Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Nesvaistykit pinigu, Olinda. 100 ml Dior ar Chanel uz 150 lt originalu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 11 03, 08:58)
Aš ją pažįstu asmeniškai, per skype bendravom ir ji pasiūlė savo pažistamos (pardavėjos) neva veža iš Rusijos, bet kolkas nesurizikavau pirkti per mažai nuotraukyčių ir labai mažai informacijos g.gif

Per tokias pazistamas irgi nepirkciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 11 03, 08:58)
Aš ją pažįstu asmeniškai, per skype bendravom ir ji pasiūlė savo pažistamos (pardavėjos) neva veža iš Rusijos, bet kolkas nesurizikavau pirkti per mažai nuotraukyčių ir labai mažai informacijos g.gif

Nepirkciau schmoll.gif
O del Dior tai jus esate labai naivi
Atsakyti
mano pavyzdys - Chanel is Amazon , Toks fuflo doh.gif O apie pardaveja nebuvo blogos info.
Atsakyti
Todėl ir nepirkau, nes Testerinį variantą Dior pirkau už 260 lt tai pigiausia ką radau ir ten išbandyta, ne vieną kartą pirktą, bet kai pasiūlė nutariau pasidomėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 11 03, 10:01)
Todėl ir nepirkau, nes Testerinį variantą Dior pirkau už 260 lt tai pigiausia ką radau ir ten išbandyta, ne vieną kartą pirktą, bet kai pasiūlė nutariau pasidomėt  ax.gif

ziurint kuris Dior'as, gali but ir pigiau. As turiu Addict 2, Addict Shine, jie iki 200 Lt, testeriniai variantai pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 03, 10:11)
ziurint kuris Dior'as, gali but ir pigiau. As turiu Addict 2, Addict Shine, jie iki 200 Lt, testeriniai variantai pas mane.

Miss Dior Cherie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 11 02, 20:40)
pardavinėja ne per SM  mirksiukas.gif  vis dėlto nerizikuosiu  blush2.gif

Na tada nerizikuokit, aišku. 4u.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 02, 21:09)
Mergikes, bet zinokit tas fotkinimas irgi uzkn.....Kai praso foto is visu pusiu, dugna N kartu, ir kai zinai, kad tavo kvepalai originalus. Padarai N nuotrauku, pirkeja dingsta nieko net nepasakius  doh.gif Tai man kartais jausmas, kad yra tokiu, kurios siaip praso, kad tik zmogus kazka siaip sau padarytu  doh.gif

Visko pasitaiko, nes čia internetinė erdvė, bet norint parduoti, kartais tenka pasistengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2011 11 03, 09:28)
Nesvaistykit pinigu, Olinda. 100 ml Dior ar Chanel uz 150 lt  originalu nebuna.

Pasimokiau, daugiau nepirksiu is bet ko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites-kvepalu zinoves. Ruosiuosi pirkti sau kvepalus Armano Code mot. 75ml, edp. kur ir ka ziureti, kad zinoti apie originaluma? Kiek zinau, reikia ziureti kazkoki koduka ant dezutes ir ant buteliuko dugno? unsure.gif Kaina 90Lt nori aceit uz tiek kiek gavo is kazkokio zmogaus dirmancio tiekime, kuris veza pagal parfum expres uzsakymus.
Atsakyti
QUOTE(ErVy @ 2011 11 03, 22:14)
Sveikos mergaites-kvepalu zinoves. Ruosiuosi pirkti sau kvepalus Armano Code mot. 75ml, edp. kur ir ka ziureti, kad zinoti apie originaluma? Kiek zinau, reikia ziureti kazkoki koduka ant dezutes ir ant buteliuko dugno?  unsure.gif  Kaina 90Lt  nori aceit uz tiek kiek gavo is kazkokio zmogaus dirmancio tiekime, kuris veza pagal parfum expres uzsakymus.

Vien šitai pasako, kad fufelis.
Atsakyti
QUOTE(ErVy @ 2011 11 03, 23:14)
Sveikos mergaites-kvepalu zinoves. Ruosiuosi pirkti sau kvepalus Armano Code mot. 75ml, edp. kur ir ka ziureti, kad zinoti apie originaluma? Kiek zinau, reikia ziureti kazkoki koduka ant dezutes ir ant buteliuko dugno?  unsure.gif  Kaina 90Lt  nori aceit uz tiek kiek gavo is kazkokio zmogaus dirmancio tiekime, kuris veza pagal parfum expres uzsakymus.

Jep jep biggrin.gif , ar tik čia ne MD portale ta pati litanija giedama? Už tokią kainą vargu ar 75ml originalius nusipirksi. Man siūlė DIOR ADDICT 100ml EDP už 140 lt taip pat sakydama, kad gavo iš kažkokio žmogaus, kuris tiekia kvepalus į minėtą parduotuvę. Iškart galiu perspėti, kad kvepalai NEORIGINALŪS - tokius didesniuose turguose po 50 lt pardavinėja. Mano draugė susigundė ir nusipirko ESCADA MAGNETISM ale PRAFUM EXPRESS asortimentui skirtus, tai po šiai dienai "raugėja" ir keikiasi lotuliukas.gif . Siūlau nerizikuoti mirksiukas.gif .
Atsakyti