Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano mylimas autistas

man tai labai liudna pasidare sad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2011 07 16, 18:04)
man tai labai liudna pasidare sad.gif ...

o ko dabar taip? rolleyes.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif Kaip gaila, kad tik dabar apie ta rengini paskaiciau..Nu velnias - buciau tikrai bent i ta kina nuejusi.... Iki "Pasakos" man pestute 20 minuciu...

Gal kuri buvot, papsakokit ispudzius, kas ir kaip?

Siandien buvom baseine..Nu taip patiko maziui...Tik kiek liudnoka pasidaro tada, kai gretimais vel matau musu amziaus vaikuciu..Liudina tas skirtumas vistiek. Viena musu amziaus vyruka teta tokia, kalbina, tas kad sypsosi, tasko ja vandeniu. Musiskis net akyciu i kitus zmones nepakelia- vien tik vandeniu domisi ir kelia isterijas kai reikia is jo isimt.
Atsakyti
Laba diena,

Jokūbas pokaičio migdosi, tai man kavos pertraukėlė. Jau toks enerdžaizeris šian, kad ux doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 07 18, 12:00)
Laba diena,

Jokūbas pokaičio migdosi, tai man kavos pertraukėlė. Jau toks enerdžaizeris šian, kad ux  doh.gif

Pavydžiu pokaičio miego blush2.gif Pas mus toks dalykas retenybė. Namai mano sujaukti, spintos išverstos, susitvarkyti noriu, o J jau apsirengė ir zirzia, kad važiuotume su dviračiu. Nu ką - teks cool.gif Nuobodu vaikui namie - suprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 07 18, 13:23)
Pavydžiu pokaičio miego  blush2.gif Pas mus toks dalykas retenybė. Namai mano sujaukti, spintos išverstos, susitvarkyti noriu, o J jau apsirengė ir zirzia, kad važiuotume su dviračiu. Nu ką - teks  cool.gif Nuobodu vaikui namie - suprantu  rolleyes.gif

Maniškis irgi nemiega. va ir šian neužmigo. Bet pragulėt mažiausiai valandą privalo.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 07 18, 13:52)
Maniškis irgi nemiega. va ir šian neužmigo. Bet pragulėt mažiausiai valandą privalo.

as visada guldau nori mazius to ar nelabai ax.gif pasedziu salia kol uzmiega,dar toks dalykas kad kuo labiau zirzia kaip jis nenori gultis pietu miegelio,tuo ilgiau ismiega,net po 3 valandas kartais lotuliukas.gif nes jei nemiega pietu,tada vakare irzlus buna,ir nakti prastai miega is nuovargio..tai geriau jau truputi pasipykstam diena,bet atsikelia zvalus ir nakti gerai ismiega po to smile.gif
mes grizome is kaimo,nors patinka jam ten,bet visgi namie vaikas ramiausias,tikras naminukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 07 18, 15:22)
as visada guldau nori mazius to ar nelabai ax.gif  pasedziu salia kol uzmiega,dar toks dalykas kad kuo labiau zirzia kaip jis nenori gultis pietu miegelio,tuo ilgiau ismiega,net po 3 valandas kartais lotuliukas.gif  nes jei nemiega pietu,tada vakare irzlus buna,ir nakti prastai miega is nuovargio..tai geriau jau truputi pasipykstam diena,bet atsikelia zvalus ir nakti gerai ismiega po to smile.gif
mes grizome is kaimo,nors patinka jam ten,bet visgi namie vaikas ramiausias,tikras naminukas cool.gif

Jokūbas būna guli, guli ir vis tiek neužmiega. jei Maždaug iki 14,30 val. jei nemiega, tai nebėr prasmės ir migdyt> nes paskui neaišku kada nakčiai beužmigs doh.gif
Atsakyti
"Mama, myl" wub.gif ...ir prisiglaudžia stipriai stipriai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 07 19, 11:21)
"Mama, myl"  wub.gif ...ir prisiglaudžia stipriai stipriai  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Jokūbas sako " lyliu,lyliu spust..."
Atsakyti
Kaip gražiai šneka Ice ir Cukraus Pudros vaikučiai. wub.gif

Buvom šį savaitgalį pas homeopatę Rokiškyje, gavo mano mažius vaistukų-žirniukų, žiūrėsim, kas čia gausis. Pradėjau duoti sekmadienį.
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 07 19, 12:08)
Kaip gražiai šneka Ice ir Cukraus Pudros vaikučiai. wub.gif

Buvom šį savaitgalį pas homeopatę Rokiškyje, gavo mano mažius vaistukų-žirniukų, žiūrėsim, kas čia gausis. Pradėjau duoti sekmadienį.

kaip jūs vasarojat?
Atsakyti