Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

Ašara, na ir istorija. Ko tik nesugalvoja apgavikai verysad.gif

Prisiminiau ir aš nutikimą. Visai beje nesenai, gal prieš gerą mėnesį jei neklystu. Į darbovietę (kuri beje yra kaime apie 80 km nuo Vilniaus ) užsuka toks vyras, atrodantis tai nepatikimai. Vien tokį žmogų pamačiusi, aš jau nepirkčiau iš jo kvepalų...treningai ne pirmos jaunystės, nesiskutęs, visas pajuodęs..gal iš prigimties toks tamsus. g.gif Nors gal ką ten dabintis, gi važiavo tai į kaimą. Mane administratorė pasikvietė ir sako - va turim vieną kvepalų mėgėją gal ką nupirks. Aš iškart susierzinau, ko čia mane kvietė...niekada neperku iš a la platintojų jokių kvepalų. O jis pasekė man dar ir pasaką (o gal tikrai taip būna). blink.gif Taigi, visi kvepalai 100 proc. originalūs, pvz. turi Chanel - Chance ir visus kitus Chanel po 100 ml, o kaina 110-120 Lt. Sakau, ko taip pigiai? (beje pačių kvepalų nerodė - buvo apačioje, automobilyje sukrauti). Dėl klausimų apie kainą, pvz. iš kokio didmenininko perka, kad taip pigu dar kažkiek laužėsi, bet kai prirėmiau prie sienos (perkeltine žinoma prasme) - pasekė man pasakaitę. Kvepalus superka UK iš narkomanų, kurie tuos kvepalus vagia iš parfum parduotuvių. Štai todėl ir kaina tokia. Nors, sako, jei norit galiu pakelti kainą, jei jums per pigu biggrin.gif Žodžiu visai tikiu, kad jaunos merginos (kiek žinau tam kaime gyvena ir tokių) arba jau buvo išpirkę arba pirko iš jo. Nes pats pardavėjas užsiminė. Man jau jis vardino tik tai, kas liko po išpardavimo, kurį pavadino - mes čia urmu pardavinėjam biggrin.gif
Dar man grįžus į kabinetą ir papasakojus apie tai vyrams, sako o gal ir gali taip būti. Ko tik tie narkomanai nesumąsto. Gal gal...bet kokiu atveju, vogtų daiktų sakau - aš neperku .
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 10 25, 19:25)
labas, mergaites kaip jums atrodo tai originalus ar ne?
user posted image
labai lauksiu jusu  nuomoniu smile.gif

siap tai jau per mazai duomenu autentiskumui nustatyti,
bet is tokio vaizdialio i originalas man tik labai panasus
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 27, 10:41)
Ašara, na ir istorija. Ko tik nesugalvoja apgavikai verysad.gif
.........atveju, vogtų daiktų sakau - aš neperku .

Jo jo, anglai ir airiai tokie kvaili, kad net nesiima saugumo priemonių, tai ten visi urmu gali vogti, niekam širdis neskauda... doh.gif

Buvau ir aš momentu patikėjusi šia pasaka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 27, 11:32)
Jo jo, anglai ir airiai tokie kvaili, kad net nesiima saugumo priemonių, tai ten visi urmu gali vogti, niekam širdis neskauda...  doh.gif

Aš manau, kad vogtų daiktų išvis negalima pirkti. Ir iš etikos ir dėl emocijų blink.gif O šiaip žmonės pirkdami pigiau iš neiaišku ko, save pateisina įvairiom pasakom, t.y. kodėl jie nemoka už kvepalus brangiau. Ir pagaliau, kad neišmano kaip atskirti originalius nuo padirbinių. Juk ne visi yra kvepalų ekspertai, dauguma tik parfumerijos naudotojai ir dažniausiai populiariosios, kurią masiškai ir padirbinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 27, 11:32)
Jo jo, anglai ir airiai tokie kvaili, kad net nesiima saugumo priemonių, tai ten visi urmu gali vogti, niekam širdis neskauda...  doh.gif

Tai man ir draugė aiškino, vos ne kryžium, krisdama, kad tikrai vagia UK ir veža į LT originalus po 100 ml doh.gif Ir gauna per savaitę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 27 spalio 2011 - 12:56
na aš dar pabaigsiu ne į temą - labai keista, kad vagia tik 100 ml. Aš sutinku, kad būna parduodami ir vogti dalykai, bet tik ne taip masiškai ir tik tokia "kubatūra" ir kaip taisyklė - didžioji dalis tik Chanel.
nežinau, gal kažkas pasiskaitys mūsų pamąstymus, kažkas, kas jau gundosi tokius "originalus" pirkti ir atsipeikės. Čia tas pats, kai čigonai iš bagažinių pardavinėjo stalo įrankius, "originalius" Bochus...
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 27, 17:04)
na aš dar pabaigsiu  ne į temą - labai keista, kad vagia tik 100 ml. Aš sutinku, kad būna parduodami ir vogti dalykai, bet tik ne taip masiškai ir tik tokia "kubatūra" ir kaip taisyklė - didžioji dalis tik Chanel. 
nežinau, gal kažkas pasiskaitys mūsų pamąstymus, kažkas, kas jau gundosi tokius "originalus" pirkti ir atsipeikės. Čia tas pats, kai čigonai iš bagažinių pardavinėjo stalo įrankius, "originalius" Bochus...

Pasaka, kuri, matyt, pasiteisina: sakyti, kad kvepalai yra vogti iš prabangių brangių parduotuvių lotuliukas.gif . Logiška, kad kurdami tokias pasakas, jie pritraukia kur kas daugiau pirkėjų nei sakydami, jog tai - labai geros kokybės analogai, plika akim ir nosim niekuo nesiskiriantys nuo originalų, na, gal nebent ekspertas atskirtų. O vis dėlto teorija yra viena - jie visi pardavinėja tuos pačius fufliakus, tik su skirtinga įsigijimo istorija...
Nepatikėsit, bet pas mus į tisėsaugos instituciją drįsdavo užeiti prekybiningai, tarp jų ir tie, kurie prekiaudavo ale originaliais kvepalais, kosmetika. Buvo ir tokių, kurie nesikuklino girtis, jog kvepalai vogti užsienyje. Vieną, kitą kartą buvo patraukti atsakomybėn, seniai jau nebeužeina biggrin.gif ...
O aš ir pati baidausi didelių kiekių, pvz. to 100 ml, ypatingai internetinėse platybėse, nes būtent tokie kiekiai dažniausiai ir būna padirbinėjami. Nors va, visai neseniai teko nusipirkti "originalius" CHANEL Coco Mademoiselle 50 ml EDP iš, rodos, patikimos pardavėjos, deja, originalumu kvepalai tikrai nekvepėjo schmoll.gif : užrašai šleivi kreivi, kvapas spiritinis. Laimei, pavyko gražiuoju sutarti dėl grąžinimo.
Atsakyti
irgi girdejau tokiu variantu kaip pasakojo zuvyte26. manau sie pardavejai specialiai jas isgalvoja, juk originala mieliau pirks nei fufliaka biggrin.gif o siaip istorija atrodo gan tikroviskai, tad tokiu makaronu budu jie tiesiog gauna didesni pelna...
Atsakyti
man tai labiau keista būna, kai žmonėms nieko tokio pirkti daiktą, žinant (ar tikint), kad jis vogtas. maždaug "tai gi čia vogti iš tikrų parduotuvių, viskas ok" g.gif nu nesuprantu tikrai....
Atsakyti
Megoj nera sarmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2011 10 28, 09:54)

Va čia tai išvis vagys gerai apgaudinėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 28 spalio 2011 - 10:07
QUOTE(SummerXXX @ 2011 10 28, 08:54)

Butent. Tik labai idomu,kodel tu pardaveju tokia nelaki fantazija ir nieko geriau nesugalvoja, kaip "gauti " is Sarmos. dar neteko girdet, kad atkeliave is kitos parduotuves.
kiek esu susidurus su padirbtu kvepalu prekeiviais, visi buvo atseit
1. pavogti is Sarmos
2. uosve dirba Sarmoj, uztat gali parupint visokiu kvepalu ir visi kainuoja po 80lt,
3. ir sitas paskutinis variantas su Sarma Megoj

o jeigu ne is Sarmos, tai dar labai populiaru aiskint, jog muitinej buvo konfiskuotas konteineris su kvepalais, uztat dabar pigiau parduodami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 28 spalio 2011 - 21:07