QUOTE(gotte @ 2011 06 10, 14:27)
joa, labai suprantami Tavo išgyvenimai.. Manau, antras gimdymas tikrai bus greitas, visoms taip beveik būna, galų gale, esu tikra, kad fotografas bus kiekvieną akimirką, siurbs visą laika ir išnaudos fotografuodamas. Fotografuoti yra daug ką, ne tik besiveriantį kaklelį
Nežinau ką Tau patarti.. Iš esmės, net jei ir labai norėsi, tai dar nereiškia kad pavyks.. Visų pirma, fotografas gali būti išvykęs, neturėti kur tuo metu padėti savo paties vaikų, būti girtas, nespėti atvažiuoti, nes pagimdysi per keliolika minučių, gali jo tiesiog neleisti fotografuoti, nes kaip suprantu, jei reikės rinktis, bus TB, o ne fotografas.. Tad, tų bet yra labai daug.. Man šiuo atveju padėjo pats dangus, nes viskas susidėliojo absoliučiai be priekaištų.. jei skaitei istoriją bloge, tai rašiau, kad galėjo viskas baigtis tuo, jog būtume likę dieną ilgiau sodyboj ar manęs galėjo neįleist.. Vadinasi, kaip sakau- niekas nevyksta be reikalo, vadinasi taip tikrai turėjo būti.. Mano nėštukė yra absoliučiai laiminga, kad viskam praėjus turi tą CD savo stalčiuke.
Dėl tinkamiausio pasirinkimo.. esi moteris, ragana, pajausi, nuojauta Tau pasakys.. Mes gi labai jaučiam kitų energetiką..
Linkiu kuo geriausio apsisprendimo, kaip bus, vadinasi taip tiesiog turėjo būti.
Labai bijojau kad aprėks mane davatkos neva padariau šou.. Todėl ir džiaugiuosi, kad pamatėte, kad tai ne šou, o kukliai parodyta nuotraukomis gimimo stebuklas.. Ypač svarbus, kas fotografuos gimdymą detalės ir pajautimas- kas būtent jaudina tą nėštukę. Tiesiog stebi žmogų ir matai jo reakcijas. Ar ji žiūri į paveikslą, ar pro langą į medžių šakas.. Gaudai jos žvilgsnį ir fiksuoji, nes visgi, fotografuoji būtent jai atminimui, užtai labai svarbu suprasti kokios detalės jai įsirėžia tuo metu labiausiai, kad vėliau, viską pateikus nuotraukose kiek labiau sukiltų prisiminimai iš to meto.
Ačiū visoms už gražius žodžius. Tai buvo mano gulbės giesmė. Nežinau kas aukščiau už tai dar galėjo man nutikti..
Paradoksas- bet šiandien užvėriau studijos duris. Pradėjau kartotis, išsisėmiau, nebenoriu vienodų nuotraukų tais pačiais kampais.. Paskutiniu metu tik nuomą susimokėdavau, nes fotografuodavau kažkur kitur. Todėl labai džiaugiuosi ta studija ir patirtimi, bet šiuo metu ilgai galvojusi, priėmiau sprendimą, kad ji mane pradėjo slopinti, pradėjau štampuoti, o nebe kurti. Niekas gyvenime nevyksta be reikalo.