labas rytas
QUOTE(Kriiste @ 2011 07 12, 09:36)
kokio amziaus jusu autistukas, sorry kad klausiu - kazkaip praleidus matyt busiu
Ne autistukas jis
Aš bandžiau aiškinti, kodėl čia užklydau.. kad įdomu man, jūs daug apie vaikų raidą šnekat.. bandžiau išsiaiškint, ką reiškia, kad ir "standartiniai" vaikai turi autistiškų bruožų. Na žodžiu, daug ką dėl savęs sužinojau pas jus. Ir sakiau, kad jei per daug reikšiuos, vykit
Dar su Žvėriuke pašnekėjom, ji sako gal būtų visai įdomu, jei rašyčiau ir apie savo, a la standartinio vaiko, tokius tipo autistiškus bruožus. Tai taip ir likau, vis paskaitau jus ir kartais pakomentuoju.
QUOTE(Kriiste @ 2011 07 12, 13:42)
nzn ne vieno sveiko vaiko, kuris bijo zoles, smelio, sniego ir pan - anksciau ar veliau islenda kokie nesklandumai
Aš siečiau su amžiaus tarpsniu dar šiuos dalykus. Ta prasme, ir standartiniai vaikai gali bijoti iki tam tikro amžiaus. Gal dvejų jau tikrai neturėtų bijoti. Bet žinau, kad metinukų tarpe buvo tikrai nemažai bijančių to pojūčio, kai duria žolė į basas pėdutes, ir sniego nemėgstančių liesti.
Bet šiaip gal Jūs ir teisi... kas čia žino, kas dar kur išlįst gali
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 07 13, 07:52)
As kaip dukra paklydele...vis paskaitau ir ner kada parasyt
Pas mus kazkoks bjaurusis laikotarpis, isterijos ir baisus poreikis mamos
Bet va su maisto produktais prastai....koki nulupta obuoli kaip koki sss paims i rankas.
Mums tas irgi buvo, vėl siečiau labiau su amžium gal... *****, buvo kaip prisegtukas koks prie užpakalio, ir turbūt vos ne iki dvejų metų. o vėliau atėjo kitas periodas: jei kakot-rėkia: ne tėtė, mama! Ir turiu su juo sėdėt. Maitint dar tėčiui leisdavo. Į kiemą kai reikia irgi jis sueidavo. Bet šiaip... mama ir mama
Tai reikalai pradėjo ženkliai taisytis tik apie 2,5 m.
irgi buvo, sakyčiau iki 1,5 m. kokia. Ir dabar, nu nemėgsta, neima į ranką nulupto banano, obuolio. o dešrą ima. šokoladą, aišku, irgi
Na šiaip dabar jau beveik viską ima. Bet va su obuoliu tas išliko. Galvoju, irgi išaugamas dalykas, bent kai kuriems