Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

aš taip pat esu nemažai iš Lanvitos pirkusi - visi buvo neabejotinai originalūs, tikrai netikiu, kad fuflus stumdytų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 31, 23:58)
uosčiau ją pasikvėpinusią nepasakyčiau kad labai dvelktų  schmoll.gif

Na, jei reikia, kad labai dvelktų, siūlyčiau Andy Tauer Verdant - vieni iš stipriausių mano bandytų kvepalų. Neišgraušit, kaip įsikabins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 31, 21:58)
CK beauty

nei viena iš išvardintų priežasčių biggrin.gif uosčiau ją pasikvėpinusią nepasakyčiau kad labai dvelktų  schmoll.gif

neturi CK Beauty sleifo, nedvelkia jie, ant rubu kvepia ilgai, bet tik nosi prikisus arciau uzsiuodzia, nuo odos(bent jau nuo mano) dingsta per 1val, kad mano originalus, neabejoju, pirkti Angijoje, beveik ta menesi, kai atsirado prekyboje, moketa ziauriai daug, vyras pirko dovanu doh.gif
is Lanvitos esu pirkus, nenusivyliau nei kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 10 31, 23:19)
neturi CK Beauty sleifo, nedvelkia jie, ant rubu kvepia ilgai, bet tik nosi prikisus arciau uzsiuodzia, nuo odos(bent jau nuo mano) dingsta per 1val, kad mano originalus, neabejoju, pirkti Angijoje, beveik ta menesi, kai atsirado prekyboje, moketa ziauriai daug, vyras pirko dovanu doh.gif
is Lanvitos esu pirkus, nenusivyliau nei kart 4u.gif

aišku supratau biggrin.gif jie ne mano skonio išvis. dievinu Chanel Coco madmouselle wub.gif kažkaip nemaloniai jaučiuosi kai ji vis skundžiasi kad jie jai nekvepia doh.gif (padėjau juos jai nusipirkt) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2011 10 31, 23:02)
Na, jei reikia, kad labai dvelktų, siūlyčiau Andy Tauer Verdant - vieni iš stipriausių mano bandytų kvepalų. Neišgraušit, kaip įsikabins biggrin.gif

iš įdomumo pakvėpuosiu juos yra Kristianoj?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 01, 00:26)
iš įdomumo pakvėpuosiu juos yra Kristianoj?

Yra tik VDK
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 31, 23:33)
Yra tik VDK

http://www.vdk.lt/Andy-Tauer/

tipo čia biggrin.gif tai gal tada apseisiu vien kainos užteko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 31, 23:37)
http://www.vdk.lt/Andy-Tauer/

tipo čia biggrin.gif tai gal tada apseisiu vien kainos užteko  lotuliukas.gif

Veltui nail.gif taip kvepia vasara cool.gif
Atsakyti
Merginos, niekaip nerandu kaip iššifruoti Dune koduką ant nugarinės pusės, kodukas 6L84 arba 6L04, čia kokie metai pagaminimo?
user posted image
user posted image
Štai ir foto čia 30ml.
O ant dugno ne per storos raidės g.gif
Kaip manot originalūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 01 lapkričio 2011 - 11:00
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 29, 18:38)
lotuliukas.gif  mano draugė man papasakojo, kad turi draugę, kuri "turi priėjimą" prie Kristianos testerių. Kai pamačiau pas draugę tuos įsigytus Kristianos testerius... Fufliakai žiaurūs blink.gif

as pati buvau uzsirovusi ant tokio pasakymo, kad dirbantis Kristianoj nuvagia nepilnus testerius. Ir pasimoviau doh.gif Pasiseke tik, kad atgal prieme. Gavau Addict 2 i Addict Shine buteliuka supilta ir kvapas nelaikantis visai.
Na stumde nedideliam miestelyje, tai turbut mane, kad va kaimas, tai nesupras. Ziauru kad taip apgaudineja doh.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 31, 23:26)

kodel pries tai nepakvepino ?
Lanvita originalus parduoda, pirkau ne karta. Viskas OK pas ja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 01, 14:58)

kodel pries tai nepakvepino ?

ką reiškia prieš tai?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 01, 15:05)
ką reiškia prieš tai?

na pries perkant is Lanvitos ar nebande kvapo kokioj Kristianoj, Douglase ??
Tada butu pajutusi, kad sis kvapas be sleifo yra.
Mano kolege jais kvepinasi, jauciasi jie tik arciau prie jos bunant. Skanus, bet ne tas kvapas, kuri pajusi moteriai praejus pro sali. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 31, 22:26)
aišku supratau biggrin.gif jie ne mano skonio išvis....kažkaip nemaloniai jaučiuosi kai ji vis skundžiasi kad jie jai nekvepia doh.gif (padėjau juos jai nusipirkt)  doh.gif

O man visai tas kvapas toks jau šabloninis (kiekvienam savo, ar ne) rolleyes.gif schmoll.gif ... net nustebau, kai pardavėja man juos pasiųlė - uostau ir galvoju - kad jie niekuom neypatingi... Tiesiog naujiena, ir tiek. Matyt draugė tikėjosi kažko TOOOOOKIo, bet prieš tai nesusipažino parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti