Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na ką, turiu techniniį klausimą.

Nufotografuoju, išimu foto NEF, patvarkau Rawus, atsidarau PS, išmeta lentelę, pažymiu viršutinę varnelę, atsidaro PS, kažką pakarpau, patvarkau, tada kaip saugote? Jei saugau "save for web devices" spalvos geros, neiškraipytos, jei saugau per "save as" arba "save" nuotraukos suprastėja, spalvos pasidaro pilkos.

Patarkite/papasakokite kokia seka darote Jūs? g.gif
Papildyta:
Alabama, nežaliuoja Bažnyčios foto? g.gif

Gamtos foto man nepatikti. Ir dar- labai pritariu nuomonei, jei tvarkai sesiją, gražiausiai žiūrisi kai visos foto vienu stiliumi apdirbtos. Jei dedi action'ą, dėk tą patį, jei kažką tvarkai, stenkis išlaikyti vientisumą, nes gausis makalynė. IMHO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 13:06)

Gamtos foto man nepatikti. Ir dar- labai pritariu nuomonei, jei tvarkai sesiją, gražiausiai žiūrisi kai visos foto vienu stiliumi apdirbtos. Jei dedi action'ą, dėk tą patį, jei kažką tvarkai, stenkis išlaikyti vientisumą, nes gausis makalynė.  IMHO biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 12, 13:01)
Alabama, su pirmu krikštu  4u.gif  Manau, antras trečias kartas tikrai bus geriau 4u.gif

Cia suprask, kad dabar tai sh? biggrin.gif Aciu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 13:06)

Alabama, nežaliuoja Bažnyčios foto? g.gif

Gamtos foto man nepatikti. Ir dar- labai pritariu nuomonei, jei tvarkai sesiją, gražiausiai žiūrisi kai visos foto vienu stiliumi apdirbtos. Jei dedi action'ą, dėk tą patį, jei kažką tvarkai, stenkis išlaikyti vientisumą, nes gausis makalynė.  IMHO biggrin.gif

Nezalioja.
Nedejau actiono jokio.manai, ir gamta reikejo juoda-balta?

Na aisku, supratau.Einu paverkt.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 13:12)

Nu, ne š... bet man asmeniškai nelabai... bet ne man komentuoti gal, kaip pati gal geriau nepadarau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 06 12, 13:25)
Nu, ne š... bet man asmeniškai nelabai... bet ne man komentuoti gal, kaip pati gal geriau nepadarau ax.gif

Na gal tesiog ne tavo skonio ir stiliaus.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 13:12)

Nezalioja.
Nedejau actiono jokio.manai, ir gamta reikejo juoda-balta?
Na aisku, supratau.Einu paverkt.

Ne, turėjau mintyje jei darai j/b ir spalvotas, tai spalvotų apdirbimas turėtų išlikti daugmaž pastovus.. j/b IR spalvotos gražu, bet j/B ir margos- man jau makaliūzė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 12, 13:32)
Ne, turėjau mintyje jei darai j/b ir spalvotas, tai spalvotų apdirbimas turėtų išlikti daugmaž pastovus.. j/b IR spalvotos gražu, bet j/B ir margos- man jau makaliūzė smile.gif

Ar as durna, bet man spalvotos vienodo atspalvio.Nu ner taip kad viena pasteline, kita rekianti.

Atsakyti
Alabama - nu nežinau,man tai ten viskas gražu 4u.gif
nu aš jau matau ,kad savo krikšto foto nerodysiu,jei jau tavo negražios foto daug kam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 12, 13:41)
Ar as durna, bet man spalvotos vienodo atspalvio.Nu ner taip kad viena pasteline, kita rekianti.

Jaučiu dūmų kvapą, nesikarščiuok biggrin.gif Man su vaikučiu foto ir pvz rankyčių- rankų ryškesnė, sodrių spalvų, o va vaikutis su Haze efektu ir rausvo atspalvio. O rankų- gelsva lyg aktyvesnė. Čia IMHO, Tu ramiai biggrin.gif Palauk ką kiti protai pasakys.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jb alabamos žymiai gražiau, tik ar tėvai kažin pageidautų vien jb?
nebent du variantus, vieną, pvz filmuką su jb, albume tik spalvotos ar atvirkščiai.

Man koją skauda nuo sėdėjimo sad.gif Bijau, kad nebūtų kas labai rimto, prakriuokiau naktį. Bet gal nuo sėdėjimo, ištisai prie kompo, nebegaliu, liko 2 savaitės...

Bet užtat turiu didelę laimę, džiaugsmą didžiulį wub.gif po savaitės plaukiu laivu, maršrutu Tauragė-Mingės kaimas-Nida wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 birželio 2011 - 13:47
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 13:46)

Bet užtat turiu didelę laimę, džiaugsmą didžiulį  wub.gif po savaitės plaukiu laivu,  maršrutu Tauragė-Mingės kaimas-Nida wub.gif

OoooooOOO, Rita. Man ten vestuvės tuo maršrutu bus. Prašau, jei nesunku, pramesk foto akimis kaip ten situacija, labai norėsiu komentaro/nuomonės. 4u.gif Kokiu laivu plauksite?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 12, 14:46)
Man jb alabamos žymiai gražiau, tik ar tėvai kažin pageidautų vien jb?
nebent du variantus, vieną, pvz filmuką su jb, albume tik spalvotos ar atvirkščiai.
Man koją skauda nuo sėdėjimo sad.gif Bijau, kad nebūtų kas labai rimto, prakriuokiau naktį. Bet gal nuo sėdėjimo,  ištisai prie kompo, nebegaliu, liko 2 savaitės...

Bet užtat turiu didelę laimę, džiaugsmą didžiulį  wub.gif po savaitės plaukiu laivu,  maršrutu Tauragė-Mingės kaimas-Nida wub.gif

čia dėl mokslų sėdi prie kompo ? unsure.gif užuojauta verysad.gif beje,aš tvarkiau foto ir beveik visą dieną sėdėjau prie kompo - mano kojos buvo vakare ištynusios ir kvadratinės doh.gif
o čia plauki gal su baidarėm ar kaip? ax.gif

beje,kuri čia sakė mane supranta kai su 50uku reikia fotkinti ? tai šį kartą į šitos nėštukės fs aš vežiausi netgi kėdę ,kad galėčiau pasilipėti lotuliukas.gif kas nesupranta,aš esu šiek tiek daugiau nei metras nuo žemės,taip kad sunku fotkinti jei nori šiek tiek iš viršaus lotuliukas.gif
Atsakyti