Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Testeris 100ml Chanel "Allure", ka manot ?
user posted image user posted image

p.s koduko isgraviruoto ant nugareles nera, kvapas identiskas , bet spalva...
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 07 10, 19:23)
Testeris 100ml Chanel "Allure", ka manot ?
user posted image user posted image

p.s koduko isgraviruoto ant nugareles nera, kvapas identiskas , bet spalva...

Man teko susidurt su originaliais Chanel No 5 ,laikytais ant saules,kvapas buvo praktiskai nepakites,bet spalva buvo nebe geltona, o tikra zalsva.Gal ir cia kas nors panasaus ivyke g.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2011 07 07, 19:20)
Sveikos merginos,gal galite pagelbeti, gavau dovanu Gucci Envy, kvapas erzina, noriu parduoti, bet nesinori apgaudineti, ar originalus jie? 4u.gif 
http://imageshack.us...6/p7070445.jpg/

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 07 09, 12:52)
Jums atidaro todėl, kad dėjote nuotraukas iš savo el.pašto. Kadangi esate ten prisijungusi, nuotraukas matote. Kiti, nuotraukų keltų tiesiogiai iš el.pašto (bet kokio), nematys.

ačiū už paaiškinimus, supratau 4u.gif
Atsakyti

sveikos mergaites!!
pasipasakosiu, kas man nutiko. uzsisakiau kvepalus is olialiashop.lt. uzsisakiau giorgio armani idole eau de parfum 75ml. tuomet jie kainavo 211lt. vakar juos gavau. ant pakuotes parasyta eau de parfum, o viduje ant buteliuko... EAU DE TOILETTE. (baltas uzrasas ir kvapas lengvesnis) tualetinis vanduo kainuoja pigiau.. as nesupratau, ar tai gali buti gamintojo klaida, ar reik manyt, kad tai kvepalu klastote? buvau pries tai pirkus is sios internetines parduotuves, viskas buvo gerai. o si syki gavau ir vos nenuvirtau. rasiau elektroniniu pastu jiems, bet man ne vieno laiskelio atgal. likau nesuprasta. savo tiesos turbut nesugebesiu irodyti ir be to mano dabartine padetis neleidzia man nervintis, todel...
TIESIOG BUKIT ATSARGESNES PIRKDAMOS IS WWW.OLIALIASHOP.LT
Atsakyti
QUOTE(Sandreja @ 2011 07 14, 10:04)
sveikos mergaites!!
pasipasakosiu, kas man nutiko. uzsisakiau kvepalus is olialiashop.lt. uzsisakiau giorgio armani idole eau de parfum 75ml. tuomet jie kainavo 211lt. vakar juos gavau. ant pakuotes parasyta eau de parfum, o viduje ant buteliuko... EAU DE TOILETTE. (baltas uzrasas ir kvapas lengvesnis) tualetinis vanduo kainuoja pigiau.. as nesupratau, ar tai gali buti gamintojo klaida, ar reik manyt, kad tai kvepalu klastote? buvau pries tai pirkus is sios internetines parduotuves, viskas buvo gerai. o si syki gavau ir vos nenuvirtau. rasiau elektroniniu pastu jiems, bet man ne vieno laiskelio atgal. likau nesuprasta. savo tiesos turbut nesugebesiu irodyti ir be to mano dabartine padetis neleidzia man nervintis, todel...
TIESIOG BUKIT ATSARGESNES PIRKDAMOS IS WWW.OLIALIASHOP.LT

pasiskambinau i olialiashop. atsiprase, sake, kad tai gamybos brokas ir galiu, jei tik pageidauju, atgauti pinigus arba gali preke pakeisti. o elektroniniu laisku sake, nemate...
Atsakyti
QUOTE(Sandreja @ 2011 07 14, 11:28)
pasiskambinau i olialiashop. atsiprase, sake, kad tai gamybos brokas ir galiu, jei tik pageidauju, atgauti pinigus arba gali preke pakeisti. o elektroniniu laisku sake, nemate...

Na va kaip sainiai jums pasibaige.... saunuole kad nepaidavet ir viskas issisprende... tik reikia netyleti manau.... o padirbtu pilna visur blink.gif
Atsakyti
Reikia Jusu nuomones ekspertes 4u.gif Ar originalus?
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Pas mano vyrą yra 50 ml. Tai tie užrašai dugne yra dailesni, ir pats dugno stiklas dailesnis. O skaičiai (nežinau net kaip čia tiksliau parašyti) yra ne adatiniu būdu išbadyti, o vientisa linija išraižyti 4u.gif
Atsakyti
man atrodo fuflelis. Va jutubėj berniukas lygina originalius ir padirbtus
Atsakyti
maciau as ta video, bet vistiek nelaikius nei originalo nei padelkos rankose sunku atskirti. panele teigia kad pirko patikimoj parduotuvei g.gif Laukiam daugiau nuomoniu cool.gif

Beje, tame video rodo kad ant fufelio buteliuko virsaus uzrasyta one million dollar, situose tokio uzraso nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganiuke*: 15 liepos 2011 - 11:30
QUOTE(Tik$a @ 2011 07 15, 11:14)
man atrodo fuflelis. Va jutubėj berniukas lygina originalius ir padirbtus

aha, dar tą patį fufelį ir lygina smile.gif
Atsakyti