Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano mylimas autistas

QUOTE(laguna11 @ 2011 06 24, 10:45)

jetau sveikite 4u.gif ...is tiesu nemazai vaikuciu ten serga..ypac kurie vaziavo del plauciu bedu,astmu ir pan...pas mus kazkaip cia stipri vieta,neuzsikrete net budamas tarp serganciu vaiku

Siaip mes irgi nesam tokie jau labai linke sirgti. Bet nezinau-itariu, kad perlinese voniose perpute ji, pastoviai durys gi darinejamos, skersvejis susidaro...Ir pykau tada, kad toks skersvejis, o po to sekancia diena jau sloga, dar sekancia temperatura...Bet siandien zvalus, tempos jau nera, manau pirmadieni bandysim vel vaziuot tik jau teks apsieit be baiseinu ir voniu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 06 24, 11:51)
Siaip mes irgi nesam tokie jau labai linke sirgti. Bet nezinau-itariu, kad perlinese voniose perpute ji, pastoviai durys gi darinejamos, skersvejis susidaro...Ir pykau tada, kad toks skersvejis, o po to sekancia diena jau sloga, dar sekancia temperatura...Bet siandien zvalus, tempos jau nera, manau pirmadieni bandysim vel vaziuot tik jau teks apsieit be baiseinu ir voniu. g.gif

jetau maniskis mirdavo del tu voniu kaip mego i jas eiti wub.gif siaip jo,kad jos netoli lauko duru gal nera labai gerai,visgi skersvejai...o kaip jums ten siaip sekasi?kuriame aukste gyvenate?ar vieni?koki gydytoja galvote? ar maziukas visas proceduras megsta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2011 06 24, 10:57)
jetau maniskis mirdavo del tu voniu kaip mego i jas eiti wub.gif  siaip jo,kad jos netoli lauko duru gal nera labai gerai,visgi skersvejai...o kaip jums ten siaip sekasi?kuriame aukste gyvenate?ar vieni?koki gydytoja galvote? ar maziukas visas proceduras megsta? rolleyes.gif

Liaudanskis -turbut tas pats, kur ir jusu smile.gif Labai mielas zmogelis smile.gif
Maniskis taip pat dievina vandeni- bet kada ir bet kur. Tad labai gaila, kad si malonuma jam teko nutraukti.
Siaip neblogai jam sekasi ir sensorikoj, ir ergo, ir pas logogopede. Kai nuotaikos nera tai zinoma jau niekur negerai, bet siaip seniai pastebejau, kad jis megsta but uzimtas ir megsta naujus patyrimus, pojucius...Geriausiai sekasi pas ergo-musu smulkioji motorika kolkas vystosi labai tvarkingai, tad ten jam nesunku, viska padaro pagal amziu ir megsta krapstinetis. Pas logogopede sunkiau, aisku... O kas man smagiausia, kad pastebiu,jog pradeda pastebet kitus vaikus-ziuri i juos, stebi...Na, ju ten tiek daug.. smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Vakar įtemptai galvojau ar pas mus nėra varduvininkų g.gif Matyt, kad įtempti sugalvoti nepavyko doh.gif

Ice, sveikinu tavo Jonuką su tokia nuostabia švente wub.gif

QUOTE(Kriiste @ 2011 06 23, 23:05)
O kada jusu berniukas pradejau sau priimt barimus?

Kovo mėnesį maždaug. Pasikeitė elgesys, patapo labai jautrus.

QUOTE(mitiene @ 2011 06 24, 09:17)
Bet juk liepos 10diena VRC atostogos,tai jei jie iki savo atostogu nesurasys,tuomet galima tiketis tik rudeni? unsure.gif Tikesiuos,kad suspes,nes liepos pabaigoje mes isvykstam is LT.Manau,jos zino apie tai ir gal neuzdels ax.gif

Manau, kad žino. Tik po savaitukės kitos priminkit jiems apie save būtinai.

QUOTE(euphoria_mi @ 2011 06 24, 11:20)
Sveikiname vyruka su vardinemis smile.gif
Tikra tiesa, kad sanatorijoje vaikuciams su silpnu imunitetu nera kas veikti...Mes ilgam savaitgaliui grizom namo-su temperatura ir sloga. Jei pasveiksim-pirmadieni vel vaziuosim atgal...Nes uzsiemimai jam tikrai patinka, bet kad tik neisisirgtume.

Sveikit 4u.gif Džiaugiuosi, kad jums ten patinka. Kartais geros emocijos - pati geriausia terapija wub.gif

Kaip pas mus Kaune dunda Dundulis. Baisu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 06 24, 12:25)
Kovo mėnesį maždaug. Pasikeitė elgesys, patapo labai jautrus.

o kaip manai kokios to priezastys? kaip sprendziat sita problema? Ka darot?
Atsakyti
Na nustojom žiūrėti per žinias kriminalines istorijas - perjungiam tuo metu, kai orai - vėl atjungiam. Nes labai jautriai pradėjo į ugnį reaguot (gaisrai - žūsta žmonės), išgėrusius, kurie padaro avarijas, nes jų metu taip pat žūsta žmonės, žudikus ir t.t. Jis pradėjo juos visus klasifikuoti į gerus ir blogus. Ir vis pasitikslina, kad jis geras. Tad jei kažką pridirba, atskuta kosminiu greičiau virkaudamas, kad jis netyčia, jis geras... Na, o ką darom - darželyje stengiasi neaptarinėti šalia jo kitų elgesio ar komentuoti jo. Tiesiog bando viską išsamiai paaiškinti. Nekelia balso, nebara kitų, kd jis taip nesureaguotų, bando išspręsti viską taikiai.
Jei nepagerės, pirksiu Sedalia. Bet mano manymu, jau šiek tiek geriau.

Bet maniškiui T pavasaris toks metų laikas, kai visuomet išlenda naujovės: prieš porą metų siaubingas hiperaktyvumas, pernai jautresnis - lengvai hiperiukas, šiemet - tiesiog super jautrus. Tačiau žinau vieną, kad po tokių elgesio keistenybių, bemaž visuomet būna šuolis raidoje. Bet čia daugeliui autistukų taip, kiek šnekėjau su psichologais.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 06 24, 12:15)
Liaudanskis -turbut tas pats, kur ir jusu smile.gif Labai mielas zmogelis smile.gif
Maniskis taip pat dievina vandeni- bet kada ir bet kur. Tad labai gaila, kad si malonuma jam teko nutraukti.
Siaip neblogai jam sekasi ir sensorikoj, ir ergo, ir pas logogopede. Kai nuotaikos nera tai zinoma jau niekur negerai, bet siaip seniai pastebejau, kad jis megsta but uzimtas ir megsta naujus patyrimus, pojucius...Geriausiai sekasi pas ergo-musu smulkioji motorika kolkas vystosi labai tvarkingai, tad ten jam nesunku, viska padaro pagal amziu ir megsta krapstinetis. Pas logogopede sunkiau, aisku... O kas man smagiausia, kad pastebiu,jog pradeda pastebet kitus vaikus-ziuri i juos, stebi...Na, ju ten tiek daug.. smile.gif

nea musu buvo Siauciulis,bet irgi labai mielas lotuliukas.gif na tai saunu,maniskiui irgi sensorikoj patiko visai,ypac kamuoliuku baseine rolleyes.gif bet tikrai ten kai tiek vaiku,ziurekit ir jums padarys teigiama itaka thumbup.gif tik neisisirkit ir kiemely bus ka veikti smile.gif kai mes buvome vienas tetukas buvo labai saunus su sunumi,bet jis visus vaikus kieme kalbindavo,supuodavo ant supyniu,zodziu tvarka priziurejo biggrin.gif ir mano maziui jis labai patiko nes juokino nuolatos rolleyes.gif
Atsakyti
Vakarykščiai 7-metės perlai:
-Tikrai?
- Tik ji tokia netikra... na, tokia, kitokios, ne širdies formos. Maža maža ir labai plona.

-Ar aš beprotė? Taip, bet visi geriausi žmonės pasaulyje būtent tokie ir yra!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cute: 24 birželio 2011 - 19:04
QUOTE(Miklė @ 2011 06 23, 15:14)
F, nežinau net, ar čia reikėtų sveikint su diagnoze, bet jei pati džiaugiesi, tai prisidedu ir aš  4u.gif Tikiuosi, dėl tų kitų sveikatos problemėlių kas nors paaiškėjo...

Tiesa, perskaičiau "Namų taisykles". Jei kas iš vilniečių norit pasiskolinti, prašom smile.gif
Šiaip baisi knyga, bet charakteris gana tiksliai sukurtas, aišku, kažkiek persūdant. Na ir tikrai džiaugiuosi, kad maniškiui AS išreikštas žymiai silpniau...

Reikėtų, nes diagnozė tai juk yra labai šaunus dalykas. Kodėl būtų galima dėl tokios diagnozės nesidžiaugti, negi kas blogo yra joje?
Dėl sveikatos problemų tai man bus birželio 29 dieną operacija. (siaubas) Bijau operacijos ir visų kitų procedūrų (echoskopijos, dūrio į veną ir tt.). Prisimenu, kad Vokietijoj labai patiko operacija, nes ten gydytojai žinojo Aspergerio sindromą ir kalbėjo vokiškai, o AS ir vokiečių kalba yra 2 mano mėgstamiausi dalykai biggrin.gif biggrin.gif bet čia tų dalykų nebus, tai bus labai liūdna.

Aš irgi perskaičiau "Namų taisykles", mes su vyru padovanojom šitą knygą mano mamai. Ji labai apsidžiaugė biggrin.gif ir aš neištvėriau ir perskaičiau tą knygą. Norėjau skaityti tik po skyrių per dieną, kad ilgai užtektų, bet neištvėriau ir perskaičiau iškart biggrin.gif dėl to gaila, kad baigėsi tokia įspūdinga knyga. Bet ji man suteikė daugybę įspūdžių, patyriau geriausius jausmus kokie tik gali būti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
žinokit, net F84.5 gavimas nesukėlė tokios euforijos kaip ta knyga thumbup.gif
Aš dar galvojau, jeigu nieko nebūčiau žinojus apie AS, tai ar būčiau atsitiktinai perskaičius tą knygą ir supratus, kad aš irgi turiu?
Tai sugalvojau, kad ne, tikrai nebūčiau pagalvojus, kad aš turiu AS, iš tos knygos, nes parduotuvėj neprarandu kantrybės ir nedaužau. Tačiau ta knyga būtų sukėlus labai labai daug įspūdžių ir euforiją, ir būtų net neaišku, kodėl biggrin.gif taip panašiai buvo su knyga "Tas keistas nutikimas šuniui naktį", tik "Namų taisyklės" dar daugybę kartų įspūdingesnė už ją.

Ir va dar kas pas mane naujo: aš noriu užsidirbt 10000Lt studijoms, tai dirbu aukle smile.gif prižiūriu vaikučius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 24, 21:25)
Reikėtų, nes diagnozė tai juk yra labai šaunus dalykas. Kodėl būtų galima dėl tokios diagnozės nesidžiaugti, negi kas blogo yra joje?
Dėl sveikatos problemų tai man bus birželio 29 dieną operacija. (siaubas) Bijau operacijos ir visų kitų procedūrų (echoskopijos, dūrio į veną ir tt.). Prisimenu, kad Vokietijoj labai patiko operacija, nes ten gydytojai žinojo Aspergerio sindromą ir kalbėjo vokiškai, o AS ir vokiečių kalba yra 2 mano mėgstamiausi dalykai  biggrin.gif  biggrin.gif  bet čia tų dalykų nebus, tai bus labai liūdna.

Aš irgi perskaičiau "Namų taisykles", mes su vyru padovanojom šitą knygą mano mamai. Ji labai apsidžiaugė biggrin.gif ir aš neištvėriau ir perskaičiau tą knygą. Norėjau skaityti tik po skyrių per dieną, kad ilgai užtektų, bet neištvėriau ir perskaičiau iškart biggrin.gif dėl to gaila, kad baigėsi tokia įspūdinga knyga. Bet ji man suteikė daugybę įspūdžių, patyriau geriausius jausmus kokie tik gali būti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
žinokit, net F84.5 gavimas nesukėlė tokios euforijos kaip ta knyga  thumbup.gif
Aš dar galvojau, jeigu nieko nebūčiau žinojus apie AS, tai ar būčiau atsitiktinai perskaičius tą knygą ir supratus, kad aš irgi turiu?
Tai sugalvojau, kad ne, tikrai nebūčiau pagalvojus, kad aš turiu AS, iš tos knygos, nes parduotuvėj neprarandu kantrybės ir nedaužau. Tačiau ta knyga būtų sukėlus labai labai daug įspūdžių ir euforiją, ir būtų net neaišku, kodėl biggrin.gif taip panašiai buvo su knyga "Tas keistas nutikimas šuniui naktį", tik "Namų taisyklės" dar daugybę kartų įspūdingesnė už ją.
Ir va dar kas pas mane naujo: aš noriu užsidirbt 10000Lt studijoms, tai dirbu aukle smile.gif prižiūriu vaikučius smile.gif

Nu ir daug pas tave naujienų bigsmile.gif
reiks ir man tos knygos paieškot g.gif
Papasakok kaip tau baigėsi tie tyrimai, kokie buvo rezultatai, kodėl reiks operuot? ar ką labai negero rado?
Atsakyti
Rado 2 navikus, vieną 1cm, kitą 2cm. Iš pažiūros atrodo, kad tai yra fibroadenomos, bet čia aišku, kad tikslus atsakymas tik po histologinio ištyrimo. Biopsijos nedarė, nes vis tiek operuos ir tada pamatys, kas ten yra. Tai 29 dieną turbūt operuos arba bent jau paguldys ligoninėn sad.gif galit čia forume prisiminti ir parašyti gerų žodžių už mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 24, 21:45)
Rado 2 navikus, vieną 1cm, kitą 2cm. Iš pažiūros atrodo, kad tai yra fibroadenomos, bet čia aišku, kad tikslus atsakymas tik po histologinio ištyrimo. Biopsijos nedarė, nes vis tiek operuos ir tada pamatys, kas ten yra. Tai 29 dieną turbūt operuos arba bent jau paguldys ligoninėn sad.gif galit čia forume prisiminti ir parašyti gerų žodžių už mane smile.gif

kur gulsi? kokiam mieste ir kokioj ligoninėj? laikysiu už tave kumščius ir tikiuosi, kad augliai nepiktybiniai 4u.gif
Atsakyti