis kraujais ar klykimas iš skausmo.. Svarbiausia pateikti estetiškai, pati nenorėčiau savęs perkreptu veidu ar kokią kraujais paplūdusią, bet gaila, kad kitiems padariau, o pati savo foto tokių neturiu... unsure.gif

Gotte- kai pažiūrėsi, pagalvok, jei Tu būtum ta nėštukė, gimdymas baigėsi, grįžai namo, pamažu įsivažiuoji į naują ritmą su nauju žmogučiu. Vėl begi, skubi, sukiesi, tvarkaisi namus, darai valgyti.. pažiūri į savo paslapčių stalčiuką ir:
1 var. jame yra įdėtas vokelis su CD disku, kuriame Tavo mažylio gimimo akimirkos.
2 var. - stalčiukas tuščias.

Manau, tai padės tai apsispręsti. Tau nuojautas pasakys, mintyse paimprovizavus situaciją, todėl tikrai žinosi, kaip tinkamiausiai pasielgt. Dar kartą sakau- neagituoju.

sayonara- aš kaip feniksas- mirštu, kad vėl atgimčiau iš savo pelenų biggrin.gif . Duok savo linką, susidraugausim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 birželio 2011 - 11:41
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 11:40)
sayonara- aš kaip feniksas- mirštu, kad vėl atgimčiau iš savo pelenų  biggrin.gif . Duok savo linką, susidraugausim.

http://www.flickr.co...ina_petrosiene/ thanksssssssssss smile.gif

nors aš dar nemačiau Laukinės foto, bet vis tiek pakartosiu - nesu aš šilčiausias ar jautriausias kada nors mano sutiktas žmogus, bet jeigu kuri norėsit užfiksuoti gimdymą ir aš tiksiu, tai aš pasirašau smile.gif
Atsakyti
laukine, as ir nematau sad.gif

o labai labai noreciau blush2.gif
http://www.flickr.co...s/58005013@N08/

del fotkinimo gimdant. as labai labai noreciau tokiu foto, tik jauciu vyras neprileistu svetimu, kad kas fotografuotu smile.gif tik man jau kaip ir neprireiks, du pipirai namie, trecio neplanuojam... net gaila... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 10, 11:34)
VĖL?? biggrin.gif

p.s. man nerodo, tikriausiai kokia nors nedraugiška esu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 06 10, 11:45)
http://www.flickr.co...ina_petrosiene/ thanksssssssssss smile.gif

nors aš dar nemačiau Laukinės foto, bet vis tiek pakartosiu - nesu aš šilčiausias ar jautriausias kada nors mano sutiktas žmogus, bet jeigu kuri norėsit užfiksuoti gimdymą ir aš tiksiu, tai aš pasirašau smile.gif

Draugaujam. Laura, irgi. Ir žiūrėkit geriau tą linką kur numečiau, ten paeiliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 birželio 2011 - 11:48
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 08:56)
Erse, Jurgita fotkino Tavo vestuves?

nee, Jurgita Mazyte musu vaiku krikstynas fotkino, o vestuves Zabielaite tokia biggrin.gif

A girdzi kodel as nematau, nori kad numirciau nepamacius?? biggrin.gif Man rodo private, tai mes nedraugaujam, ane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 10 birželio 2011 - 12:00
QUOTE(Ersė @ 2011 06 10, 11:56)
nee, viena Jurgita Mazyte musu vaiku krikstynas fotkino, o vestuves Zabielaite tokia  biggrin.gif

A girdzi kodel as nematau, nori kad  numirciau nepamacius?? biggrin.gif  Man rodo private, tai mes nedraugaujam, ane  biggrin.gif

Duok linką, nesuprantu kaip čia yr g.gif
Atsakyti