Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Megaitės, kas turit originalius CHRISTIAN DIOR "Addict" 100ml EDP, prašyčiau, jei nesunku, nufotkinti buteliuko dugną su visais kodukais arba bent jau nurašyti 4u.gif . Kadangi pas mane testeris, tai visi užrašai - ant buteliuko šono, ir jokio ten serijos numerio ar kažkokio koduko aš apskritai ant buteliuko nerandu. Nors testeris 100% originalus.
Iškilo daug klausimų, ir ne man vienai, dėl šių kvepalų, tai labai pagelbėtumėt, jei įmestumėt foto arba bent jau nurašytumėt tiksliai, kas ten parašyta ant to lipduko.
Iš anksto AČIŪ 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 16, 17:31)

pas mane 100ml testeris,visi uzrasai ant buteliuko,bet ant dugno yra lipdukas su koduku 4u.gif negali buti, kad nebutu koduko g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 16, 19:38)
pas mane 100ml testeris,visi uzrasai ant buteliuko,bet ant dugno yra lipdukas su koduku 4u.gif negali buti, kad nebutu koduko g.gif

Ant dugno tikrai nėra jokio koduko unsure.gif schmoll.gif . Bet kvepalai garantuotai originalūs, nes pirkti iš čia SM gerai žinomos labai patikimos kvepalų pardavėjos, kuria, kiek pirkau, nėkart neteko suabejoti. Kitos pirkėjos ir narės taip pat puikiai atsiliepia ir net rekomenduoja kitoms kaip patikimą pardavėją.
Sorry, merginos, kodukas, pasirodo, yra išgraviruotas ant dugno, tik labai jau neryškus (dabar prieš apšvietimą įžiūrėjau).
mylimaa, gal gali nufotkinti buteliuko dugną su tuo lipduku? Būčiau dėkinga 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 16 lapkričio 2011 - 17:49
QUOTE(Afigena @ 2011 11 16, 18:49)
Ant dugno tikrai nėra jokio koduko unsure.gif  schmoll.gif . Bet kvepalai garantuotai originalūs, nes pirkti iš čia SM gerai žinomos labai patikimos kvepalų pardavėjos, kuria, kiek pirkau, nėkart neteko suabejoti. Kitos pirkėjos ir narės taip pat puikiai atsiliepia ir net rekomenduoja kitoms kaip patikimą pardavėją.
Sorry, merginos, kodukas, pasirodo, yra išgraviruotas ant dugno, tik labai jau neryškus (dabar prieš apšvietimą įžiūrėjau).
mylimaa, gal gali nufotkinti buteliuko dugną su tuo lipduku? Būčiau dėkinga 4u.gif .

Gali lipdukas būt nukritęs nuo dugno, bet tada lieka tokie kaip atsispaudę raidžių pėdsakai, ne graviruoti, bet sunku nusakyti. Man taip buvo su Givenchy Amarige Mariage.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 16, 17:49)

manieji taip pat pirkti is SM mums gerai zinomos pardavejos thumbup.gif lipdukas tik su koduku,be uzrasu, neryskus, vos iziuriu tik vartant pries sviesa, toks vaizdas, kad jis ten labiau ispaustas, o ne uzrasytas 4u.gif 1P01 kodukas, prie dirbtines sviesos be sansu aiskiai nufotografuoti, jei tikrai norite, galiu pameginti ax.gif
o kur tas kodukas pas jus isgraviruotas? ankstesnis mano dior addict buvo ne testeris, bet jis taip pat buvo su koduku tik ant lipduko, jokiu graviravimu nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 16 lapkričio 2011 - 19:28
Išgraviruotas ant buteliuko dugno, stikle. Kiek įžiūriu: 10P2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 16 lapkričio 2011 - 19:51
Pamėginkite nufotografuoti mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 16, 20:40)
Pamėginkite nufotografuoti mirksiukas.gif  4u.gif .

vakar jau nebeturejau laiko, tai siandi pameginau,velgi prie dirbtines sviesos, tai koduko nepagaunu nufotografuoti, kad aiskiai matysusi ax.gif gal ka pades jums 4u.gif bet velgi galvoju, jei pirkot is patikimos SM pardavejos, neverta pergyventi ir sukti galvos smile.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Ar yra kokia tikimybė nusipirkti padirbtą miniatiūrą? Na neturiu omeny tų, kur akivaizdūs analogai.
Dėkoju,
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2011 11 17, 23:09)
Sveiki,
Ar yra kokia tikimybė nusipirkti padirbtą miniatiūrą? Na neturiu omeny tų, kur akivaizdūs analogai.
Dėkoju,

manau, kad ne
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti