Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(kristeen @ 2011 11 15, 00:01)
Gaila man tu kurios ant jos pasimaus doh.gif  pasizymejau as ja,kalsiu ir kalsiu komentarus biggrin.gif  biggrin.gif

imeciau as ir SM isparduotuvej, kad kas nepasimautu del vardo panasumo. As pradzioj pamaniau, kad cia musu patikima nare, esu net jos uzklaususi, pasake, kad jos MD kitas vardas visai.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 15, 00:04)
imeciau as ir SM isparduotuvej, kad kas nepasimautu del vardo panasumo. As pradzioj pamaniau, kad cia musu patikima nare, esu net jos uzklaususi, pasake, kad jos MD kitas vardas visai.

Visas tokias reikia patalpint visur kur tik imanoma,kad nepasimautu ant tokiu originaliu kvepalu niekas,dar drysta teigti,kad originalas fui....
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 11 15, 00:07)
Visas tokias reikia patalpint visur kur tik imanoma,kad nepasimautu ant tokiu originaliu kvepalu niekas,dar drysta teigti,kad originalas fui....

tai va, nots parasytu, kad ne originalas, po to nors ir trina, bet bent nebutu melo, o cia sakyt, kad originalas, na siaubas. Galetu ir moderatores siaip tvarka ivest.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pirkau kvepalus YSL- Cinema iš pigu.lt. Jiems buvo akcija, 50 ml EDP tik 158 Lt. Pakuotė atrodė normaliai, kvapas kaip turi būti - nuostabus wub.gif ..., dar įvedžiau barkodą į vieną rusišką svetainę, nurodė šalį kaip turi būti. Ar verta dėl kažko nerimauti?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2011 11 15, 00:12)
Sveikos smile.gif

Pirkau kvepalus YSL- Cinema iš pigu.lt. Jiems buvo akcija, 50 ml EDP tik 158 Lt. Pakuotė atrodė normaliai, kvapas kaip turi būti - nuostabus  wub.gif ..., dar įvedžiau barkodą į vieną rusišką svetainę, nurodė šalį kaip turi būti. Ar verta dėl kažko nerimauti?

oj
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 15, 00:09)
tai va, nots parasytu, kad ne originalas, po to nors ir trina, bet bent nebutu melo, o cia sakyt, kad originalas, na siaubas. Galetu ir moderatores siaip tvarka ivest.

MD isvis bardakas,dzin tiem moderatoriam,matei viena uzsirasius "laisku neskaitau" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 14 lapkričio 2011 - 23:17
QUOTE(kristeen @ 2011 11 15, 00:18)

MD isvis bardakas,dzin tiem moderatoriam,matei viena uzsirasius "laisku neskaitau" biggrin.gif  biggrin.gif

o tai kaip bendrauja ?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 15, 00:04)

SM patikima narė juli_ma_ni, MD yra buastete , taigi ne tas pats vardas, be to mes tiek čia, tiek tam portale pažįstam patikimas pardavėjas, nors jų vardai kai kada SM ir MD skiriasi mirksiukas.gif Bet kas naujokai ten, taip gali suklysti, bet ne tie, kas skiria ką ir kaip, ir už kiek perka 4u.gif Ir pas ką perka. Tam ir yra MD atsiliepimai, nereikia tingėti paskaityti už ką jie parašyti ir kieno, nepabijoti užklausti parašiusių. Ypač kai pasitaiko neigiamų atsiliepimų. Tiesa visada išlenda kaip yla iš maišo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 15 lapkričio 2011 - 00:00
QUOTE(daivameil @ 2011 11 15, 00:56)
SM patikima narė juli_ma_ni, MD yra buastete , taigi ne tas pats vardas, be to mes tiek čia, tiek tam portale pažįstam patikimas pardavėjas, nors jų vardai kai kada SM ir MD skiriasi  mirksiukas.gif  Bet kas naujokai ten, taip gali suklysti, bet ne tie, kas skiria ką ir kaip, ir už kiek perka  4u.gif Ir pas ką perka. Tam ir yra MD atsiliepimai, nereikia tingėti paskaityti už ką jie parašyti ir kieno, nepabijoti užklausti parašiusių. Ypač kai pasitaiko neigiamų atsiliepimų. Tiesa visada išlenda kaip yla iš maišo.  ax.gif

daivameil, aš dėl naujokų ir parašiau, o prie tos narės MD nėra blogų atsiliepimų, va tame ir bėda, o užklausimus ji trina.
Mūsų juli_ma_ni puikiai žinom, SUPER NARĖ thumbup.gif
Apie aną narę iš MD parašiau dėl naujokų tik.
Atsakyti
Ačiū merginos, kad dirbat gerą darbą 4u.gif
O kur mūsų forume galima rast (ne-)patikimų narių sąrašą?
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 13, 16:42)
Merginos, ar buna Christian DIOR addict 100ml EDT? Čia tie melyni. Nes siaip žinau tik EDP.

mačiau šituos biggrin.gif juokas suėmė pamačius EDT biggrin.gif
Papildyta:
prašom (nors ir kaina viską pasako):

http://www.manodrabu...120-dior-addict
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 11 14, 13:31)
geras bigsmile.gif  mane tip pat domina šie kvepalai iš MD

http://www.manodrabu...arolina-herrera

bet ar originalūs, kas turite, laukima komentarų 4u.gif

Neorginalus 100% proc mirksiukas.gif
Atsakyti
http://pigu.lt/kvepa...epalai_moterims