Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(kristinalm @ 2011 11 01, 11:54)
Merginos, niekaip nerandu kaip iššifruoti Dune koduką ant nugarinės pusės, kodukas 6L84 arba 6L04, čia kokie metai pagaminimo?
user posted image
user posted image
Štai ir foto čia 30ml.
O ant dugno ne per storos raidės g.gif
Kaip manot originalūs?

na as siaip nesu macius fake'o tokio mazo kiekio, man tai normali atrodo ta butielka:)
cia reiktu ivest koduka i bet kuria programele, nete pagooglinkit .
bet mano galva kvepalams jei laikomi ne ant sviesos ir dideles tempos pagaminimo metai nesvarbu smile.gif na nebent kaip buna nepurskiami, kazkiek su oru santykiauja biggrin.gif , tada kitas reikalas ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Daug pigiau nei parduotuveje nusipirkai CHANEL CHANCE EDP, aisku pardavejas tvirtino, kad 100 % orginalus, o as siu niekad nebuvau pirkusi parduotuveje, noreciau suzinoti Jusu nuomone! Is anksto dekoju 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele99: 02 lapkričio 2011 - 17:04
QUOTE(panele99 @ 2011 11 02, 16:54)
Laba diena,  Daug pigiau nei parduotuveje nusipirkai CHANEL CHANCE EDP, aisku pardavejas tvirtino, kad 100 % orginalus, o as siu niekad nebuvau pirkusi parduotuveje, noreciau suzinoti Jusu nuomone! Is anksto dekoju 4u.gif
user posted image

ko tais užrašai pagrindiniai kreivoki, ką tai galėtų reikšti blush2.gif
Atsakyti
as irgi iskarto atkreipiau demesi kad uzrasai ant buteliuko kreivoki g.gif ir ant dezutes uzrasai negrazus, ant mano dezutes grazus, o cia tokie issilieja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 02 lapkričio 2011 - 17:37
Itariu bus padielka, o vis del to ne uz 20 lt, o 150, ot durne as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panele99 @ 2011 11 02, 16:54)
Laba diena,

Daug pigiau nei parduotuveje nusipirkai CHANEL CHANCE EDP, aisku pardavejas tvirtino, kad 100 % orginalus, o as siu niekad nebuvau pirkusi parduotuveje, noreciau suzinoti Jusu nuomone! Is anksto dekoju 4u.gif

user posted image

user posted image

o man pirmiausia uzkliuvo buteliuko dugno STORIS blink.gif unsure.gif
neoriginalus...
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 10 30, 23:14)
Padėkit išsiaiškinti, foto tik tokios  unsure.gif
user posted image
user posted image

ar niekas nepakomentuos, nes nesinori pirkti fufliako, o kitokių nuotraukų pvz. su kodukais apačioj neatsiunčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 01, 15:12)
na pries perkant is Lanvitos ar nebande kvapo kokioj Kristianoj, Douglase ??
Tada butu pajutusi, kad sis kvapas be sleifo yra.
Mano kolege jais kvepinasi, jauciasi jie tik arciau prie jos bunant. Skanus, bet ne tas kvapas, kuri pajusi moteriai praejus pro sali.  ax.gif

Uostė Kristianoj

QUOTE(syri @ 2011 11 01, 17:26)
O man visai tas kvapas toks jau šabloninis (kiekvienam savo, ar ne)  rolleyes.gif  schmoll.gif ... net nustebau, kai pardavėja man juos pasiųlė - uostau ir galvoju - kad jie niekuom neypatingi... Tiesiog naujiena, ir tiek. Matyt draugė tikėjosi kažko TOOOOOKIo, bet prieš tai nesusipažino parduotuvėje  4u.gif

Perduosiu jai biggrin.gif bent man jau sąžinė rami bus karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 11 02, 18:38)
ar niekas nepakomentuos, nes nesinori pirkti fufliako, o kitokių nuotraukų pvz. su kodukais apačioj neatsiunčia  g.gif

jei neatsiunčia daugiau foto ("vaikas sudaužė aparatą, paskolinau draugei, palikau pas uošvius, neturiu, sugedo...) ar nekyla įtarimas? man tai kiltų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 11 02, 19:51)
jei neatsiunčia daugiau foto ("vaikas sudaužė aparatą, paskolinau draugei, palikau pas uošvius, neturiu, sugedo...) ar nekyla įtarimas? man tai kiltų  ax.gif

foto atseit daugiau nėra, nes ji perparduoda kvepalus rolleyes.gif tikina, kad kodukai yra g.gif galvojau, mergaitės čia žiūri koks dugnas buteliuko, kokie šiaudeliai ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 11 02, 20:51)
jei neatsiunčia daugiau foto ("vaikas sudaužė aparatą, paskolinau draugei, palikau pas uošvius, neturiu, sugedo...) ar nekyla įtarimas? man tai kiltų  ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif ! Jau kartą patikėjau tokia litanija (vyras išsivežė fotiką į komandiruotę) ir per savo patiklumą gavau fufliaką. Jei neatsiunčia foto (labai norint parduoti tinka ir mobiliakas, ir draugių fotoaparatai), vadinasi, kažkas čia ne visai taip g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 11 02, 19:38)
ar niekas nepakomentuos, nes nesinori pirkti fufliako, o kitokių nuotraukų pvz. su kodukais apačioj neatsiunčia  g.gif

Nepasitikėčiau, nebent įvardintumėte pardavėją. Jei patikima, atsiras kas pakomentuos mirksiukas.gif
Atsakyti