QUOTE(Miklė @ 2011 06 23, 15:14)
F, nežinau net, ar čia reikėtų sveikint su diagnoze, bet jei pati džiaugiesi, tai prisidedu ir aš
Tikiuosi, dėl tų kitų sveikatos problemėlių kas nors paaiškėjo...
Tiesa, perskaičiau "Namų taisykles". Jei kas iš vilniečių norit pasiskolinti, prašom
Šiaip baisi knyga, bet charakteris gana tiksliai sukurtas, aišku, kažkiek persūdant. Na ir tikrai džiaugiuosi, kad maniškiui AS išreikštas žymiai silpniau...
Reikėtų, nes diagnozė tai juk yra labai šaunus dalykas. Kodėl būtų galima dėl tokios diagnozės nesidžiaugti, negi kas blogo yra joje?
Dėl sveikatos problemų tai man bus birželio 29 dieną operacija. (siaubas) Bijau operacijos ir visų kitų procedūrų (echoskopijos, dūrio į veną ir tt.). Prisimenu, kad Vokietijoj labai patiko operacija, nes ten gydytojai žinojo Aspergerio sindromą ir kalbėjo vokiškai, o AS ir vokiečių kalba yra 2 mano mėgstamiausi dalykai
bet čia tų dalykų nebus, tai bus labai liūdna.
Aš irgi perskaičiau "Namų taisykles", mes su vyru padovanojom šitą knygą mano mamai. Ji labai apsidžiaugė
ir aš neištvėriau ir perskaičiau tą knygą. Norėjau skaityti tik po skyrių per dieną, kad ilgai užtektų, bet neištvėriau ir perskaičiau iškart
dėl to gaila, kad baigėsi tokia įspūdinga knyga. Bet ji man suteikė daugybę įspūdžių, patyriau geriausius jausmus kokie tik gali būti
žinokit, net F84.5 gavimas nesukėlė tokios euforijos kaip ta knyga
Aš dar galvojau, jeigu nieko nebūčiau žinojus apie AS, tai ar būčiau atsitiktinai perskaičius tą knygą ir supratus, kad aš irgi turiu?
Tai sugalvojau, kad ne, tikrai nebūčiau pagalvojus, kad aš turiu AS, iš tos knygos, nes parduotuvėj neprarandu kantrybės ir nedaužau. Tačiau ta knyga būtų sukėlus labai labai daug įspūdžių ir euforiją, ir būtų net neaišku, kodėl
taip panašiai buvo su knyga "Tas keistas nutikimas šuniui naktį", tik "Namų taisyklės" dar daugybę kartų įspūdingesnė už ją.
Ir va dar kas pas mane naujo: aš noriu užsidirbt 10000Lt studijoms, tai dirbu aukle
prižiūriu vaikučius