Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 14:26)
As aptariu tik tiek-ar galesiu iterpt savo nuoziura juodai baltas?Man sako-ok, bet ne visas.Tvarkydama nuotraukas matau, kad si, si, ir va si bus tobulos tik jb, todel tokias ir padarau, su nieko nesutariu.Spalvotas darau taip, kaip man jauciasi ir kaip grazu.Atiduodu gatava produkta.Niekas manes nevarzo, klientam kol kas visiems patiko. smile.gif

Aa, tada netaip supratau.. Jo, aš irgi savo nuožiūra darau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 14:02)
As visa daryciau tik jb, bet tevai sutiko tik kelias.Man krikstynu jb labai grazus gavosi, nu toks alabamiskas,  nu toks..toks...Nu tu mane supratai.
Uzjauciu del kojos, dziugauju del laivo.

Alabama, klientui gali atiduoti spalvotas, o sau gali JB pasidaryti ir dėti į porfolio taip kaip tau gražiausia. Nematau problemos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 14:01)

ai norėjau pasakyt Laukinei, kad biškį atsargiau su žodžiais biggrin.gif

Jo, žinau, kad taip negalima kalbėt.. Kaip ir sakyt kad juodai gražu, juodai nesiseka, žiauriai patiko ar pan.. Tai savotiškas programavimasis.. Dėkui už pataisymą, baigiu kartis biggrin.gif Gyvenu puikiai.

QUOTE(Ersė @ 2011 06 12, 14:23)

Man tikrai nepilkuoja kai darau save as smile.gif

Duok savo skaipą arba susirask mane ladybug23 g.gif
Atsakyti
bandziau susidorot su namu darbais ,su lasais gavos neblogai tik man tamsokai gaunas visaip bandziau g.gif o su daiktais nelabai man antras planas liejas ir padedu fotoaparta ant stalo ,kad stabilu butu bet vaizdas gaunas vis tiek gan vienodas g.gif o su baltu fonu irgi viskas gerai lyg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 12, 14:36)
Alabama, klientui gali atiduoti spalvotas, o sau gali JB pasidaryti ir dėti į porfolio taip kaip tau gražiausia. Nematau problemos smile.gif

As taip ir padariau.Nusiunciau ir toki, ir toki varianta.
O kas sako, kad problemos? biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kiek pamenu nemeciau as tos nuorodos... Bet is patirties zinau, kad reik visur pasidaryti sRGB spalvu profili... pabandyk susirasti nustatymuose kur reguliuojasi.... Nes jei save for web darysi tai isvis kokybe nukentes, ten gi labai mazas saugo....
Dar kai darai save as, ten reguliuojasi kokia kokybe saugoti, kokiu dydziu ir t.t., tai ziurek, kad ten nebutum ko nusireguliavus....

O as siaip imetu, bo jau vis kiek uzsuku tusciom ir tusciom... smile.gif Flickre daugiau... Ir viena atviresne tik draugams matoma, tai jei kam smalsu ir nematot rekit.... smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 15:43)

Manau visai neblogai susitvarkei su krikstynom... Del spalvingumo skirtumo truputi skiriasi... Bet kartais labai sunku istaisyt tuos skirtumus, kai skiriasi aplinkos, apsvietimas ir seseliai kitaip krenta... aisku ilgiau pasedejus viskas imanoma smile.gif

O as drebu jau del krikstynu.... bijau bijau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 13:15)

kaip grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 12, 14:52)
Mergaites, kiek pamenu nemeciau as tos nuorodos...

Oi, kaip ačiū, pabandysiu susižiūrėti.
O foto šita man- nuostabi. Nu labai graži. Eisiu dar į flikrą pasiganyt biggrin.gif
Atsakyti
Erse, liepos paskutinę savaitę ir aš būsiu prie jūros- mažu išeis susibėgt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 12, 15:06)
Erse, liepos paskutinę savaitę ir aš būsiu prie jūros- mažu išeis susibėgt  thumbup.gif

aisku pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 14:43)

Kažkaip pasirodė jog labai teisiniesi dėl spalvų, tarytum Tau pačiai nepatiktų, bet matyt klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 06 12, 14:52)
O as siaip imetu, bo jau vis kiek uzsuku tusciom ir tusciom... smile.gif

Ačiū už šį grožį smile.gif
Atsakyti