Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 13:41)
Alabama - nu nežinau,man tai ten viskas gražu  4u.gif
nu aš jau matau ,kad savo krikšto foto nerodysiu,jei jau tavo negražios foto daug kam  doh.gif
Yra skirtingi vertinimo kriterijai skirtingiems žmonėms pagal lygį ir apskritai. Be to, kam ten labai nepatiko, nemačiau, kalba apie vienodų stilių taikymą, man čia visai aktuali tema atrodo smile.gif))

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 13:49)
OoooooOOO, Rita. Man ten vestuvės tuo maršrutu bus. Prašau, jei nesunku, pramesk foto akimis kaip ten situacija, labai norėsiu komentaro/nuomonės. 4u.gif Kokiu laivu plauksite?
Dar nežinau, šiandien tik sužinojau bigsmile.gif Buvau nervuota pikta, kaip tik norėjau į Mingę, bet buvop per brangu baidarėms, o čia su vyro darbu vissas maršrutas man kaip užsakytas biggrin.gif Tik nežinau ar stovą vežtis, gal ne mastau.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 13:50)
čia dėl mokslų sėdi prie kompo ?  unsure.gif užuojauta  verysad.gif beje,aš tvarkiau foto ir beveik visą dieną sėdėjau prie kompo - mano kojos buvo vakare ištynusios ir kvadratinės  doh.gif
Jo, kiekvieną dieną jau daug savaičių, nors meluoju, šiaip mano nuolat darbai prie kompo daromi, bet pastarosiom savaitėm tai ir valandos laisvos neturiu nuo ankstyvo ryto iki nakties ir tai nespėju... (ačiū vyrui už buitį). Mums daug skaityt, dar daugiau rašyti, prie stalo savo šefiško sėdėt nebegaliu morališkai, ant sofkės matyt kojas suvariau, o ant lovos miegama, tai ne visada galiu biggrin.gif ech... ačiū už paguodą biggrin.gif
o čia plauki gal su baidarėm ar kaip?  ax.gif

Nea, su laivu, su baidarėm kitu maršrutu po sesijos smile.gif prieš liepą kažkurią dieną, turim nusipirkę, bet neišsirinkom datos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 birželio 2011 - 13:58
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 14:55)
Yra skirtingi vertinimo kriterijai skirtingiems žmonėms pagal lygį ir apskritai. Be to, kam ten labai nepatiko, nemačiau, kalba apie vienodų stilių taikymą, man čia visai aktuali tema atrodo smile.gif))

Dar nežinau, šiandien tik sužinojau  bigsmile.gif  Buvau nervuota pikta, kaip tik norėjau į Mingę, bet buvop per brangu baidarėms, o čia su vyro darbu vissas maršrutas man kaip užsakytas biggrin.gif Tik nežinau ar stovą vežtis, gal ne mastau.gif

Jo, kiekvieną dieną jau daug savaičių, o pastarosiom tai ir valandos laisvos neturiu nuo ankstyvo ryto iki vakaro ir tai nespėju... Mums daug skaityt, dar daugiau rašyti, prie stalo savo šefiško sėdėt nebegaliu morališkai, ant sofkės matyt kojas suvariau, o ant lovos miegama, tai ne visada galiu biggrin.gif ech... ačiū už paguodą  biggrin.gif

Nea, su laivu, su baidarėm kitu maršrutu po sesijos smile.gif prieš liepą kažkurią dieną, turim nusipirkę, bet neišsirinkom datos 4u.gif

linkiu sėkmės moksluose 4u.gif noriu ir su laivu ir su baidarėm- netgi turiu galimybę prisijungti,bet nėra kam vaikų palikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 13:57)
linkiu sėkmės moksluose  4u.gif noriu ir su laivu ir su baidarėm- netgi turiu galimybę prisijungti,bet nėra kam vaikų palikti  unsure.gif

Mes su maže ir su baidarėm, ir su laivu tongue.gif Aišku rizikuojam likt be galvos (būtumėt matę kas dėjos per džiazus, tiek ji aptalžė mus tiek praklykė, nebuvau taip mačiusi niekada niekur net didžiausiam košmare - batų nenorėjo apsimauti ir norėjo dar daug kartų čiuožti, tai maniau, gyvenime niekad niekur nesivesiu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 birželio 2011 - 14:00
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 14:59)
Mes su maže ir su baidarėm, ir su laivu tongue.gif

na su vienu vaiku gal ir plaukčiau... bet su dviem tikrai ne,ir mažoji dar per maža verysad.gif mes kur benueinam žiauriai pavargstam....pas mane superduper aktyvus vaikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 14:00)
na su vienu  vaiku gal ir plaukčiau... bet su dviem tikrai ne,ir mažoji dar per maža  verysad.gif mes kur benueinam žiauriai pavargstam....pas mane superduper aktyvus vaikai  doh.gif

Mano irgi, tuo nesiskundžiu. Tik viena ir jau didesnė. Nors plaukėm mes su ja baidarėm man rodos kai buvo mažytė, jei neklystu mastau.gif Sunkiai su kėdutėm, bet man rods yra dviems irgi, gal tik brangiau, nereikėjo, nesidomėjau biggrin.gif

Nu žodžiu, pasidžiaugiau einu toliau.

ai norėjau pasakyt Laukinei, kad biškį atsargiau su žodžiais biggrin.gif Aš su savo ištasytais nervais nuolat kariuos ir va žinau, kad namie sudėtinga pasikart būtų biggrin.gif Nors mano ex kursiokė sako žmonės pasikaria ir ant durų rankenos (ji policijoj dirba). Nekalbėk taip žiauriai, šiaip sau niekas taip nekalba, aš irgi šiaip sau nekalbu, nors kartis nenoriu, bet tikrai kartais noriu biggrin.gif Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 birželio 2011 - 14:07
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 13:45)
Jaučiu dūmų kvapą, nesikarščiuok  biggrin.gif

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bicycle.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jau va protas pasake, kad gal trecias kartas bus geresnis. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 13:46)
Man jb alabamos žymiai gražiau, tik ar tėvai kažin pageidautų vien jb?
nebent du variantus, vieną, pvz filmuką su jb, albume tik spalvotos ar atvirkščiai.
Man koją skauda nuo sėdėjimo sad.gif Bijau, kad nebūtų kas labai rimto, prakriuokiau naktį. Bet gal nuo sėdėjimo,  ištisai prie kompo, nebegaliu, liko 2 savaitės...

Bet užtat turiu didelę laimę, džiaugsmą didžiulį  wub.gif po savaitės plaukiu laivu,  maršrutu Tauragė-Mingės kaimas-Nida wub.gif

As visa daryciau tik jb, bet tevai sutiko tik kelias.Man krikstynu jb labai grazus gavosi, nu toks alabamiskas, nu toks..toks...Nu tu mane supratai.
Uzjauciu del kojos, dziugauju del laivo.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 13:55)

Taip. Tą ir turėjau mintyje, vientisumą, spalvinį ryšį tarp nuotraukų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 14:02)
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bicycle.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Jau va protas pasake, kad gal trecias kartas bus geresnis. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As visa daryciau tik jb, bet tevai sutiko tik kelias.Man krikstynu jb labai grazus gavosi, nu toks alabamiskas,  nu toks..toks...Nu tu mane supratai.
Uzjauciu del kojos, dziugauju del laivo.

Aš tau pasakysui, daryk paprastai. Turi interneto svetainę su pop kadrais ir atskirą su sau mielais kadrais, jei tų stilių nesuderini. Taip savęs neparduosi, žinosi, kad kuri sau ir kuri kažkam (pagal užsakymą nuo senų senovės darbus žmonės darydavo). Tik taip įsivaizduoju, kitaip neištversi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 birželio 2011 - 14:06
Preita vasara is Minges plaukem i Nida. Ka galiu pasakyt su 50 tuku ant cropo kartais noredavos islipt is laivo kad tilptu biggrin.gif Laukine, jei ten fotkinsi, tai gal jumis Mingej paleis? Ten fainai, o galu gale ir Nidoj rasit kur pasifotkint biggrin.gif Del tu nuotrauku tai darau save as, bet lyg Akasha buvo imetus nuoroda kaip ten pasikeisti tuos profilius kad netaptu papilkavusios nuotraukus, bet as tos nuorodos nebeturiu. Del baltos spalvos degimo, buna kad ir ji man dega, tuomet kiek imanoma patamsinu nuotrauka tol kol veidai buna nepertamsus. O jei ir tada dega, taip ir palieku, dazniausiai tas kas dega, nebuna labai svarbu lotuliukas.gif O siaip dar bandau rinktis jei imanoma tokias vietas kad nebutu galimybes degti dangui, drabuziai pavesy irgi maziau dega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 06 12, 14:07)
Preita vasara is Minges plaukem i Nida. Ka galiu pasakyt su 50 tuku ant cropo kartais noredavos islipt is laivo kad tilptu  biggrin.gif  Laukine, jei ten fotkinsi, tai gal jumis Mingej paleis? Ten fainai, o galu gale ir Nidoj rasit kur pasifotkint biggrin.gif  Del tu nuotrauku tai darau save as, bet lyg Akasha buvo imetus nuoroda kaip ten pasikeisti tuos profilius kad netaptu papilkavusios nuotraukus, bet as tos nuorodos nebeturiu. Del baltos spalvos degimo, buna kad ir ji man dega, tuomet kiek imanoma patamsinu nuotrauka tol kol veidai buna nepertamsus. O jei ir tada dega, taip ir palieku, dazniausiai tas kas dega, nebuna labai svarbu  lotuliukas.gif O siaip dar bandau rinktis jei imanoma tokias vietas kad nebutu galimybes degti dangui, drabuziai pavesy irgi maziau dega smile.gif

Tikiuosi su ff tilpsiu į laivą smile.gif Kaži tik a bus ten kaip ir ką nufotkint, kad svečiai su spalvotais maišeliais ir rankinukais į kadrą nelystų..
Jo, paleis Mingėj, ten baliukas, o tada atgalio į Nidą ir Klaipėdą. Ir tada jau Tu galėsi plunksnas kedent, ba atsiduosiu po vestuvių į Tavo švelnias rankas biggrin.gif tongue.gif

tai jei darai save as, tai Tau nepilkuoja? Man pilkuoja ir užtai nedarau.. Akasha, jei galėsi, pakartoki tą nuorodą... unsure.gif 4u.gif

Jo, pavėsyje normaliau, bet ant saulės tai vsio.. Bijau suknią vestuvių išdegint unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 14:02)

As visa daryciau tik jb, bet tevai sutiko tik kelias.

Aš neaptariu su tėvais spalvų.. darau savo nuožiūra. Man patiko kaip antajo kažkada pasakė: aš turiu savo stilių ir savo suvokimą apie nuotraukas, jų apdirbimą ir formatus. Todėl aš neatiduosiu foto spalvotos, jei ten bus močiutės mėlynom sukniom, krikšto mama raudona, vaikas baltas su gelsvom gėlytėm o Bažnyčia violetinė. Darysiu j.b ir .
Bet darau dviejų spalvų krikštynas- kai kurias j/b, kai kurias spalvotas, bet, vieningai apdorotas, kad išliktų spalvinė darna. Bet tikrai neaptariu spalvų, ypač prieš viską, kai nežinau kas gausis, ką norėsiu verst j/b, kas patiks spalvotai... va formatus, tai pasakau, kad darau trejopai, bet spalvų- ne. Čia jau sakyčiau Tavo, kaip autoriaus galingas suvaržymas. Nesileisk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 14:12)
Tikiuosi su ff tilpsiu į laivą smile.gif Kaži tik a bus ten kaip ir ką nufotkint, kad svečiai su spalvotais maišeliais ir rankinukais į kadrą nelystų..
Jo, paleis Mingėj, ten baliukas, o tada atgalio į Nidą ir Klaipėdą. Ir tada jau Tu galėsi plunksnas kedent, ba atsiduosiu po vestuvių į Tavo švelnias rankas  biggrin.gif  tongue.gif

tai jei darai save as, tai Tau nepilkuoja? Man pilkuoja ir užtai nedarau.. Akasha, jei galėsi, pakartoki tą nuorodą... unsure.gif  4u.gif

Jo, pavėsyje normaliau, bet ant saulės tai vsio.. Bijau suknią vestuvių išdegint  unsure.gif

Katroj sodyboj svesit? Ten Mingej yra ir ta, jezau kaip vadinas, prieplauka jactoms sakykim, padaryta nauja ir palei upe fainai. Ir tos sodybos fotogeniskos. Tie laivai tai man ten visi tokie pobaisiai biggrin.gif Bet tikrai galesi jaunuosius pasivestivienus i prieki pafotkint. Kitas dalykas, kad ten kur sedi zmones baliavot laive, buna stogas ir jis buna padarytas pvz is melyno tento cool.gif Tai jau isivaizduok koki atspalvi meta ant zmoniu cool.gif Bet gal pasiseks ir bus baltas smile.gif. Ir dar fotkinant zmogu po tentu jei matos vanduo uz nugaros, tai laaaabaaai dega tas vanduo smile.gif

Man tikrai nepilkuoja kai darau save as smile.gif

Na juk jaunuju fotosesijai vistiek privalesi ieskoti pavesio tai ten ir pasimatys ir jaunosios ir jos apdaru grozis, o jei tiesiog kitose situacijos padegs sukne, ka jau padarysi smile.gif

Tik pati neuzbaliavok smarkiai vestuves smile.gif Turesi man gerai atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 12 birželio 2011 - 14:26
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 14:18)

Aš neaptariu su tėvais spalvų.. darau savo nuožiūra. Man patiko kaip antajo kažkada pasakė: aš turiu savo stilių ir savo suvokimą apie nuotraukas, jų apdirbimą ir formatus. Todėl aš neatiduosiu foto spalvotos, jei ten bus močiutės mėlynom sukniom, krikšto mama raudona, vaikas baltas su gelsvom gėlytėm o Bažnyčia violetinė. Darysiu j.b ir .
Bet darau dviejų spalvų krikštynas- kai kurias j/b, kai kurias spalvotas, bet, vieningai apdorotas, kad išliktų spalvinė darna. Bet tikrai neaptariu spalvų, ypač prieš viską, kai nežinau kas gausis, ką norėsiu verst j/b, kas patiks spalvotai... va formatus, tai pasakau, kad darau trejopai, bet spalvų- ne. Čia jau sakyčiau Tavo, kaip autoriaus galingas suvaržymas. Nesileisk 4u.gif

As aptariu tik tiek-ar galesiu iterpt savo nuoziura juodai baltas?Man sako-ok, bet ne visas.Tvarkydama nuotraukas matau, kad si, si, ir va si bus tobulos tik jb, todel tokias ir padarau, su nieko nesutariu.Spalvotas darau taip, kaip man jauciasi ir kaip grazu.Atiduodu gatava produkta.Niekas manes nevarzo, klientam kol kas visiems patiko. smile.gif
Atsakyti