QUOTE(Kriiste @ 2011 08 02, 12:32)
nu va kad su tuo PA nustatymu - as isvis nelabai isivaizduoju jo nustatymo autistams, nes nuo ju daug kas priklauso -
nepatiks kabineto spalva, jis nieko ir nedarys, nepatiks balso tembras ar dar kazkas ar net ne nuotaikoje bus - nu ir gaus ta PA, nors kitoje aplinkoje jis ta puikiai padaro ir atsako... Jei zmogus negeba bendrauti, ar pan - bet kuria kompiuterines programas - koks gali but PA? nors tu testu jis ko gero neisprestu...
o del to gerumo - ko gero ne lyginime esme, o poziuryje... Va jei kokioje JAV pasveiktu visi autistai - tada butu galima teigti - kad ten tikrai geriau - o visa kita, nzn...
nu maniškis nereguoja į tokius dalykus, bet IQ keičiasi
QUOTE(vario @ 2011 08 02, 13:04)
O dėl to gerumo. Kodėl jūs iškarto stojot į ginybinę "pozą"? Jūs pasakėt savo nuomonę, aš savo. Ir ne apie pasveikimą čia kalba prasidėjo, o apie pagalbą. Kategoriskai teigti, kad nemėgsti koldūnų, galima tik jų paragavus. Kitaip tai tik aklas kategoriškumas
Primenat jūs man mane prieš trylika metų
bepigu teigti, kad LT nėra jau taip blogai, kai gauni bent šiek tiek specų pagalbos, kai jos negauni visiškai, nuomonė greit pasikeičia. Ir keista klausyt pagyras LT
QUOTE(vario @ 2011 08 02, 13:07)
Vadinasi maniškis iki septynerių buvo Aspergeris, o dabar tik Autistas
kažin ar diagnozės gali kaitaliotis kaip metų laikai
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 08 02, 13:09)
Niekas prie nieko nesikabinėja.
Jei prastai miegojai aš prie to neprisidėjau
CP jei nesugebi suvokti konteksto, tai nekibk, (nes kvailai atrodo, jai rašai pomidorų receptą, o tau atsako, kad taip konservuoti agurkai yra neskanūs) Paimk ir perskaityk visus mūsų postus dar kartą, gal suprasi, kad aš kalbu apie vieną, o tu apie visai ką kitą. Ir norėčiau, kad čia diskusija ir užsibaigtų.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 08 02, 13:20)
o del tos gynybos - nu as nesiginu ir nieko neginu, jei atvirai, va sakytum - sakyk, kokios tau pagalbos reik, tavo vaikui - nezinau ka atsakyciau - nes siuo metu tikrai nieko nereik, gaunu viska, ko reikia.
o aš ne, negaunu nieko ir kai reikia būt pačiai visų galų spece ...
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2011 08 02, 13:11)
Kuris jūsiškis turi diagnozę?
O šokinėja kaip? Ta prasme, kokiose ribose? Kaip dažnai testai atliekami?
Vat ir man labai įdomu, kaip čia su tuo PA.
mažasis mano turi Atipišką autizmą. IQ didžiausias buvo 78, mažiausias 55 (beveik vidutinis PA) atliekam kas porą metų, dar nėkart nepasikartojo rezultatas, nepasikartojo ir tai, kad 2 kart iš eilės būtų sutrikęs ar normoj