Tevai kalbejo su kunigu...pamate,kad nesusisneka tai krikstys Kaune
zodziu problemos ir su laiku ir su fotografu ir tt. nu Briedu briedas su tais kunigais ten
QUOTE(kalipso82 @ 2012 03 02, 16:44)
Kagi, noriu pasidalinti paskutinem ziniom. kalbejausi su kunigu, kuris krikstija rumsiskese ir isklaisiau visa pamoksla apie tai,kad krikstas ir pagoniskos apeigos pas danute visiskai nesuderinami dalykai. man pasiule vieno is dvieju atsisakyti-arba apeigu, arba... Kriksto
man tai apsurdas kazkoks. dabar baznyciose ir issiskyrusius tuokia, ir nescias it tt. o cia nekrikstyja
Mano manymu niekas tu pagonisku apeigu labai rimtai nepriima. cia manau labiau grazi svente su lietuvisku tradiciju puoselejimu
QUOTE(erika0518 @ 2012 03 04, 23:05)
ir norejau paklausti o kriksto rubelius kokius tautinius rengsite ar kaip,ir ka pacios?
sveika
Mes savo kriksto dukrytei radom begalo grazia linine suknyte cia viena forumiete siuna
o del saves tai lauzau galva,bet kadangi krikstynos rumsiskese tai norisi kazka i tema
QUOTE(kalipso82 @ 2012 03 05, 09:29)
Pati galvoju irgi kazka lengvo, "kaimisko" apsirengti, kad prie gamtos deretume taip sakant
bet ka niekas neateina i galva
QUOTE(snapper @ 2012 03 05, 23:02)
nu cia dabar, mes pasiskambinome ir susitareme sel kriksto pries keleta menesiu, tai dabar gali musu nekrikstyi, kai suzinos, kad buvome rumsiskese gal geriaau keisti baznytele, nes nesinori, kad kunigas nepatenkintas butu krikstydamas vaika, kazkokia nesamone, ar cia slypi smenines problemos tarp ju, ar cia tikrai jam nepatinka tokios apeigos
mes nerizikavom...nes neduk D dar atsisakys krikstynu diena
man rodos ten pas ji pati yra problemu
reikia jau peticija pasirasineti