QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 06 17, 17:07)
Laguna, balioniukai
AŠ VISADA reikalauju visų su Jokūbu atsisveikint. dažniausiai ta bėda su mano mama būna. Jai širdį skauda, kad Jokūbas verkia. O aš vis aiškinu, kad jei slapta bėgs tai kitai pir nebus. vaikas mano turi suvokti, kad žmonės ateina, išeina, pareina...Ir tai nepriklauso vien nuo jo norų. Ir kuo greičiau Jokūbas tai suvoks ir priims kaip normalų dalyką tuo lengviau visi atsipūsim.
Tas pats būna, kai Jokūbas nori eiti pas močiutę. Kartais palieku abu verkiančius. Ir mamą ir vaiką
AŠ VISADA reikalauju visų su Jokūbu atsisveikint. dažniausiai ta bėda su mano mama būna. Jai širdį skauda, kad Jokūbas verkia. O aš vis aiškinu, kad jei slapta bėgs tai kitai pir nebus. vaikas mano turi suvokti, kad žmonės ateina, išeina, pareina...Ir tai nepriklauso vien nuo jo norų. Ir kuo greičiau Jokūbas tai suvoks ir priims kaip normalų dalyką tuo lengviau visi atsipūsim.
Tas pats būna, kai Jokūbas nori eiti pas močiutę. Kartais palieku abu verkiančius. Ir mamą ir vaiką
vienintele vieta kur mes atsisveikinam "kaip zmones" tai darzelis,kai kasryt iseidavau,pamojuodavau ranka jis per langa ziuredavo lupa patempes,bet greit nubegdavo zaisti..o namie mums taip neiseina..atrodo pati einu is proto paskutiniu metu,arba nebemoku su vaiku elgtis nes jau zliumbiu kartu,prisiekiau siandien niekada daugiau netureti leliuku po tokios patirties...atsiprasau mamytes,kad cia rasau viska..mamai tai atrodo tiesiog islepinimas,vyras isvis nesupranta ko as noriu, juk nedirbu, namie "poilsiauju" kai tetei musu iseigines prasau jo iseit su vaiku pasivaikscioti,jie iseina,sako idomu ka tu veiki pasilikusi viena o as guliu paslika,klausau muzikos ir jauciuos kaip savaite bulves kasusi..nebesuprantu saves...