Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano mylimas autistas

QUOTE(Kriiste @ 2011 06 21, 15:57)
tai va kad nieko doro nedaro - o vaika vemianti tasyt po gydytojus kazkaip... Jei negeres - vakare nuvesiu -kazkaip nepanikuoju per daug - tik pikta kad slepia ir nesako doh.gif

Mano dukryte ,kai lanke darzeli,nukrito nuo laipyniu metaliniu at asfalto.aukletojos taip pat nuslepe.mociute pastebejo,kad mergyte troleibuse vangi ir ja pykina.Trumpiau tariant teo vaziuoti i santariskes(vilniuje).Smegenu sutrenkimas.O pries kelis men mazylis ,kai buvo sesiu septyniu men krito stipriai ir labai stipriai klyke,poto uzmigo ir po valandos nuvezeme i santariskes,jo niekaip negalejo pazadinti daktarai,net tampe uz ausyciu,skruostuku,persviete galvyte ir pasake,kad smegenys tvarkoj,stiprus sumusimas tik,nes guzas ispudingas.Pasake,kad dar praejo nedaug laiko ir tik jei paryciais prades pykinti,tuomet kviesti greitaja.Kazkaip aiskino,kad po keturiu valandu prasideda rimtieji simptomai arba po dvieju paru.na turbut kvieskite greitaja,tegul apziuri,stebekite mazute,o aukletoju spelioniu neklausykite.desreliu pavalge namuose-tai dazniausias ju pasisakymas.Na cia as rasau,tik todel,kad mums taip beveik visada pasako ,kai roto virusas buvo,kai darzelio maistu apsinuodyjo,kai gripas buvo g.gif
Atsakyti
juokingiausia - kad desreliu nei vakar darzely dave, nei pas mus to "gerio" nebuna...
ji dabar numigo, linksma kol kas, bet sedet nenori, deda galva ant pagalves, bet zaidzia, prasos valgyt - nu gal nesam mirtininkes g.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 16, 19:46)
Sveikos smile.gif
turiu gerų naujienų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
gavau F84.5

QUOTE(F @ 2011 06 21, 13:57)
Davė mano vyro psichiatrė po daug pokalbių.
Tai man laimė 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Kriiste @ 2011 06 21, 13:59)
nu koks straipsnis - taip privercia susimastyt...
http://www.laisveser...r-viena-mistika

košmaras doh.gif visai nežinau kuo tikėt doh.gif

QUOTE(Kriiste @ 2011 06 21, 16:57)
tai va kad nieko doro nedaro - o vaika vemianti tasyt po gydytojus kazkaip... Jei negeres - vakare nuvesiu -kazkaip nepanikuoju per daug - tik pikta kad slepia ir nesako doh.gif

o aš panikuočiau, smegenų sutrenkimas (o vėmimas pirmas jo požymis) NEJUOKAI
Papildyta:
merginos, Algojimas organizuoja stovyklą autistukam nuo 12 iki 18 metų amžiaus, ar kuri dalyvausit?
Atsakyti
Labuka,

Kriste, kaip Mildutė? Aš parodyčiau neurologams. Kaip merginos ir minėjo, vėmimas po sutrenkimo l. dažnai duoda žinoti apie smegenų sutrenkimą. O jei taip yra - dažnai paguldo į stacionarą, ypač tokį mažą vaiką, stebėsenai. Nes esant smegenų sutrenkimui, vaikas gali ne tik vemti, gali ir traukuliai prasidėti ir kitokie biesai.
Laikykitės.
Atsakyti
Kieno vaikuciai jau praejo vekslerio testa, ar kam dar tik gresia, paskaitykit:

http://www.autismsup...y-autism-212333

GAL KAS TURIT DAUGIAU INFORMACIJOS SIA TEMA? labai butu idomu, jei pasidalintumet.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 06 21, 21:29)
Labuka,

Kriste, kaip Mildutė? Aš parodyčiau neurologams. Kaip merginos ir minėjo, vėmimas po sutrenkimo l. dažnai duoda žinoti apie smegenų sutrenkimą. O jei taip yra - dažnai paguldo į stacionarą, ypač tokį mažą vaiką, stebėsenai. Nes esant smegenų sutrenkimui, vaikas gali ne tik vemti, gali ir traukuliai prasidėti ir kitokie biesai.
Laikykitės.

numiegojo pora val (tame tarpe paveme dar) - bet nubudo zvali, pavalge, dar paprase arbatos, duonos su medumi - zaide, sprende lovoje galvosukius - vargau kol gult nuvariau doh.gif Manau viskas ok jau - ryt gales drozt darzelin - nes man reik i viena vieta nuvaziuot labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2011 06 21, 20:56)
Kieno vaikuciai jau praejo vekslerio testa, ar kam dar tik gresia, paskaitykit:

http://www.autismsup...y-autism-212333

GAL KAS TURIT DAUGIAU INFORMACIJOS SIA TEMA? labai butu idomu, jei pasidalintumet.

Straipsnis ir informacija teisinga. Deja lietuviškos PPT ir eiliniai psichologai atlieka tik Wechsler. Todėl autistukams dažnai pripaišomas neteisingai žemas IQ, kurio bendrą koeficientą paprastai numuša verbalinės testo dalies rezultatai.
Maniškė pora kartų darė Wechsler. Rezultatas- didelės "žirklės" tarp verbalinio ir konstrukcinio intelekto koeficientų.
Apie Raveno progresyviasas matricas žinau seniai (dar vadina spalvotosiomis matricomis). Šį testą turėjom neperseniausiai. (Lietuvoje jį turi ir moka naudoti VRC). Rezultas - virš 99 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cute: 21 birželio 2011 - 22:05
Labu,

Krite, kaip Mildutė? Nu neramu man. Vis kaišioju šiandien nosį į tema...
Atsakyti
Gal jos ligoninėj, kad neatsiliepia g.gif ir man neramu. gal kuri kartais telefono numerį turit paskambint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 21, 22:43)
numiegojo pora val (tame tarpe paveme dar) - bet nubudo zvali, pavalge, dar paprase arbatos, duonos su medumi - zaide, sprende lovoje galvosukius - vargau kol gult nuvariau doh.gif  Manau viskas ok jau - ryt gales drozt darzelin - nes man reik i viena vieta nuvaziuot labai blush2.gif

unsure.gif g.gif g.gif Ar viskas gerai???
Atsakyti
Turim gera routeri - tad internetas atsijungia kada uzsimano doh.gif
Mildai viskas gerai - vakar jau i darzeli kapojo - nes nubudusi daugiau nebeveme, zaide kaip visada ir valge viska is eiles (bandziau reguliuot, normuot - bet neimanoma buvo). Klausiau aukletoju del to kritimo - tai taip, ivykus buvo, Rokas tikrai stume ir vaikas tikrai griuvo su galva i grindis, smarkiai - bet ten buvo ne Milda doh.gif Jis labai verke, nusiverkes uzmigo (jaunesnis uz kitus vaikus) - o tada nese pietus - Milda nebevalge unsure.gif , uzmigus apsiveme... Manau is streso, kad anas reke... Ji kartais nesusiorentuoja kas kam nutiko ir galvoja kad jai tai nutiko, arba pasakoja kad jai taip buvo (esu ir anksciau ta pastebejus - tik be tokio streso). Zodziu vaikas sveikas, faktas kad streikavo ne skrandis, taip iseina kad ir gava nesutrenkta - tiesa liko kazkur anapus unsure.gif
Atsakyti
Kriste, 4u.gif
Atsakyti