Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Ašara @ 2011 10 28, 21:53)
Butent. Tik labai idomu,kodel tu pardaveju tokia nelaki fantazija ir nieko geriau nesugalvoja, kaip "gauti " is Sarmos. dar neteko girdet, kad atkeliave is kitos parduotuves.
kiek esu susidurus su padirbtu kvepalu prekeiviais, visi buvo atseit
1. pavogti is Sarmos
2. uosve dirba Sarmoj, uztat gali parupint visokiu kvepalu ir visi kainuoja po 80lt,
3. ir sitas paskutinis variantas su Sarma Megoj

o jeigu ne is Sarmos, tai dar labai populiaru aiskint, jog muitinej buvo konfiskuotas konteineris su kvepalais, uztat  dabar pigiau parduodami.

Na nereiketu pamirsti, kad Sarma Chanel neprekiauja isvis.

Na vat as kita varianta girdejau. Pas nus nuo pirmadienio kontoroj pradejo dirbti nauja mergina ir jau per pietus aiskino, kad turi pazistama Kristianoje kuri gali gauti testeriu papigiai. Zmogus isvis nieko nepazista, dar koju nespejo apsilti, jau priimineja uzsakymus, kaip kokiam kaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2011 10 29, 17:25)
Na nereiketu pamirsti, kad Sarma Chanel neprekiauja isvis.

Na vat as kita varianta girdejau. Pas nus nuo pirmadienio kontoroj pradejo dirbti nauja mergina ir jau per pietus aiskino, kad turi pazistama Kristianoje kuri gali gauti testeriu papigiai. Zmogus isvis nieko nepazista, dar koju nespejo apsilti, jau priimineja uzsakymus, kaip kokiam kaime smile.gif

lotuliukas.gif mano draugė man papasakojo, kad turi draugę, kuri "turi priėjimą" prie Kristianos testerių. Kai pamačiau pas draugę tuos įsigytus Kristianos testerius... Fufliakai žiaurūs blink.gif
Atsakyti
ne reta net nezino, kas yra "analogai", turiu pazistama, kuri buvo isitikinusi, kad "analogai" reiskia originalus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 29 spalio 2011 - 19:05
Sveikos,merginos smile.gif
reikia Jusu pagalbos-gavau dovanu L'instant de guerlain kvepaliukus,bet nezinau,originalas,ar ne blush2.gif kadangi ju kvapas visiskai ne mano skonio,noreciau issiaiskinti,kad nepradeciau pardavinet ''fuflo'' ax.gif
jei galit,padekit 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2011 10 30, 10:55)
reikia Jusu pagalbos-gavau dovanu L'instant de guerlain kvepaliukus,bet nezinau,originalas,ar ne blush2.gif kadangi ju kvapas visiskai ne mano skonio,noreciau issiaiskinti,kad nepradeciau pardavinet ''fuflo'' ax.gif
jei galit,padekit 4u.gif

Manau, kad viskas su jais gerai. Šiaudelis, buteliuko dailumas, kodai ant pakuotės bei buteliuko sutampa, užrašai tvarkingi. Originalūs smile.gif Bet gal už mane didesnės ekspertės pasisakys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2011 10 30, 10:55)
reikia Jusu pagalbos-gavau dovanu L'instant de guerlain .........

aš ne ekspertė, bet gal kita atsakys - kiek žiūrėjau, net oficialiame puslapyje, visi tie kvepaliukai šviesaus turinio, kodėl Jūsų kvepaliukų spalva tamsoka g.gif , ar čia apšvietimas lėmė?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 30, 13:05)
aš ne ekspertė, bet gal kita atsakys - kiek žiūrėjau, net oficialiame puslapyje, visi tie kvepaliukai šviesaus turinio, kodėl Jūsų kvepaliukų spalva tamsoka  g.gif , ar čia apšvietimas lėmė?
4u.gif

na,taip,as irgi domejausi internete ax.gif bet maniskiai tikrai tokie-gintariniai,del to ir abejoju...nors guerlain'o gerbeju temuteje maciau irgi tokios pat spalvytes g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 30, 13:05)
aš ne ekspertė, bet gal kita atsakys - kiek žiūrėjau, net oficialiame puslapyje, visi tie kvepaliukai šviesaus turinio, kodėl Jūsų kvepaliukų spalva tamsoka  g.gif , ar čia apšvietimas lėmė?
4u.gif

stai sitoje foto matau l'instant de guerlain,spalvyte tokia pat kaip maniskiu g.gif
user posted image
Atsakyti
ir aš manau, kad originalūs. dėl spalvos nesijaudinčiau smile.gif matėm tokių ir anksčiau.
Atsakyti
Aciu visoms uz issakyta nuomone 4u.gif begu i kita tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi klausimas iškilo dėl kvepalų pardavimo.
Pamačiau čia forume parašyta, kad kažkas ieško kvepalų Yves Rocher "Ispahan". Ir tada prisiminiau, kad kažkada giminės iš Amerikos atvežė lauktuvių, tarp kurių buvo šie ir kiti kvepalai. "Ispahan" labai nepatiko ir tiesiog pastačiau juos giliai į spintą smile.gif Jie ten ir stovėjo iki šiol. Dabar galvojau, jeigu jau žmonėms jų reikia, tai galėčiau parduoti, ir už tuos pinigus įsigyti man patinkančius kvepalus? Dėl to kyla klausimai:
- Ar galima man parduoti tuos kvepalus per Supermamų forumą?
- Ar tie kvepalai yra originalūs, nepadirbti? Juos atvežė iš JAV, bet ant jų parašyta, kad pagaminti Prancūzijoje.
- Už kokią kainą parduoti?
- Ar jie nėra pasenę ar panašiai? Nes praėjo daug laiko nuo jų gavimo (nepamenu tiksliai, kiek, gal kokie 9 metai).
- Kaip žinoti, ar tas buteliukas yra pilnas? Nes jis yra juodos spalvos, nesimato, kiek liko.

Aš norėčiau parduoti ir nusipirkti, kas man patinka, arba keistis, tik bijau pridirbti ką nors ne taip, kad nenukentėtų kiti žmonės. Tai kas išmanot tuos dalykus, patarkit man smile.gif

user posted image
Atsakyti
Padėkit išsiaiškinti, foto tik tokios unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olinda: 30 spalio 2011 - 22:14