Tai kaip vis tik ten yra su kunigeliu? ar reikia "savo" atsivezti?
QUOTE(Lejla @ 2011 07 04, 21:55)
Tai kaip vis tik ten yra su kunigeliu? ar reikia "savo" atsivezti?
Mums sake, kad pacioj muziejaus teritorijoj baznytinio kriksto nebus. Po apeigu vaziuoji i kuria nori savo pasirinkta baznycia.
QUOTE(Bonce @ 2011 07 19, 22:44)
Mums sake, kad pacioj muziejaus teritorijoj baznytinio kriksto nebus. Po apeigu vaziuoji i kuria nori savo pasirinkta baznycia.
kada JUMS taip sake???!!!
krikstas numatytas rugseji musu. skambinau kunigui - JOKIU PROBLEMU, sutiko atvykti.
QUOTE(meskiniene @ 2011 07 20, 00:21)
kada JUMS taip sake???!!!
krikstas numatytas rugseji musu. skambinau kunigui - JOKIU PROBLEMU, sutiko atvykti.
Gal todel, kad musu krikstynos spalio men. ir jau pasibaiges "sezonas" gal jau bus ta baznytele muziejuj uzdaryta Tada labai atsiprasau uz neteisinga informacija
Kur perkat sidabrinius pinigelius? Kiek radau, tai kainos apie 200 Lt
QUOTE(Pelene @ 2011 07 21, 02:31)
O Rumsiskese krikstija tik vaikucius iki metuku? Dvimetukui sventes ten nebedarytu?
kiek žinau nėra amžiaus limito
QUOTE(Bonce @ 2011 07 21, 10:55)
Kur perkat sidabrinius pinigelius? Kiek radau, tai kainos apie 200 Lt
esat matau kaunietė, bazėje sendaikčių turgelyje senovinių sidabrinių monetų kiek norit , mokėjau prieš tris metus nepamenu, bijau apsimeluoti, bet iki 50litų , o dabar ir proginių išleistų monetų yra , visai nebrangių
QUOTE(Naktibalda @ 2011 07 24, 23:29)
esat matau kaunietė, bazėje sendaikčių turgelyje senovinių sidabrinių monetų kiek norit , mokėjau prieš tris metus nepamenu, bijau apsimeluoti, bet iki 50litų , o dabar ir proginių išleistų monetų yra , visai nebrangių
O is kur man zinot perkant bazej, kad ten tikrai sidabras?
sakykit, ar dabar taip atrodo Liaudies muziejuje ta baznytele?
QUOTE(Bonce @ 2011 07 25, 07:58)
O is kur man zinot perkant bazej, kad ten tikrai sidabras?
na matot, čia nėra būtinybės tikram sidabrui , galite ir litą dėti išsitraukę iš piniginės, bet tarkim jei norite pasilikti atminčiai perkate šiek tiek rimtesnę monetą, aš pirkau bazėje, senų metų, tačiau labai gerai išlaikytą nenubraižytą , blizgančią, o šiaip tiesa jei pardavėjas nesąžiningas tai gali nuspirkti bet ką, tačiau reikia nepamiršti, kad tokie apgavikai ilgai neprekiauja, o ten kike teko matyti vis tie patys stovi
QUOTE(meskiniene @ 2011 07 26, 08:47)
taip čia atrestauruotas miestelio centras,
koplycia papuosti kainuoja 50lt pati skambinau, kas susidurete ar patenkinti likote papuosimu ar geriau savo atsivezti?
ir dar labai noreciau kad smuiku bazinycioje grotu , gal kas turite pasiulymu?
QUOTE(jovitn @ 2011 07 26, 15:42)
koplycia papuosti kainuoja 50lt pati skambinau, kas susidurete ar patenkinti likote papuosimu ar geriau savo atsivezti?
sveika,
man sake irgi 50 lt. nusiderejau iki 30 lt. Tad, derekites o papuosta buvo lauko gelytemis, puokstelemis prie suolu, zodziu atitiko sventes dvasia. Mums patiko