Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Ar originalus kvepaliukai?

http://www.manodrabu...alai-originalas

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supermamos_forumas: 19 liepos 2011 - 21:26
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 19, 21:26)

Lyginu su savo originaliais. Manau, kad neoriginalūs.
Na... man dugno nuotraukoje stiklas labai negražus. Ir dar ta "R" raidė po 100 ml. užrašu įtartinai atrodo. Nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 19, 22:26)

Neoriginalas nepirkit....
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 07 19, 23:51)
Lyginu su savo originaliais. Manau, kad neoriginalūs.
Na... man dugno nuotraukoje stiklas labai negražus. Ir dar ta "R" raidė po 100 ml. užrašu įtartinai atrodo. Nepirkčiau  smile.gif

QUOTE(gile20 @ 2011 07 20, 06:35)
Neoriginalas nepirkit....

drinks_cheers.gif
Ir as esu tikra, kad neoriginalus. Dugno krastai be galo stori, tikrai nepirkciau tokiu schmoll.gif
+tas faktas, kad gauti dovanu ir butent 100ml, labai sukelia itarimu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Josa @ 2011 07 19, 19:35)
Beveik_tobula prašymu įkeliu daugiau nuotraukų. Negaliu nufotografuoti permatomo buteliuko vamzdelio, tad kaip pavyzdį pateikiu savo naudojamus.

user posted image
user posted image

Siu kvepalu dugnas dailus, nestoras, krastai tolygus, tikrai matosi kokybe.

Papildyta:
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 19, 11:42)
Sveikos,
pagelbekite- ar sie kvepalai originalus

http://www.manodrabu...alai-originalas

Dekuj!

Siu dugnas man labai daug pasako apie (ne)originaluma schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 20 liepos 2011 - 08:35
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 19, 20:19)
Na dar karta patrugdysiu doh.gif  blush2.gif  Ka manote? ax.gif Nuo anu tai skirtumas akivaizdus manau yra  smile.gif

skirtumu tikrai yra, bet kodukas vistiek adatiniu budu isbadytas? g.gif kazkas rase,kad ant turimu originaliu vientisas..
gal pravers http://webcache.goog...e=www.google.lt
gal kas esat bende kvepalus pirkti is Lietuviu duty free?"go duty free"
ten kainos labai jeu nedideles
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 20, 11:02)
skirtumu tikrai yra, bet kodukas vistiek adatiniu budu isbadytas? g.gif kazkas rase,kad ant turimu originaliu vientisas..
gal pravers http://webcache.goog...e=www.google.lt
gal kas esat bende kvepalus pirkti is Lietuviu duty free?"go duty free"
ten kainos labai jeu nedideles

Man irgi pasirode lyg kaip su adatele, dar uzklausiau pardavejos kaip yra istikruju. Ber ar tikrai originaluose butent ant visu turi buti vientisai isgraviruoti? g.gif Ar galima vien pagal tai spresti ar originalus? Nes siaip buteliukas pagal mane atrodo tvarkingas.
Aciu mylimaa uz nuorodele, jei ir sie pasirodys fufelis, tai tikrai reikes pirkti parduotuvese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 07 20, 08:34)
drinks_cheers.gif
Ir as esu tikra, kad neoriginalus. Dugno krastai be galo stori, tikrai nepirkciau tokiu  schmoll.gif
+tas faktas, kad gauti dovanu ir butent 100ml, labai sukelia itarimu.  g.gif
Papildyta:

Siu kvepalu dugnas dailus, nestoras, krastai tolygus, tikrai matosi kokybe.
Papildyta:

Siu dugnas man labai daug pasako apie (ne)originaluma  schmoll.gif

pardaveja pataria kartu eiti i sarma, ir sulyginti. sako kad originalas..
Atsakyti
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 20, 11:30)

Tai taip ir padarykite thumbup.gif

P.S. kaz koki isgraviruota koduka ir as matau... bet nei teigti, nei neigti negaliu ax.gif Paimsite i rankas, palyginsite kvapa... tada ir padarysite isvadas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 20 liepos 2011 - 10:32
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 20, 11:30)

Tai geriausia iseitis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 20, 11:12)
Man irgi pasirode lyg kaip su adatele, dar uzklausiau pardavejos kaip yra istikruju. Ber ar tikrai originaluose butent ant visu turi buti vientisai isgraviruoti? g.gif Ar galima vien pagal tai spresti ar originalus? Nes siaip buteliukas pagal mane atrodo tvarkingas.
Aciu mylimaa uz nuorodele, jei ir sie pasirodys fufelis, tai tikrai reikes pirkti parduotuvese biggrin.gif

Visgi kodukas isbadytas lyg kaip su adatele, ne vientisas. Tai laukiu nuomones eksperciu ar tikrai originaluose turi buti vientisas??ir ar galima vien tik pagal si pozymi sprest kad neoriginalus sie kvepaliukai irgi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganiuke*: 20 liepos 2011 - 15:44
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 20, 16:43)
Visgi kodukas isbadytas lyg kaip su adatele, ne vientisas. Tai laukiu nuomones eksperciu ar tikrai originaluose turi buti vientisas??ir ar galima vien tik pagal si pozymi sprest kad neoriginalus sie kvepaliukai irgi g.gif

Sveikos, praziurejau visus turimus Chanel buteliukus, visur kodukai is atskiru taskuciu, tik vienur tie taskuciai aiskus, kitur tarsi isvien butu isgraviruota. Tai manau, jog sis gamintojas kodukus imusa taskiniu budu. Manosios Coco Mademoiselle kodukas istaskuotas stikle susijungusiais vienas prie kito taskuciais.
Tik atydziai apziurekit ar tikrai jie ismusti stikle, o ne uzpusti tokie matiniai ant stiklo, buna ir taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pussaldis_šampanas*: 20 liepos 2011 - 18:02
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 07 20, 19:00)
Sveikos, praziurejau visus turimus Chanel buteliukus, visur kodukai is atskiru taskuciu, tik vienur tie taskuciai aiskus, kitur tarsi isvien butu isgraviruota. Tai manau, jog sis gamintojas kodukus imusa taskiniu budu. Manosios Coco Mademoiselle kodukas istaskuotas stikle susijungusiais vienas prie kito taskuciais.
Tik atydziai apziurekit ar tikrai jie ismusti stikle, o ne uzpusti tokie matiniai ant stiklo, buna ir taip 4u.gif

Siuo atveju as kalbejau ne apie Chanel o apie Paco Rabanne 1 Million kvepalus. mirksiukas.gif Ir vis dar laukiu nuomoniu ismanaciu ir kas man gali tiksliai pasakyt ar sie originalus ar ne doh.gif ir kaip ten su tais kodukais 4u.gif
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 19, 20:19)

Atsakyti