QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 13:41)
Alabama - nu nežinau,man tai ten viskas gražu
nu aš jau matau ,kad savo krikšto foto nerodysiu,jei jau tavo negražios foto daug kam
Yra skirtingi vertinimo kriterijai skirtingiems žmonėms pagal lygį ir apskritai. Be to, kam ten labai nepatiko, nemačiau, kalba apie vienodų stilių taikymą, man čia visai aktuali tema atrodo )) nu aš jau matau ,kad savo krikšto foto nerodysiu,jei jau tavo negražios foto daug kam
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 13:49)
OoooooOOO, Rita. Man ten vestuvės tuo maršrutu bus. Prašau, jei nesunku, pramesk foto akimis kaip ten situacija, labai norėsiu komentaro/nuomonės. Kokiu laivu plauksite?
Dar nežinau, šiandien tik sužinojau Buvau nervuota pikta, kaip tik norėjau į Mingę, bet buvop per brangu baidarėms, o čia su vyro darbu vissas maršrutas man kaip užsakytas Tik nežinau ar stovą vežtis, gal ne QUOTE(Kikirike @ 2011 06 12, 13:50)
čia dėl mokslų sėdi prie kompo ? užuojauta beje,aš tvarkiau foto ir beveik visą dieną sėdėjau prie kompo - mano kojos buvo vakare ištynusios ir kvadratinės
Jo, kiekvieną dieną jau daug savaičių, nors meluoju, šiaip mano nuolat darbai prie kompo daromi, bet pastarosiom savaitėm tai ir valandos laisvos neturiu nuo ankstyvo ryto iki nakties ir tai nespėju... (ačiū vyrui už buitį). Mums daug skaityt, dar daugiau rašyti, prie stalo savo šefiško sėdėt nebegaliu morališkai, ant sofkės matyt kojas suvariau, o ant lovos miegama, tai ne visada galiu ech... ačiū už paguodą QUOTE
o čia plauki gal su baidarėm ar kaip?
Nea, su laivu, su baidarėm kitu maršrutu po sesijos prieš liepą kažkurią dieną, turim nusipirkę, bet neišsirinkom datos