Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Avocetė @ 2011 11 06, 21:37)
sakykit o jei buteliukas neturi skaičių kaip tada?

ir dar įdomu testeriai turi skaičiukus?
gera nuoroda  bigsmile.gif  ir aš pasinaudosiu

ant mano turimų turi, specialiai pasižiūrėjau dabar, nes originalu neabejojau, tai gavusi net netikrinau, nesidomėjau. Sutampa su ant dėžutės įspaustais.
Atsakyti
parašas kaip mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 11 06, 22:12)
Tada pagaminti 2011 03 mėn.
Galite patikrinti čia:
http://makeup.kharkov.ua/decoder.php

4u.gif

Bet čia rodo ir fufliakus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 11 06, 23:59)
Bet čia rodo ir fufliakus...  g.gif

Aš minėjau, kad tai tik viena svetainė, kuria vadovaujuosi, yra ir daugiau. Galit nurodyt savo. Kiekvienas pateiks po vieną ir žiūrėkit, kik bus galima patikrint ax.gif Geriausiai tikrinti ne tik čia, bet pirkti iš patikimų ir užsirekomendavusių narių, nebijoti teirautis dėl originalumo. Kiekviena priemonė pateisina tikslą ir kuo daugiau domimasi, tuo didesnė tikimybė, kad pirkėja nusipirks ne fuflą. g.gif
Kadangi pas mane viskas originalu, tai aš patikrinu per kelias patikros vietas ir rodo tą patį. O ką Jūs turite kažką neoriginalaus, kad galite patikrinti jog "rodo ir fufliakus" blink.gif Įdomu pasidarė... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote, ar ant Chanel Chance Eau Tendre (būtent šių kvepalų, o ne Chanel aplamai) buteliuko dugno (ant tos nmetalinės plokštelės) turi būti tas 4-ženklis numerėlis?
Būsiu labai dėkinga atsakiusiai 4u.gif
Seniau pirkau juos Parfume Express'e ir kažkaip net nepagalvojau, kad turėčiau abejoti originalumu, todėl net nepažiūrėjau, ar tas numeriukas ant buteliuko yra. O dabar neseniai nusipirkau čia, SM, ir dar ŠIĄ temą radau, ir tiesiog įdomu pasidarė, nes numerėlio ant buteliuko dugno nėra, buvo tik ant dėžutės. Dar vienus man parvežė (pavėluotai, nes būčiau nepirkusi), tai ant dėžutės yra numerėlis, o buteliuko nematau, nes neprapakuota, nenoriu draskyt. Šiaip tiksliai žinau, kad pirkta UK, oro uoste, duty free parduotuvėj, nes pasitikiu - giminaitė specialiai man pirko ir parvežė, norėčiau tikėti, kad ten (oro uostuose) originaliais prekiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 11 07, 09:47)
Sveikutės, gal žinote, ar ant Chanel Chance Eau Tendre (būtent šių kvepalų, o ne Chanel aplamai) buteliuko dugno (ant tos nmetalinės plokštelės) turi būti tas 4-ženklis numerėlis?
Būsiu labai dėkinga atsakiusiai  4u.gif
Seniau pirkau juos Parfume Express'e ir kažkaip net nepagalvojau, kad turėčiau abejoti originalumu, todėl net nepažiūrėjau, ar tas numeriukas ant buteliuko yra. O dabar neseniai nusipirkau čia, SM, ir dar ŠIĄ temą radau, ir tiesiog įdomu pasidarė, nes numerėlio ant buteliuko dugno nėra, buvo tik ant dėžutės. Dar vienus man parvežė (pavėluotai, nes būčiau nepirkusi), tai ant dėžutės yra numerėlis, o buteliuko nematau, nes neprapakuota, nenoriu draskyt. Šiaip tiksliai žinau, kad pirkta UK, oro uoste, duty free parduotuvėj, nes pasitikiu - giminaitė specialiai man pirko ir parvežė,  norėčiau tikėti, kad ten (oro uostuose) originaliais prekiauja  g.gif

tai prapakuokite, kaip kitaip pamatytsite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 11 07, 10:47)
Būsiu labai dėkinga atsakiusiai  4u.gif
Seniau pirkau juos Parfume Express'e ir kažkaip net nepagalvojau, kad turėčiau abejoti originalumu, todėl net nepažiūrėjau, ar tas numeriukas ant buteliuko yra. O dabar neseniai nusipirkau čia, SM, ir dar ŠIĄ temą radau, ir tiesiog įdomu pasidarė, nes numerėlio ant buteliuko dugno nėra, buvo tik ant dėžutės. Dar vienus man parvežė (pavėluotai, nes būčiau nepirkusi), tai ant dėžutės yra numerėlis, o buteliuko nematau, nes neprapakuota, nenoriu draskyt. Šiaip tiksliai žinau, kad pirkta UK, oro uoste, duty free parduotuvėj, nes pasitikiu - giminaitė specialiai man pirko ir parvežė,  norėčiau tikėti, kad ten (oro uostuose) originaliais prekiauja  g.gif

Jei tikrai pirkti Duti Free, tai originalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 11 07, 11:19)
tai prapakuokite, kaip kitaip pamatytsite  rolleyes.gif

Matot, ketinu juos parduoti, ir nusipirkti ką nors kitką, nes mainai nieko nedomina- jau siūliau. Dabar turiu du po 100 ml doh.gif ką tik nusipirkau juos, o kadangi buvau užsiminusi, kad man jie labai patinka, tai va, ir parvežė dovanų lygiai tokius pat doh.gif Kaip supratau pagal kvepalų temos skelbimus, tas prapakuota/neprapakuota yra svarbu, jei klįstu, pataisykit g.gif

QUOTE(WWWitch @ 2011 11 07, 11:28)
Jei tikrai pirkti Duti Free, tai originalus  4u.gif

Labai ačiū Jums, tuomet esu visiškai rami dėl originalumo 4u.gif
Atsakyti
o tai ju negali padirbti ? na daro fuflo, kala skaicius ir ant dezutes ir ant buteliuko, ar ne taip kazka suprantu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 11 07, 00:13)
O ką Jūs turite kažką neoriginalaus, kad galite patikrinti jog "rodo ir fufliakus"  blink.gif Įdomu pasidarė...  4u.gif

Turiu Chanel Allure Homme Sport, bet nereikia jų nė tikrint, net kvapas ne tas biggrin.gif
Man labiausiai patinka tikrinimas - lyginimas su mėginėliais tų pačių kvepalų 4u.gif Aišku, pagal įvairius kodus didžiąją dalį tų "neorginalų", manau, taip pat galima nustatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 11 06, 23:12)

Gal kuri zinote dar kokiu puslapiu, pagal koda parodanciu pagaminimo metus, nes cia daug gamintoju nera, o rusiskai nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 11 07, 16:34)
Turiu Chanel Allure Homme Sport, bet nereikia jų nė tikrint, net kvapas ne tas  biggrin.gif
Man labiausiai patinka tikrinimas - lyginimas su mėginėliais tų pačių kvepalų  4u.gif  Aišku, pagal įvairius kodus didžiąją dalį tų "neorginalų", manau, taip pat galima nustatyt  smile.gif

Dėkui už atsakymą, o tai jau galvoju ką čia nusipirkot neoriginalaus? 4u.gif Dėl kodų, sutinku, bet dažniausiai tų kodų nebūna, tai ir tikrint nėra ką biggrin.gif
Atsakyti