Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 09, 17:48)
.. niu betgi būna vistiek naivuolių, jeigu jau kaip sakote "daugelis galvoja" biggrin.gif
Tai nereikia pirkti iš visokių kioskų, turgų ir t.t., ir dar pridėsiu- iš antrų rankų, draugės draugių biggrin.gif

tai ne visi zino ir supranta tai smile.gif
"profes " sitos srities apsigauna, tai ka noret toms kuriuos nelabai domisi rolleyes.gif
bet turbut viskas greitai keiciasi ir vis daugiau suprantanciu, nes kaip pasiziuri ,bet kuriam forume masine paranoja del orginalumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 10 lapkričio 2011 - 18:51
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 10, 19:06)
is tokiu INSTITUCIJU kurios surenka konbtrobandas? manau ten konfiskuoja dauguma kopiju g.gif

pilnai drinks_cheers.gif
juolab,kad ir uzsake drauge pas drauge ar kaip ten,tai nemokeciau pinigu kol nepamatyciau daigto realiai,jei nebijos del originalumo tai be problemu leis ir graziai atidaryti ir buteliuka apziureti mirksiukas.gif
Bet man cia "necystas" reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal pakonsultuotumėte, ar Ceruti vyrams LESSENCE DE CERUTI 30 ml yra purkštuvėlis? gal kas žino, kokio tipo tai kvapas?
Dėkoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 11 lapkričio 2011 - 16:17
Gal galite padėti susigaudyti CHANEL Coco Mademoiselle EDP ne/originalume? Žodžiu, pardavėja tvirtina, kad jos parduodamas likutis iš 100 ml EDP buteliuko yra originalus 100%, nes kvepalai pirkti patikrintoje parduotuvėje. Atsiuntė foto, tai lyg viskas gražu, dailu, tvarkinga ir įtarimų nekelia. Bet, kai paprašiau parašyti koduką, kuris būna galinėje buteliuko pusėje apačioje iš 4 sk. kombinacijos, ji nerado unsure.gif . Dar paprašiau pažiūrėti itin atidžiai, apžiūrėti visą buteliuką (gal kurioje kitoje vietoje tie neryškūs skaičiukai įspausti), deja, ji jų vis tiek nerado blink.gif . Na, žinote turbūt, apie ką aš kalbu? Tai ar gali būti čia toks originalas be tų skaičiukų?
Atsakyti
Tiesa pasakius,nesu tokių mačius schmoll.gif anei girdėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 11 11, 17:47)
Gal galite padėti susigaudyti CHANEL Coco Mademoiselle EDP ne/originalume? Žodžiu, pardavėja tvirtina, kad jos parduodamas likutis iš 100 ml EDP buteliuko yra originalus 100%, nes kvepalai pirkti patikrintoje parduotuvėje. Atsiuntė foto, tai lyg viskas gražu, dailu, tvarkinga ir įtarimų nekelia. Bet, kai paprašiau parašyti koduką, kuris būna galinėje buteliuko pusėje apačioje iš 4 sk. kombinacijos, ji nerado unsure.gif . Dar paprašiau pažiūrėti itin atidžiai, apžiūrėti visą buteliuką (gal kurioje kitoje vietoje tie neryškūs skaičiukai įspausti), deja, ji jų vis tiek nerado blink.gif . Na, žinote turbūt, apie ką aš kalbu? Tai ar gali būti čia toks originalas be tų skaičiukų?

Nera skaiciu tai ir nepirkciau,kad ir koks dailus buteliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 11 lapkričio 2011 - 17:49
Sveikos, pagelbekite, ar originalus sie kvepaliukai. Pardaveja teigia, kad taip. Nes domina pirkimas smile.gif

http://www.manodrabu...arolina-herrera

Dekuj!
Atsakyti
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 11 12, 17:24)
Sveikos, pagelbekite, ar originalus sie kvepaliukai. Pardaveja teigia, kad taip. Nes domina pirkimas  smile.gif

http://www.manodrabu...arolina-herrera

Dekuj!

Kaina naiviai maža.Foto iš toli...Aš nepirkčiau.Nebent gyvai dienos šviesoj pati apžiūrėjus ir pauosčius.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 12, 17:59)
Kaina naiviai maža.Foto iš toli...Aš nepirkčiau.Nebent gyvai dienos šviesoj pati apžiūrėjus ir pauosčius.

drinks_cheers.gif ir kaip visada,gavau dovanu,bet netiko kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 11 12, 18:09)
drinks_cheers.gif ir kaip visada,gavau dovanu,bet netiko kvapas doh.gif

Tai va,kad logikos nėr-gavus dovanų brangų kvapą keista pardavinėt LABAI pigiai.
Atsakyti
aš sakyčiau taip - jei pardavėjas sako, kad originalūs, tai gali ir įrodyti. tai gal ir įrodo pirkėjui tai - su įvairiomis foto pvz.
Atsakyti
Merginos, ar buna Christian DIOR addict 100ml EDT? Čia tie melyni. Nes siaip žinau tik EDP.
Atsakyti