QUOTE(rG @ 2011 06 11, 11:49)
Mergaitės ar galit pasakyti kaip įprastai įsijungia juosteliniai fotoaparatai, bijau, kad nemokėsiu ir kitą kart įjungt, patikrint ar veikia...
O dėl antro fotiko, kokį renkatės? Blem brangu, jei neketini ten tuo užsiimti nuolat, bet tai net ir retkarčiais, juk tai taip atsakinga...
Rita, aišku atsakinga.. Bet, net ir turėdama antrą fotoaparatą, nesi apdrausta, kad važiuodama į Bažnyčią nepadarysi avarijos ir neteks tupėt belaukiant policijos.. O gal einant po sesijos namo, pribėgs koks atmarozkas ir atims visą kuprinę su technika.. Rizikų yra visokių, bet, žinoma, greičiausiai gali pavest būtent technika..
Aš nuo šiol visada visus įspėsiu: Taip, galiu fotografuoti, bet, gyvenimas kartais iškrečia pokštų, tad ar samdysite mane, prisiimdami riziką, jog galiu numirt iš baimės befotografuodama, man gali sugest technika, galiu padaryt avariją ir iš vis neatvažiuoti į vietą. Jei taipm tariamės, fotkinsiu. Visada nuo šiol rašysiu tokį P.S. prie laiško tariantis. Tegu žmonės žino, kad kartais shit happens..
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 06 11, 11:53)
Aciu labai, kad atrasei. Si islaikyma (160) prie auksciau nurodytu nustatymu taikei? Tai daugiau nei 3,5 diafragmos neatvert? Bliamba, nesu tos baznycios nei akyse maciusi, neisivaizduoju kiek tos sviesos bus... Bijau ziauriai, jog nesu.... visko.
Aš išlaikymo prie bet kokių nustatymų mažiau neleidžiu niekada. Koreaguoju arba kitus nustatymus arba jei per šviesu, keliu išlaikymą, bet niekada žemiau 160 neleidžiu.
Į Bažnyčią būtiniausiai nuvažiuok prieš viską. Pasibandyk šviesą. Abejoju ar su cropu pakelsi tiek ISO, kad nebūtų triukšmų ir išlaikytum diafragmą ties 3,5 maždaug.. Visų Šventųjų Bažnyčioj ISO mano buvo 1250, išlaikymas 160, diafragma 2,2. Buvo tamsi diena, tamsu viduj, teko suktis kaip yra.. O jei pas tave cropas, tai pažiūrėk kiek max gali ISO kelt, kad npradėtų lyst nekokybė jau.. Tada ties ta riba jau bandyk diafragmą.. Bet būtinai nuvažiuok į Bažnyčią prieš pasibandyti.