Labas rytas.
Prasidėjo mano Jokūbo atostogos
QUOTE(cute @ 2011 06 16, 22:12)
Davė mano vyro psichiatrė po daug pokalbių.
Tai man laimė
QUOTE(F @ 2011 06 21, 13:57)
Sveikinu
Laimė mums ir už tave ir už mūsų vaikučius.
nu koks straipsnis - taip privercia susimastyt...
http://www.laisveser...r-viena-mistika
http://www.laisveser...r-viena-mistika
Parsivedziau Milda is darzelio (paskambino) - vemiancia - klausiau aukletojos ka valge, tai tipo ryte nelinksma buvo, pietu nevalge, uzmigo ir apsiveme - atseit vakarykstem desrelem - nors vakar vakare valge vakariene, siryt pusrycius noriai, i darzeli tikrai ejo su nuotaika - nes ten vaikuciams seminariukas vyksta apie burnytes higiena, siandien kaip valyt dantukus ir pan - lauke, ejo, norejo... Gryzus vemia istisai (per valanda 4 kartus) - sake bloga paliko kai Rokas stume, ji griuvo ir galva susitrenke i zeme , pietu valgyt nenorejo - nes jau bloga buvo
nu as suprantu - nenusaugos visu vaiku - bet tai kam slept? liepe namie smegtos pagirdyt - absurdas kazkoks
nu as suprantu - nenusaugos visu vaiku - bet tai kam slept? liepe namie smegtos pagirdyt - absurdas kazkoks
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 21, 16:02)
Parsivedziau Milda is darzelio (paskambino) - vemiancia - klausiau aukletojos ka valge, tai tipo ryte nelinksma buvo, pietu nevalge, uzmigo ir apsiveme - atseit vakarykstem desrelem - nors vakar vakare valge vakariene, siryt pusrycius noriai, i darzeli tikrai ejo su nuotaika - nes ten vaikuciams seminariukas vyksta apie burnytes higiena, siandien kaip valyt dantukus ir pan - lauke, ejo, norejo... Gryzus vemia istisai (per valanda 4 kartus) - sake bloga paliko kai Rokas stume, ji griuvo ir galva susitrenke i zeme , pietu valgyt nenorejo - nes jau bloga buvo
Nenori Mildos nuvezti pas gydytoja, jei nuo sutrenkimo sitiek vemia?
Gal aukletoja nemate, kai ivyko incidentas?
QUOTE(La pluie @ 2011 06 21, 16:23)
Nenori Mildos nuvezti pas gydytoja, jei nuo sutrenkimo sitiek vemia?
o tai ka ji dare jei nemate? kodel neskambino iki pietu, jei vaikas blogai jautes? man panasiau kad slepe - tipo uzvalge namie kazko ir va ...
o del gydytojos - musu atostogauja, pas budincia vezt nenoriu - nes naudos jokios - jei situacija nesikeis po 20 val vesiu i priimamaji - nes nakciau neprima jie (tipo dirba bendrosios praktikos gyd)
Jei po galvos sutrenkimo vemia, būtinai kuo greičiau reikia vežti pas gydytoją. Mano vyrui taip buvo, kai jis susitrenkė galvą ir po to jautė norą vemti. Tai nuėjom į polikliniką, paklausėm, ką daryt. O ten registratūroj sako, čia gali būt rimta, ir parūpino skubią neurologo konsultaciją.
QUOTE(F @ 2011 06 21, 16:40)
Jei po galvos sutrenkimo vemia, būtinai kuo greičiau reikia vežti pas gydytoją. Mano vyrui taip buvo, kai jis susitrenkė galvą ir po to jautė norą vemti. Tai nuėjom į polikliniką, paklausėm, ką daryt. O ten registratūroj sako, čia gali būt rimta, ir parūpino skubią neurologo konsultaciją.
o ka dare neurologas? ar koks gydymas yra apart stebejimo?
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 21, 16:31)
o tai ka ji dare jei nemate? kodel neskambino iki pietu, jei vaikas blogai jautes? man panasiau kad slepe - tipo uzvalge namie kazko ir va ...
Gal būti, kad ir slėpė. Motiejus buvo darželyje prasikirtęs lūpą, tai neskambino mums, tik atsiimant pasakė, kad griuvo lauke. Nors idomiai jis ten griuvo - baltutėlės kelnės liko visiškai švarios... Nelabai patikėjau, bet nekapsčiau giliau.
Kiek pamenu, tai jeigu po sutrenkimo vaikas vemia arba būna mieguistas, būtina vežti pas gydytoją. O ką jau ten daro, tai tikrai nežinau.
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 21, 16:41)
o ka dare neurologas? ar koks gydymas yra apart stebejimo?
Patikrino neurologiškai (refleksus, pusiausvyrą, akių judesius), pažiūrėjo akių dugną ir paskyrė kitą konsultaciją. O per kitą konsultaciją reikėjo pasakyti, kaip jautėsi tarp tų dviejų konsultacijų, tada vėl ištyrė, nieko nerado ir davė siuntimą KT
Gydymas yra metoklopramidu. Bet vaikams nerekomenduojamas, nes galbūt gali pereiti hematoencefalinį barjerą ir užblokuot dopamino receptorius kaip neuroleptikai
QUOTE(F @ 2011 06 21, 16:55)
Patikrino neurologiškai (refleksus, pusiausvyrą, akių judesius), pažiūrėjo akių dugną ir paskyrė kitą konsultaciją. O per kitą konsultaciją reikėjo pasakyti, kaip jautėsi tarp tų dviejų konsultacijų, tada vėl ištyrė, nieko nerado ir davė siuntimą KT
tai va kad nieko doro nedaro - o vaika vemianti tasyt po gydytojus kazkaip... Jei negeres - vakare nuvesiu -kazkaip nepanikuoju per daug - tik pikta kad slepia ir nesako