Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano mylimas autistas

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 07 19, 10:28)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jokūbas sako " lyliu,lyliu spust..."

wub.gif

Žiūriu irgi L raidę naudoja. Maniškis daug kur L raidę sako, pvz. "noju Lelėdų Lelelio" (noriu Kalėdų Senelio), šaukia savo senelį "Lelelyyyy!"

Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 07 19, 13:17)
kaip jūs vasarojat?

Net neturiu ką pasakyt, kaip mes vasarojam, - aš einu į darbą, mažius būna namie su kitais šeimos nariais ir atostogauja kažkaip va mieste... Ilgai miega, skaniai valgo, žaidžia, filmukus žiūri, kartais eina pasivaikščioti.
Atsakyti
Tik pasilabinu.
Visai smagu, kad temute si tokia tuscia, atrodo gal visi musu autistukai progresuoja siuo metu ir mamoms nera laiko prie PC sedet thumbup.gif O siaip- tiesiog atostogos matyt... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš prasklaidysiu tylą - mes katik iš KMUK, epi traukiasi, EEG neparodė jokių židinių ir tai tik po 4 mėn naujų vaistų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila, kad prieš 7 metus niekas mum jų nepasiūlė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 28, 19:07)
Sveikos, aš prasklaidysiu tylą - mes katik iš KMUK, epi traukiasi, EEG neparodė jokių židinių ir tai tik po 4 mėn naujų vaistų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  gaila, kad prieš 7 metus niekas mum jų nepasiūlė verysad.gif

Džiaugiamės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 07 28, 20:16)
Džiaugiamės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

yahoo.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 28, 21:53)

Ir taip vis geryn, vis linksmin... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 28, 19:07)
Sveikos, aš prasklaidysiu tylą - mes katik iš KMUK, epi traukiasi, EEG neparodė jokių židinių ir tai tik po 4 mėn naujų vaistų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  gaila, kad prieš 7 metus niekas mum jų nepasiūlė verysad.gif

Džiugios naujienos 4u.gif .Na o mes prieš kelias dienas šventėm sūnaus gimtadienį, važiavom į Klaipėdos Akropolį. Dovanas rinkosi pats: porą PSP žaidimų ir batus crocs. Aš net nenumaniau, kad jam tų batų taip reikia: pareina namo-nuvalo su skudurėliu, gražiai pasideda ir taip jau kelios dienos. Kai eina į kiemą žaisti futbolą persimauna sportiniais batais, nes nenori , kad crocs susipurvintų....Kažkokie svajonių batai lotuliukas.gif
Atsakyti
Cezi, uhihuuuuuuuuuuuuuu kokios puikios naujienos wub.gif

Atėne, na šaunuolis tas tavo vaikis. Toks pedantas 4u.gif

O mes tyliai vasarą leidžiam. Aš dirbu, dirbu, dirbu... O mažius su seneliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2011 07 29, 17:04)
Džiugios naujienos 4u.gif .Na o mes prieš kelias dienas šventėm sūnaus gimtadienį, važiavom į Klaipėdos Akropolį. Dovanas rinkosi pats: porą PSP žaidimų ir batus crocs. Aš net nenumaniau, kad jam tų batų taip reikia: pareina namo-nuvalo su skudurėliu, gražiai pasideda ir taip jau kelios dienos. Kai eina į kiemą žaisti futbolą persimauna sportiniais batais, nes nenori , kad crocs susipurvintų....Kažkokie svajonių batai lotuliukas.gif

Svarbiausia, kad jam patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2011 07 29, 17:04)

mama net nebūtų pagalvojusi nupirkt turbūt smile.gif
Atsakyti
O Milda su croksais tik namie buna - nes kieme turi basutes ir neirodysi kad galima su croksais ten but - nes jai kaip tapkes jie, gal kad ziema pirkau, kitur nebuvo kur vaiksciot - kaip tapkes liko, tai ir liko unsure.gif
o pas mus sios sav pabaiga kaip kosmaras didziausias - sulaukem kol remonta ateis daryt - nu mes snekejom visi, kad vaziuosim pas senelius pagyvent, nes remontuos ir pan. Ji muset to neuzfiksavo, ar nesuprato, ketvirtadieni isvedziau i darzeli, pati atkrausciau, isnesiau i masina reikalingus rubus, nusukom nuo sienu viska, kas buvo imanoma, nuemem, nurinkom - tai gryzus iki isterijos panikavo, kam graiuanam namus, jai nereik remonto, jai nebus graziau - jai buvo grazu kaip buvo, dar ryte kai atvaziavo baldu pasiimt kad perrengt - isvis subludo doh.gif , tai liepiau meistram palikt, kol isvesiu ja i darzeli - nes neduoda kaip suva savo daiktu unsure.gif , tai vakare kai pasiemem is darzelio tik ikisau i masina ir pas mociute - kad vel neisiaudrintu - bet kaip bus kai grysim - zalio supratimo neturiu unsure.gif
Atsakyti