Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano mylimas autistas

Vilniuje, Onkologijos institute. Jeigu ir piktybiniai bus, tai nieko tokio, nes juos vis tiek išims. Bet didžiausia tikimybė, kad jie nepiktybiniai.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 24, 21:57)
Vilniuje, Onkologijos institute. Jeigu ir piktybiniai bus, tai nieko tokio, nes juos vis tiek išims. Bet didžiausia tikimybė, kad jie nepiktybiniai.

kaip tik dabar skaitau E.Umbrasaite knyga "Vienos kruties istorija" kaip ji rado guzeli krutyje,paaiskejo kad piktybinis,toliau dar nezinau kaip viskas vyko..viskas bus gerai,sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
F, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 24, 21:57)

nu tai ir ačiū D 4u.gif sėkmės tau dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ir vėl, aš jau visisiškai įsitikinau, kad man ne aspergerio sindromas o tas selektyvus mutizmas (selective mutism). Mamai pasakiau bet nesusidomėjo, dabar turiu vaikščiot kas savaitę pas psichologę, nors ji nežino nei kas yra aspergeris nei mutizmas, inai man paaiškino taip: visi kas per daug kalba yra hiperaktyvūs, kas kalba vidutiniškai yra normalūs, o kas kalba per mažai yra vadinami aspergeriais.
Nu tai su tokiu mastymu nemanau, kad ji man padės.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anime44 @ 2011 06 24, 22:13)
Sveiki ir vėl, aš jau visisiškai įsitikinau, kad man ne aspergerio sindromas o tas selektyvus mutizmas (selective mutism). Mamai pasakiau bet nesusidomėjo, dabar turiu vaikščiot kas savaitę pas psichologę, nors ji nežino nei kas yra aspergeris nei mutizmas, inai man paaiškino taip: visi kas per daug kalba yra hiperaktyvūs, kas kalba vidutiniškai yra normalūs, o kas kalba per mažai yra vadinami aspergeriais.
Nu tai su tokiu mastymu nemanau, kad ji man padės.. g.gif

kur tu vaikštai? poliklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 06 24, 21:26)
kur tu vaikštai? poliklinikoj?

Ne, kaskokiam pastate nezinau kaip vadinasi, o ka?
Atsakyti
QUOTE(Anime44 @ 2011 06 24, 22:29)
Ne, kaskokiam pastate nezinau kaip vadinasi, o ka?

Tai gerai, kad ne poliklinikoj, nes ta tai tikrai nieko nesupranta schmoll.gif o tu tai kaip suprantu pas PPT psichologę eini. Ji tikrai puiki moteris, viskas bus gerai mirksiukas.gif Aš tau ją jau kartą siūliau smile.gif nepanikuok viskas bus gerai. Suprantu tavo jausmus, nesinori tikėti kitais ypač jei nepasitiki, bet tai natūralu. Visi mes pereinam tokias stadijas. iš pradžių būna neigimas (man nieko nėra, viskas gerai), paskui prasideda analizavimas ir diagnozių paieška, paskui gydymo būdų, ir t.t. ir pan. tokia žmogaus psichologija cool.gif

F, papasakok jei kaip tu supratai jog tau aspergeris, kaip išgyvenai ir pan. Animei bus drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 06 24, 22:05)
Tai gerai, kad ne poliklinikoj, nes ta tai tikrai nieko nesupranta schmoll.gif  o tu tai kaip suprantu pas PPT psichologę eini. Ji tikrai puiki moteris, viskas bus gerai mirksiukas.gif  Aš tau ją jau kartą siūliau smile.gif  nepanikuok viskas bus gerai. Suprantu tavo jausmus, nesinori tikėti kitais ypač jei nepasitiki, bet tai natūralu. Visi mes pereinam tokias stadijas. iš pradžių būna neigimas (man nieko nėra, viskas gerai), paskui prasideda analizavimas ir diagnozių paieška, paskui gydymo būdų, ir t.t. ir pan. tokia žmogaus psichologija  cool.gif

Nu aš tai pvz neneigiau kai sužinojau, net apsidžiaugiau nes suprantau kad ne aš kalta, ir buvo tam paaiškinimas tai net palengvėjo. Tik man pikta, kad ankščiau manes niekas nenusiuntė pas gydytojus aiškintis kas man negerai, tėvai matė kad negerai bet nieko nedarė, o ta mutizmą tai reikia nuo pas vaikystės gydyt su visokiom terapijom, paauglystei jau labai sunku jį įveikt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anime44: 24 birželio 2011 - 22:23
QUOTE(Anime44 @ 2011 06 24, 23:22)
Nu aš tai pvz neneigiau kai sužinojau, net apsidžiaugiau nes suprantau kad ne aš kalta, ir buvo tam paaiškinimas tai net palengvėjo. Tik man pikta, kad ankščiau manes niekas nenusiuntė pas gydytojus aiškintis kas man negerai, tėvai matė kad negerai bet nieko nedarė, o ta mutizmą tai reikia nuo pas vaikystės gydyt su visokiom terapijom, paauglystei jau labai sunku jį įveikt..

svarbu tavo noras ir užsispyrimas ir viskas bus gerai mirksiukas.gif Nu tu gal neneigei, bet matyt tėvai tą išgyveno
Atsakyti
Mano supratimas, priėmimas, įsisąmoninimas labai ilgas buvo, net nežinau, kur jis prasidėjo ir kur baigėsi smile.gif
Man papasakojo daktaras psichiatrinėj apie Aspergerio sindromą (labai nedaug). Žinojau, kad tai autizmo forma, ir nelabai tikėjau, kad turiu autizmą. Galvojau, kad tai tokie vaikai, kur nekalba ir nesupranta realių pavojų. Tada gavau trumpą priėjimą prie interneto ir suvedžiau visas įtariamas diagnozes, kurias man minėjo. Kitos netiko, o apie Aspergerio sindromą buvo parašyta maždaug, kad jį turintys domisi tik vienu ar keletu dalykų, ir labai stipriai. Tai labai, nepaprastai atitiko, nes aš taip visą gyvenimą ir dariau. Supratau, kad visgi pataikė su šituo. O paskui pradėjo veikti neteisingai paskirti vaistai ir man pradėjo atrodyt visokios nesąmonės, pvz kad čia yra įgimta ir nepagydoma liga ir kad geriau jau numirti. O paskui išėjau iš psichuškės, mečiau tuos baisius vaistus, ir tada labai pradėjo patikti Aspergerio sindromas, maniau, kad tai yra vienas įdomiausių dalykų pasaulyje, ir nieko baisaus, jei ir turiu.

O dar prieš tai, kaip daktaras pasakė, kartą skaičiau laikraštį, ir ten buvo parašyta apie Aspergerio sindromą, ir kaip jį turėjo Einšteinas. Aš tada pagalvojau, kad mane atitinka, ir dar pagalvojau, kad čia pasireiškia Barnumo-Forerio efektas - toks efektas, kai žmogus skaitydamas apie kokius nors savybių rinkinius juose "atranda save" - nesąmoningai ignoruoja neatitinkančius dalykus ir sureikšmina atitinkančius. Šis efektas pasireiškia horoskopuose ir populiariosios psichologijos straipsniuose.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 24, 23:32)
Barnumo-Forerio efektas - toks efektas, kai žmogus skaitydamas apie kokius nors savybių rinkinius juose "atranda save" - nesąmoningai ignoruoja neatitinkančius dalykus ir sureikšmina atitinkančius. Šis efektas pasireiškia horoskopuose ir populiariosios psichologijos straipsniuose.

manau, kad jis pasireiškia ir medicinos studentam, kalbėjau su viena gydytoja, tai ji sakė, kad kol studijavo jei atrodė, kad serga visom tom ligom apie kurias mokėsi biggrin.gif
Atsakyti