Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(BlackDiamond_ @ 2011 11 08, 11:09)
o pas jus ant dugno yra raidės  P&G Prestige Beaute Geneva?  blush2.gif 4u.gif  man viena mergina sakė, kad jei yra šia inicialai, tai originalas g.gif

Ne, tokio užrašo pas mane nėra. Yra lygiai toks pats kaip ant pateiktos nuotraukos dugno. Pirkau juos pati 2009 m. per atostogas Londone parfumerijos parduotuvėje, ne kokiam "neaiškiam" kioske.
Be to tai yra antras mano Gucci "Envy me" kvepalų buteliukas, tad originalumu nei kiek neabejoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 08, 14:24)
Ne, tokio užrašo pas mane nėra. Yra lygiai toks pats kaip ant pateiktos nuotraukos dugno. Pirkau juos pati 2009 m. per atostogas Londone parfumerijos parduotuvėje, ne kokiam "neaiškiam" kioske.
Be to tai yra antras mano Gucci "Envy me" kvepalų buteliukas, tad originalumu nei kiek neabejoju  4u.gif

Pardavėja taip pat teigia, kad kvepalai iš lodono yra, jaučiu reikia imt ir nebesukt galvos dėl originalumo ax.gif o kaip laikosi kvapas gerai?
Atsakyti
QUOTE(BlackDiamond_ @ 2011 11 08, 13:29)
Pardavėja taip pat teigia, kad kvepalai iš lodono yra, jaučiu reikia imt ir nebesukt galvos dėl originalumo ax.gif  o kaip laikosi kvapas gerai?

Kvapas labai gerai laikosi, bent jau ant manęs. Man šis kvapas yra mėgstamiausias pavasarį ir vasarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDiamond_ @ 2011 11 08, 14:29)
Pardavėja taip pat teigia, kad kvepalai iš lodono yra, jaučiu reikia imt ir nebesukt galvos dėl originalumo ax.gif  o kaip laikosi kvapas gerai?

cia ne butent sitam atvejui taikau, bet siaip bendrai:daugelis galvoja, kad is uzsienio tai jau orginalus, tuo tikrai nereiktu pasitiket, na nebent pirkta is duty free ar normalios parduotuves, nes fake'u pvz londone tai oho kiek turguose, visokiose neaiskiose parduotuvelese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 11 09, 11:42)
cia ne butent sitam atvejui taikau, bet siaip bendrai:daugelis galvoja, kad is uzsienio tai jau orginalus, tuo tikrai nereiktu pasitiket, na nebent pirkta is duty free ar normalios parduotuves, nes fake'u pvz londone tai oho kiek turguose, visokiose neaiskiose parduotuvelese doh.gif

o kaip manot originalas nuotraukose? blush2.gif
Atsakyti
gal kas turi nina ricci l.elixir originala? norėčiau sužinoti kokie požymiai, nes užsakė man kvepalus draugė per draugė , oriu sužinoti į ką tkreipti dėmėsį kai jos pamatysiu
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2011 11 09, 15:20)
gal kas turi nina ricci l.elixir originala? norėčiau sužinoti kokie požymiai, nes užsakė man kvepalus draugė per draugė , oriu sužinoti į ką tkreipti dėmėsį kai jos pamatysiu

Aš tai pirmiausia paklausčiau, iš kur per kokią draugę draugė užsakė
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 11 09, 15:13)
Aš tai pirmiausia paklausčiau, iš kur per kokią draugę draugė užsakė

nelabai viešai galėčiau rašyti blush2.gif blush2.gif
50 ml. 117 lt, čia žmogus pardavinėja, o ne dėl to kad jai netiko.Žiūriu LT jų kaina 199 lt, iš užsienio parduotuvės siustis 140 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karina123: 09 lapkričio 2011 - 14:28
QUOTE(Karina123 @ 2011 11 09, 15:16)
nelabai viešai galėčiau rašyti blush2.gif  blush2.gif
50 ml. 117 lt, čia žmogus pardavinėja, o ne dėl to kad jai netiko.Žiūriu LT jų kaina 199 lt, iš užsienio parduotuvės siustis 140 lt

biggrin.gif neuzpyki, bet pirma mintis sovusi i galva,ar nebus eiline dainele is Kristianos ar Sarmos sandeliu,dirba gali pigiau gauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 11 09, 10:42)

.. niu betgi būna vistiek naivuolių, jeigu jau kaip sakote "daugelis galvoja" biggrin.gif
Tai nereikia pirkti iš visokių kioskų, turgų ir t.t., ir dar pridėsiu- iš antrų rankų, draugės draugių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 09 lapkričio 2011 - 16:48
QUOTE(kristeen @ 2011 11 09, 17:04)
biggrin.gif neuzpyki, bet pirma mintis sovusi i galva,ar nebus eiline dainele is Kristianos ar Sarmos sandeliu,dirba gali pigiau gauti biggrin.gif

ne žinok ne iš ten, tipo iš kitų INSTITUCIJŲ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2011 11 10, 18:00)
ne žinok ne iš ten, tipo iš kitų INSTITUCIJŲ blush2.gif

is tokiu INSTITUCIJU kurios surenka konbtrobandas? manau ten konfiskuoja dauguma kopiju g.gif
Atsakyti