QUOTE(Kriiste @ 2011 06 13, 11:00)
bet nera labai zemi rodikliai - mano Mildos panasus procentai , tik ekspresyvioji kalba pas mus didesni ir stambioji motorika kiek virs 80
del kalbos - jis kalba kazkiek )pagal procentus matau) - suvokimas yra - tai ji dabar tik kalbint, kalbint ir kalbint, uzdavinet klausimus ir provokuot atsakymus, duoti galimybe pasirinkti: pvz kurias kelnes nori mautis - zalias, ar melynas? nesuprantu - tu man pasakyk, cia zalios, o sitos melynos - nu kurias mausies? - ir laukt atsakymo - bent mums suveike tai
del kalbos - jis kalba kazkiek )pagal procentus matau) - suvokimas yra - tai ji dabar tik kalbint, kalbint ir kalbint, uzdavinet klausimus ir provokuot atsakymus, duoti galimybe pasirinkti: pvz kurias kelnes nori mautis - zalias, ar melynas? nesuprantu - tu man pasakyk, cia zalios, o sitos melynos - nu kurias mausies? - ir laukt atsakymo - bent mums suveike tai
aciu kriste, butent tai ir darau
ekspesyvioji kalba, man sis punktas neaisku, na kazkas tokio, jis sako ant suns cia au au, taciau nesako suo, bet jis nemoka paskyti suo, ar apie tai kalba ar tai ir yra ekspresyvioji kalba?
na pasitengsiu po truputi isipaisyti i jusu gretas
ai va, prisiminiau, sianakt anoje temoje jau miegodama skaiciau apie vrc, tai negi ten juos po rusius vedzioja gal keletu zodziu parasytumet kaip vaikucius testuoja