QUOTE(vega2 @ 2011 07 12, 13:28)
Būtų gerai pabandyti nuo saulės akinukus kokius, ar bus koks skirtumas ar ne. O gal tik tiek jam tereikia - saulės akinukų? Arba jam keistai atrodo tokia didelė erdvė aplinkui. Pabandyk lauke pastatyti jam palapinę. Mes nusipirkom žaidimams skirtą su tuneliu.
Papildyta:
Žinok kol mano mažasis priprato prie žolės visas mėnuo praėjo. Nelipdavo nuo dekio niekur. O paskui labai užsinorėjo į smėlio dėžę, tai įsidrasino.
O buvom kažkuomet pliaže, tai mačiau sveiką apie 2 metų mergytę, kuri nelipo ant smėlio. Teti nešk, aš tai nelipsiu, vis šaukė. Nu ir nešiojo tas tėtis
.
nu tai 2 metu mergaitei kazi ar viskas taip ir gerai, ji dar maza ir neaisku ar veliau kas neislys - nzn ne vieno sveiko vaiko, kuris bijo zoles, smelio, sniego ir pan - anksciau ar veliau islenda kokie nesklandumai (nekalbu kai siaip, tik pasnigus bijo, bet per valanda pripranta ir nebebijo)
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 07 12, 13:30)
Del akiniu tai jau is pat pradziu buvo tokia, mintis,kad reikia tamsint stikliukus, bet tada ergoterapeute sako, kad jis prie ju gali priprast ir po to kitokiu neuzdesi, o lauko spalvu ivairoves taip ir nepazins...Siulo ji veliau, jau paaugusiam det tamsintus stikliukus,o kolkas neskubet...
del akinuku - tai as nzn ar cia jau tokia gera ideja - nebent lesiukus specialius parinkt, kad butu apsauga nuo UV, nes jei tik siaip tamsinti - bus daugiau zalos nei naudos - isplecia lesiuka, o UV spinduliai isdegins ji, kanks akytems, o jos jau ir taip ner labai superines... Geri lesiai gerai ir kainuoja, ir ar ne per brangus malonumas tik pabandymui
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 07 12, 13:37)
O kaip jai 'sekasi" su duru rankenom, bendrais zaislais darzelyje ir kitais panasiais dalykais?
ta prasme kaip sekas? kas sekas?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 07 12, 13:38)
o aš Jokūbą su pykčiais priverčiu dantukus išsivalyt
as neverciu - valos kai nori - kai nenori nesivalo
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 07 12, 13:19)
Jokūbo pėdutės irgi buvo jautrios. Tai į smėlį ir vandenuką lauke lipdavo su kojinėm. Šitaip jam būdavo gerai. O kai apsiprasdavo ir pasidarydavo šlapios nebe malonios mesdavom jas šalin. O šiemet jau ir ant žolytės netolimus atstumus basikom bėga.
zinok mes su kojinem istisai - net lovoje, nakti per karscius
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."