dėkui tik kažkaip ta akis atsiskleidžia tik su juostinuku Papildyta: Vienintelė - adresą parašiai,o vardą ir pavardę? niznaikai siųsti? kaip tik gali greičiau parašyk,nes šiandien noriu išsiųsti
dėkui čia mano pirmoji nėštukės fs Papildyta:
Merginos ,nepamirštam šiandien 19val. Vingio parko kavinėje meetas atsiimti reflektorių ir aišku pasisplepėti
Man tai fainiai. Tik su baltais batukais nesusitvarkei. Bažnyčios foto man labai patinka.
Nesuprantu, negi nėra kažkokios technikos kaip neišdegint tos baltos spalvos? Jau šimtą kart klausiau ir vėl klausiu.. Jei bent žinočiau ką darau netaip, bandyčiau keist, bet dabar kartais sudega balta ir viskas, o nuo ko tai priklauso- supratimo neturiu.
Man tai fainiai. Tik su baltais batukais nesusitvarkei. Bažnyčios foto man labai patinka.
Nesuprantu, negi nėra kažkokios technikos kaip neišdegint tos baltos spalvos? Jau šimtą kart klausiau ir vėl klausiu.. Jei bent žinočiau ką darau netaip, bandyčiau keist, bet dabar kartais sudega balta ir viskas, o nuo ko tai priklauso- supratimo neturiu.